Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli jednak ❤️ 4 dni przed owulacją wystarczyły - partner musi mieć super żołnierzy 😁
Ancalime, Anuszka28, MMimi, 910608, loveforever1 lubią tę wiadomość
-
loveforever1 wrote:DrLaCruz jakieś objawy ciążowe masz? Bo widzę że prawie idziemy łeb w łeb. U mnie oprócz tkliwych piersi cisza i trochę się niepokoję...
Niestety mam.. Ale ja zawsze ciążę źle znoszę. Mdłości od tygodnia, od 2 dni wymioty, piersi ciężkie i bolące, straszne zmęczenie i uczucie zimna, odrzuca mnie od jedzenia, ale jak nie zjem to chce mi się wymiotować. A no i wypróżniam się tak raz na 2 dni 🙈 także nie martw się brakiem objawów, tylko się ciesz 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2021, 18:44
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Blondyna.B, partner to dziad jeden 😜 pokazuje mu test, mówi że negatywny. Tłumacze, że jak widoczna druga kreska, nawet jaśniejsza, to pozytyw. Ale groch o ścianę. Tak mnie przekonywał, że to znowu oznacza biochem, że się poryczałam aż 😥. Wtedy oczywiście przytulił, przeprosił że się boi powtórki. Pogodziliśmy się, ale humor mam skiepszczony.
Sama się boję powtórki z rozrywki 😔. -
Ja już po wizycie. Widać pęcherzyk (a nawet dwa Haha, ale powiedział, ze to raczej będzie jedna ciąża)
Za 2 tyg mam przyjść na wizytę, powinno być serduszko 🥰Ancalime, Milixx, Domi_naturelover, Blondyna.B, MMimi, _Luna_, Ani0nka, Gwiazdeczka 93, Natka2, loveforever1, Karo123, Anuszka28, abrakadabra, conte, milam, Katsy, Lexia, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Ancalime super 😁😁 piękna kreseczka
Ancalime lubi tę wiadomość
-
Ancalime gratulacje!!! ❤️❤️❤️
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Ancalime wrote:Blondyna.B, partner to dziad jeden 😜 pokazuje mu test, mówi że negatywny. Tłumacze, że jak widoczna druga kreska, nawet jaśniejsza, to pozytyw. Ale groch o ścianę. Tak mnie przekonywał, że to znowu oznacza biochem, że się poryczałam aż 😥. Wtedy oczywiście przytulił, przeprosił że się boi powtórki. Pogodziliśmy się, ale humor mam skiepszczony.
Sama się boję powtórki z rozrywki 😔.💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Widziałam piękne bijące serduszko małego człowieka
Blondyna.B, Kasik85, Margolciaa, Ancalime, MMimi, Paulina1994, Domi_naturelover, _Luna_, Ani0nka, Gwiazdeczka 93, Natka2, DeLaCruz, loveforever1, 910608, Bellinda, abrakadabra, conte, milam, Emii, Katsy, Lexia, Wojcinka, Aneta2506, czarneniebo lubią tę wiadomość
-
Izi wrote:Oj będą koszmarne sny i smutne, będą też dziwne i absurdalne - stres... Ja śniłam np., że miałam córkę i szłam z nią do lekarza, ona ubrana w sukieneczkę, w przychodzi poszłam ją przebrać (miała już 2-3 miesiące) i patrzę, a tam SIUSIAK i moje "WTF co lekarz powie, co ze mnie za matka, że nie widziałam siusiaka, co z nich za lekarze, że oni też nie"
Izi, a jakie suplementy brał twój mąż? Widzę w stopce teratozoospeemię 🙈 -
Ancalime kreska jak nic! Gratki ❤️ 😘 kciuki zaciśnięte ✊✊
Anuszka28 domyślam się, że wzrusz maksymalny 🙌😘❤️
Paulinka1994 pięknie! 🤩💕😘❤️ Jeszcze trochę i bicie serduszka za chwilę usłyszysz 💕🤩💋Paulina1994 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Ale piękne zakończenie roku dziewczyny wysikałyście! 🤯 💥
Anuszka28, to coś wspaniałego! Niech dzidziul zdrowo rośnie!
Ancalime, zdecydowanie się udało! Gratulacje! ✨💫 A co do męża i jego reakcji... Niby po facetach tak tego nie widać, ale oni też przeżywają każdą stratę. Każdą. I to tylko z tego wynika. Wiem, że bardzo ciężko być dobrej myśli po stratach, ale... to jest możliwe! Uwierz w swoje ciało! Bądź dobrej myśli 💪 Od nas, ovufriendek, masz pełne wsparcie w każdym momencie.Ancalime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAncalime wrote:
U mnie podobna krecha oznaczała betę powyżej 30! Niech rośnie! Trzymam bardzo mocno kciuki😍❤️
PS. Mój M. też nie przyjmował do wiadomości, że druga kreska, choćby najjaśniejsza, oznacza ciążę😂 To chyba mocno powszechne, że kreski mają być identyczne i dopiero wtedy faktycznie test jest pozytywny...Ancalime lubi tę wiadomość
-
Ancalime widać piękną różowa kreskę
Przykro mi z powodu reakcji partnera, na pewno było to spowodowane strachem.
Może zrób betę, po dwóch dniach przyrost i dopiero wtedy mu daj wydruki i test już będzie na pewno ciemny wtedy już na pewno do niego dotrzećAncalime lubi tę wiadomość
Starania od kwietnia 2021--> udało się kwiecień 2022!
Hsg --> prawy jajowód niedrożny --> sHSG w styczniu - udrożniony. Stymulacja Clo od stycznia do kwietnia
21.04 - wyraźny cień 😲
22.04 - (10 dpo) ⏸️ 🌸🌸🌸🙂
16.05 - dzidzia ma 8 mm ❤️ 122
27.05 - dzidzia ma 1.6 cm
23.06 - dzidzia ma 5.91 cm, ❤️165, USG i pappa - wszystko w porządku🥰
13.07 - zdrowy chłopiec (Nifty)
14.07 - mały waży 140 g
18.08 - maluch waży 360g
22.09 - 762 g maluszka - Julian? ❤️
10.11 - 2050 g "maluszka"
28.2022 Julian na świecie 3340g ❤️❤️ -
Ancalime wrote:
Pamiętam jak wątpiłaś w te seksy 4 dni przed owu a ja Ci pisałam, że już były takie ciąże tu na forum😁 bardzo sie ciesze😊 trzymam kciuki teraz za bete❤
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualny