Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Jo!Zio wrote:Ja poproszę o wpis na testowanie 28.12
Dziewczyny ja mam kolejne pytania początkującej formułowiczki: jak się robi stopki?
Ustawienia -> Społeczność -> Twój podpis na ForumJo!Zio lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale mam dzisiaj dzień do d*** 😟
Od rana dokuczają mi żołądek i jelita z którymi mam problem, masakra jakaś... A już dziś zauważyłam że coś zaczyna się dziać, śluz się pojawił.. Lecę zaraz do Rossmana po testy, bo zamówiłam jakiś czas temu na allegro, ale moja paczka zaginęła.
Żeby tylko przetrwać ten dzień, totalnie bez sił i chyba 3/4 dnia spędze w łóżku 😣15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Od rana dokuczają mi żołądek i jelita z którymi mam problem, masakra jakaś... A już dziś zauważyłam że coś zaczyna się dziać, śluz się pojawił.. Lecę zaraz do Rossmana po testy, bo zamówiłam jakiś czas temu na allegro, ale moja paczka zaginęła.
Żeby tylko przetrwać ten dzień, totalnie bez sił i chyba 3/4 dnia spędze w łóżku 😣💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Mnie dziewczyny zaraz coś trafi... Robiłam o 8 rano badania hormonów, o 12:30 już miałam wyniki, ale tylko połowy. Jest 14 w poniedziałek, a reszty wyników nadal nie ma... Dla wszystkich badań jest ten sam czas oczekiwania na wynik ;_: Mam nadzieję, że nie zaginęło gdzieś w labie, bo się zdenerwuję.💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Widzę, że część z nas ma dzisiaj zły dzień jednak, pomimo Mikołajek... Trzymajcie się dziewczyny, jutro będzie lepszy dzień 😘
Ja jestem załamana tym przesunięciem owu, cykl stracony... Mało tego teraz mi się tak przesuną cykle, że nie wiem czy z M trafimy w następną owu.... Masakra.👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Domi_naturelover wrote:Mnie dziewczyny zaraz coś trafi... Robiłam o 8 rano badania hormonów, o 12:30 już miałam wyniki, ale tylko połowy. Jest 14 w poniedziałek, a reszty wyników nadal nie ma... Dla wszystkich badań jest ten sam czas oczekiwania na wynik ;_: Mam nadzieję, że nie zaginęło gdzieś w labie, bo się zdenerwuję.
Domi_naturelover, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
A u mnie wjechał maczek mikołajowy 😁 Wszamałam drwala z kurakiem, fryty i zapiłam colą (ale ZERO, takie fit 🤣).
No i wykorzystaliśmy z chłopem promkę w castoramie na dekoracje, tekstylia i dywany. Ciul, że ściany jeszcze nie do końca pomalowane i podłogi nieogarnięte, mamy dywany i zasłony 🤣🤣🤣
Z tymi badaniami to często tak jest, że dopiero będą później 😉
Domi_naturelover, Aneta2506, Livka lubią tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona.
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Natka2 wrote:Widzę, że część z nas ma dzisiaj zły dzień jednak, pomimo Mikołajek... Trzymajcie się dziewczyny, jutro będzie lepszy dzień 😘
Ja jestem załamana tym przesunięciem owu, cykl stracony... Mało tego teraz mi się tak przesuną cykle, że nie wiem czy z M trafimy w następną owu.... Masakra.
Nie przekreślaj jeszcze następnego cyklu. Ja swój też na początku skreśliłam bo owulacja miała być dużo później a jednak przyszła dużo wcześniej 😉💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
nick nieaktualnyPani Miśka Właśnie miałam wspomnieć o Rudej, która startowała z niską betą więc, powtórz betę za 2 dni dla pewności.
Dziewczyny, ja trochę ochłonęłam po tym badaniu mojego Starego, mam mu dać zalecenia. Sam powiedział, żebym skorzystała z Waszego doświadczenia już się nie wyśmiewa
Po mecie trochę już lepiej, ale biorę Sanprobi IBS i nie wiem czy to nie od niego się uspokoiło.
Poza tym, poszłam na ten permanentny brwi. Cholera, bez znieczulenia 😂 jakby mi ktoś wczesniej powiedział, ze to tak boli, za cholerę bym nie poszła😂😂 -
Pani Miśka ja również pamiętam historię Rudej- może jeszcze nie wszystko jest stracone? Trzeba cierpliwie czekać. Mam nadzieję, że u Ciebie akurat też będzie dobrze Tulę mocno!
Tylko czytam- okropne babsko, takie pielęgniarki nie powinny wgl mieć prawa do wykonywania zawodu. Czekamy tutaj z Tobą na jutrzejsze wyniki i wizytę :*
Natka a kiedy M przyjeżdza? (może pisałaś, ale nie dam rady wszystkiego nadrobić, przepraszam)👩🏼 26
➡️ PCOS, zrosty, mięśniak, polip i inne 🤷♀️
👦🏻 26
➡️ bardzo słabe wyniki nasienia
👩🏼❤️👨🏻🐶🐶
💒 lipiec 2021
17 cykl starań -
Karina123 wrote:Pani Miśka ja również pamiętam historię Rudej- może jeszcze nie wszystko jest stracone? Trzeba cierpliwie czekać. Mam nadzieję, że u Ciebie akurat też będzie dobrze Tulę mocno!
Tylko czytam- okropne babsko, takie pielęgniarki nie powinny wgl mieć prawa do wykonywania zawodu. Czekamy tutaj z Tobą na jutrzejsze wyniki i wizytę :*
Natka a kiedy M przyjeżdza? (może pisałaś, ale nie dam rady wszystkiego nadrobić, przepraszam)👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Domi_naturelover wrote:Mnie dziewczyny zaraz coś trafi... Robiłam o 8 rano badania hormonów, o 12:30 już miałam wyniki, ale tylko połowy. Jest 14 w poniedziałek, a reszty wyników nadal nie ma... Dla wszystkich badań jest ten sam czas oczekiwania na wynik ;_: Mam nadzieję, że nie zaginęło gdzieś w labie, bo się zdenerwuję.
Ja też świruję, czekając na betę 😱💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
DeLaCruz wrote:Ja też świruję, czekając na betę 😱💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Malinka1989 wrote:U mnie Mikolaj orzyszedl ze zlym wynikem cytologii 😳 jutro mam wizyte i zobaczymy co dalej. A Wam zycze 2 kreseczek w grudniowym szalenstwie swiatecznym 😊