Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexia, KarolinaŚ, tylko_czytam, Milixx, Nati94, Natka2, Bellinda, Mgdra, Kira, Aneta2506, a.ky.ska, Gwiazdeczka 93, Karina123, Iskra444 lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
https://naforum.zapodaj.net/f86cca24a651.jpg.html
A tu mała pomocniczka mikołaja śle buziaczki! I ta oto panna w zeszłym roku na mikołaja była zrobiona heheWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2021, 09:18
Lexia, Natka2, Mgdra, Kira, Bellinda, Aneta2506, Gravity, a.ky.ska, Lidia, Wojcinka, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Czyli drugie podejście do owulacji bo pozytyw już był pamiętam niedawno.
To kiedy były ostanie skoro nie uda się? nie chcę ale wypisuje👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Ciążowy wstaw
910608, Mgdra, milam lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w Mikołajki 🎅🏼 Niech Nasz Mikołaj przyniesie wymarzony prezent każdej z Nas w najbliższym czasie ⏸🎁
Czekam na dzisiejsze testy ✊🏻💚
Natka2 co za przykra informacja 😔 a myślałam, że może jednak razem będziemy testować, e tam... Ale tak jak mówiłam, jak nie grudzień to styczeń będzie Nasz 😊
DeLaCruz chciałam Ci pogratulować bo widziałam świetne wieści od Ciebie 🥰 Czekam razem z tobą na wynik bety 🤞🏻
Tylko_czytam współczuje wizyty w szpitalu. Co za podejście do pacjenta 😤 Nasz służba zdrowia 🤬 Trzymam mocno nadal kciuki za Twojego kropka
✊🏻💚
Do reszty się nie odniosę bo nie jestem w stanie wszystkiego spamiętać po zaległym weekendzie 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2021, 09:25
Nati94, Natka2, Kira, Gravity, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
tylko_czytam wrote:Pani Miśka czekamyyy 🤞😊
-
Dzień dobry dziewczyny, witam się po całym weekendzie spędzonym w pracy, przynajmniej dzisiaj wolne 😊
Tylko_czytam, DeLaCruz Gratuluję dziewczyny! ❤Życzę nudnych ciąż, bez przygód 🙏
Pani Miśka ja też z niecierpliwością czekam na wieści od Ciebie, mój cykl zaczął się dzień przed Twoim, miło by było zobaczyć u Ciebie 2 kreski😊 -
DeLaCruz gratulacje, ciekawe jak beta czy wybija w kosmos ✊💓
Pani Miśka dawaj betę 🎅✊
Tylko_czytam ciśnienie mi rośnie jak czytam Twój wpis, co za dziady... Ale teraz się już nie nerwój, kropek najważniejszy 💙
Piorky, testujesz dzisiaj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2021, 10:45
DeLaCruz lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Mnie można wykreślić z testowania, dzisiaj owulak piękny pozytywny, męża nie ma i nie będzie, także ładnie mi się przez chorobę przesunęło wszystko...
Tylko_czytam niestety byłam w podobnej sytuacji mieszkając w Szkocji (7+6), także rozumiem Twoje rozczarowanie ową położną. Oby z babelkiem było wszystko w porządku 😘
No i wszystkiego dobrego z okazji Mikołajek 😍 niech przyniesie wszystkim ⏸️ 🙂
Natka2 nie przejmuj się wynikiem testu owu One nie zawsze są miarodajne Mi np gin powiedziała aby w moim przypadku zupełnie nie zwracac na nie uwagi ponieważ mam wysokie lh i testy nie są wiarygodne Więc ja wogole z nich zrezygnowałam -
De La Cruz gratulacje! Czekamy na betę ✊❤️
Tylko_czytam gratuluję Kochana💕🤗 i tak mi przykro, że natrafilas na takie babsko...
Pani Miśka czekamy!
Dziewczyny wszystkiego dobrego na mikołajki 💕☺️🤗DeLaCruz lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Na mojego Męża czekała obok buta niespodzianka książka o himalaiście Z Nepalu oraz coś słodkiego ☺️
Ja dostałam od siostry i Mamy upominek, także miła niespodzianka,bo niczego się nie spodziewałam ☺️
Jedynie przykre sprawa,która mnie spotkała to wizyta Męża u radiologa... Dziewczyny,okazuje się, że żylaki powrózka nasiennego III na lewej stronie są dużo mniejsze jak na prawej i musimy diagnozować co to powoduje...trochę poczytałam ( czeka nas USG jamy brzusznej by sprawdzić czy nie ma tam żadnego guza) napisalam także na Męskich sprawach... Męża nastawiłam pozytywnie, że damy radę i trzeba działać 😢😉Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Cześć Wam w grudniu! 😊
Trochę dziewczyn może mnie kojarzyć z poprzednich wątków, potrzebowałam trochę odpoczynku od forum i od myśli około staraniowych, dlatego nie zapisywałam się na testowanie w grudniu - i u mnie okazało się być to bardzo dobrym pomysłem 😊
Także jeżeli któraś się nad tym zastanawiam to polecam 😊
Gratuluję Wszystkim dziewczynom ⏸ 😘
Miłych i Owocnych Mikołajek 😁🎁
Pani Miśka trzymam kciuki! ✊
W którymś wątku testowaliśmy razem oby było owocnie 🍀
Blondyna.B, Lexia, Kira, Domi_naturelover, Bellinda, Aneta2506, Gwiazdeczka 93, tylko_czytam, Milixx, milam, Karina123, Emii, 910608, Wojcinka, Koteczka82 lubią tę wiadomość
💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
a.ky.ska wrote:Cześć Wam w grudniu! 😊
Trochę dziewczyn może mnie kojarzyć z poprzednich wątków, potrzebowałam trochę odpoczynku od forum i od myśli około staraniowych, dlatego nie zapisywałam się na testowanie w grudniu - i u mnie okazało się być to bardzo dobrym pomysłem 😊
Także jeżeli któraś się nad tym zastanawiam to polecam 😊
Gratuluję Wszystkim dziewczynom ⏸ 😘
Miłych i Owocnych Mikołajek 😁🎁
Pani Miśka trzymam kciuki! ✊
W którymś wątku testowaliśmy razem oby było owocnie 🍀a.ky.ska lubi tę wiadomość