Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
conte wrote:ja teraz zastanawiam się czy kierownikowi w pracy powiedzieć. Pracuję na Zakładach gdzie mamy dużo związków chemicznych a ja biegam po instalacjach siarki, mocznika, oleum itp
Czyli w Azotach pracujesz pewnie 😅 -
Dziewczyny, nie wiem co doradzić z progiem, bo się na tym kompletnie nie znam niestety 😔 rozumiem Wasz stres, ale jak już bierzecie 2x100 luteiny to pozostaje chyba tylko zaufać lekarzom i uzbroić się w cierpliwość.
Wierze, że będzie dobrze i 3mam za Was kciuki!
Conte, wydaje mi się, że jak masz się stresować to faktycznie lepiej pójść na L4. A jak się zapatruje na to Twój lekarz? -
Ja już po wizycie! Jest pecherzyk z ciałkiem żółtym! 11 stycznia wizyta serduszkowa ❤️ 😍
Kasik85, loveforever1, Milixx, Blond27, Anuszka28, Wojcinka, Blondyna.B, abrakadabra, _Luna_, conte, MMimi, Aneta2506, Domi_naturelover, Bellinda, Katsy, Koteczka82, Ancalime, milam, Emii, Lexia, a.ky.ska lubią tę wiadomość
-
Conte no jeśli się boisz to się wahaj idź na l4...teraz ty z kropkiem jesteście najważniejsi...ja sama jak zobaczę ⏸ to raczej od razu pójdę na l4, pracuje w szpitalu gdzie mam częsty kontakt z pacjentami covidowymi więc jeśli będzie akurat "fala" na covid to uciekam na l4...tylko muszę jeszcze wysikać te ⏸...
conte, 910608 lubią tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Dzirwxyzny gratuluję pięknych przyrostów 😘🤰
Co do proga to Conte nie masz się czym stresować. Mieści się w normie no i bierzesz luteinę więc ja bym zaufała lekarzowi
Ja tak szczerze mówiąc nigdy proga w ciążach nie badałam. Wydaje mi się że do póki nie ma plamienia to nie ma co się martwić 😘conte lubi tę wiadomość
-
Wojcinka wrote:Ja tak szczerze mówiąc nigdy proga w ciążach nie badałam. Wydaje mi się że do póki nie ma plamienia to nie ma co się martwić 😘
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Conte, powiedz kierownikowi i idz na L4
Wiem, że łatwo jest doradzać ale ja po dzisiejszym dniu w pracy (pracuje w szpiatlu psychiatrycznym) stwierdzam, że długo tam nie będę. Mnóstwo pacjentów przeziębionych, są agresywni, biją się. Po co mi taki dodatkowy stres, nikt nie doceni tego, że będę dłużej pracować a gdyby coś się wydarzylo( tfu, tfu) to będę się obwiniać.👱♀️32 💖👦38
⏸ w 4 cs
10.12 wyraźne ⏸😁
10.12 beta 246,0 mlU/ml🥰😍
13.12 beta 1257,0 mlU/ml 😍😍😍
22.12 pierwsza wizyta 🤞pęcherzyk 💖
30.12 wizyta NFZ - zło, wymazuję z pamięci
5.01 zarodek 15,4mm z serduszkiem 162/min 💖💖💖 -
conte wrote:Tak, pracuje na Azotach 🙂 trochę się uspokoiłam już. Muszę kierasa poinformować ma dniach
Ja powiedziałam Dyrekcji i po tygodniu poszłam na zwolnienie... O ten tydzień za późno bo oczywiście przez ten tydzień złapałam choróbsko bo pracuje w szkole i nie mogłam jej dwa tygodnie wygonić.. A mój organizm przyzwyczajony do leków to nic nie działało "mleko z czosnkiem" itp. Lekarz mnie namawiał żebym szybciej poszła, ale ja oczywiście swoje...
Idź na L4, nie ryzykuj, ten czas Ci się należy ☺☺☺😘15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Ani0nka lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Kasik85 wrote:Conte no jeśli się boisz to się wahaj idź na l4...teraz ty z kropkiem jesteście najważniejsi...ja sama jak zobaczę ⏸ to raczej od razu pójdę na l4, pracuje w szpitalu gdzie mam częsty kontakt z pacjentami covidowymi więc jeśli będzie akurat "fala" na covid to uciekam na l4...tylko muszę jeszcze wysikać te ⏸...
Ja też pracuję w szpitalu i od razu po pozytywnym teście uciekłam na zwolnienie. Wysikalam dwie kreski na ostatnim dyżurze i od razu musiałam powiedzieć szefowi 🙊 ale dzięki temu swieta spędziłam w domuKasik85 lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Ja jestem po wizycie i usiądźcie, bo spadniecie z krzesla.
Pomijam fakt, ze ta lekarka po prostu dziala totalnie terapeutycznie na mnie, jest wrecz cudowna i juz drugi raz po wizycie u niej wraca mi chec i nadzieja na wszystko.
Otoz moje drogie... Jestem obecnie w 39 dc, jeden pecherzyk pekl ok 2 tyg temu, drugi... wczoraj - przedwczoraj (faktycznie czulam cos ale myslalam ze to zarodek 😅) i... mam jeszcze 2, ktorych zal nie wykorzystać. Na to ze jest juz pozno w cyklu powiedziala, ze nie takie cuda się dzieja. Dodatkowo powiedziala, ze mam piekna sluzowke (ok14mm) , ktora nie zapowiada sie, zeby chciala sie w najblizszym czasie łuszczyć...
Co wiecej. Cialko zolte jest.. Wiec ten cykl, moze byc jeszcze szczęśliwy. Dzis mam zastrzyk z Ovitrelle (pecherzyki maja 20 i 23mm i nie chcemy ew. torbieli). W razie czego Aromek mam przesuniety na luty.
Kom. dot pozytywnych testow- > niewyklucza, ze cos sie dzieje i do 5-7.01 stycznia mam miec nadzieje, ze sie udalo wtedy beta, druga po 48 h- zeby zobaczyc czy beta spada czy sie utrzymuje, albo moze juz wzrastać. Testy moga odrobine tez zaburzac te 2 rosnace pecherzyki+trzeci pęknięty.
Dostalam zwiekszona luteine (chociaz raptem z 50 do 100), plus standardowo utrzymac zastrzyki z heparyny.
Trzymajcie kciuki Kochane, intuicja niesmialo mi podpowiada, ze sie uda😊
A i posmialymy sie.. Ze takich przypadkow jak ja jest tak malo jak... Kobiet, ktore rodzą czworaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2021, 18:28
Ancalime, loveforever1, Aneta2506, Milixx, Paulina1994, _Luna_, MystifyMe, conte, Emii, Lexia lubią tę wiadomość
1 IUI - kwiecień 2022 ❌
2 IUI - maj 2022 ✅
21.05 - beta 31,6, progesteron 29,5
27.05 - pierwsza wizyta ✊
13.06 - jest ❤️
Ja 👩 34
PCOS, Hypoglikemia reaktywna
Rozjechane cytokiny
Czynnik V (R2) - homozygotyczny
MTHFR C677T, A1298C, PAI - 1 4G/5G - heterozygotyczny
KIR BX, brak 2DS3, 3DS1
On 🧔31
Wyniki nasienia - w granicach normy -
Cześć dziewczyny gratuluję pięknych bet i dobrych wieści z wizyt🥰
Ola ja widzę ⏸️ trzymam kciuki żeby ciemniała ✊✊✊
Dziewczyny współczuję strat 😢
Ja poproszę o wpisanie 🐒
Wczoraj po ❤️ miałam czerwone plamienia. Dzisiaj są brązowe ale już czuję że się rozkręci trochę za wcześnie bo powinna być w piątek ☹️
Pisałyście o tym że nie będzie 🐒 dopóki nie odstawi się proga niestety u mnie już któryś raz jest taka sytuacja że jeszcze jak biorę proga to zaczynam plamić i nie wiem z czego to wynika 🤷♀️ macie jakieś pomysły co z tym zrobić?
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2021, 18:32
Aneta2506, Blondyna.B, Kasik85, Milixx, DeLaCruz, loveforever1, Paulina1994, myszajda, Koteczka82, Bellinda, Domi_naturelover, Margolciaa, Ola1988, Jedna_z_Wielu, nanka17, Wojcinka, _Luna_, Nati94, tylko_czytam, MystifyMe, abrakadabra, milam, conte, Emii, Katsy, Lexia, a.ky.ska lubią tę wiadomość