Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
conte wrote:mam dziewczyny
prog mi spadł boje się...
beta 842,50 mIU/ml
progesteron 14,62 ng/ml
Jak masz możliwość to skontaktuj sie z lekarzem. Ale z tego co pamiętam to bierzesz luteine tak? Moze potrzebujesz większej dawki. Albo po prostu najzwyczajniej w świecie nie wyłapalas skokuconte, 910608 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam bete 736,92 czyli przyrost 142%
Progesteronu nie mam jeszczeabrakadabra, conte, Katsy, MMimi, Olaola, Aneta2506, DeLaCruz, Domi_naturelover, Milixx, Ani0nka, 910608, Blondyna.B, Gwiazdeczka 93, Emii, Ancalime, Anuszka28, Wojcinka, Koteczka82, milam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
conte wrote:odpisał, że beta ładnie rośnie a prog może się wahać i żebym się nie martwiła
ale chyba jajko zniosę do 4.01
Mi tez spadł próg jak badalam, ginka dala mi luteine a potem dalej juz nie badalam dla świętego spokoju
Jak beta rośnie to i próg będzie rósł, wiec moze faktycznie złapałas jego najniższy stopień -
conte wrote:odpisał, że beta ładnie rośnie a prog może się wahać i żebym się nie martwiła
ale chyba jajko zniosę do 4.01
No mi wczoraj też gin mówił że jak zobaczę dwie kreski to tylko raz zrobić proga, żebym nie badała później bo tylko będę się stresować, a że się właśnie waha...15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
-
Dziewczyny, piękne bety! 🥳
Paulina1994, conte lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
loveforever1 wrote:Tak czytam że każda z Was bada progesteron. Ja nigdy nie badałam. Od razu dostalam luteinę 200 jak moja Pani ginekolog dowiedziała się o ciazy
Ja zbadałam bo w 2 fazie cyklu zaczęłam brać duphaston i biorę do teraz, dziś mam wizytę i nie wiem czy będzie mi lekarz kazał kontynuować czy nie 🤷🏼♀️ Chciałam isc do niego z wynikami dlatego zrobiłam dwukrotnie -
nick nieaktualny
-
conte wrote:ja teraz zastanawiam się czy kierownikowi w pracy powiedzieć. Pracuję na Zakładach gdzie mamy dużo związków chemicznych a ja biegam po instalacjach siarki, mocznika, oleum itp💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
nick nieaktualny