X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mi Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie daj boże sobie pojeść to od razu spojrzenia ciekawskich i uśmieszki .. ech.
    Dobranoc :*

bfarcrmgo5159lp7.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry...albo i zły...przyszła @ i starania od nowa. Nie chce mi sie z tego wszystkiego pisać. Mam doła

preg.png[/url]
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)
    ja chwilę posiedzę i zbieram się do gin :) trzymajcie kciuki by mnie przyjęła...

miłego dnia :*

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    o nie... musisz też pocierpieć.. :P

Rudasku kiedy masz połówkowe?:)

Witam witam :)

Agusia połowkowe mam 17 września :D u Pana PAPA, właśnie sie wczoraj zapisałam :D
    Sury_cat mój synuś już jest łamaczem kobiecych serc wiec jak chcesz to CIe zapisze w kolejke kandydatek :D ale nie wiem czy sie załąpiesz :D buahahhaha :)

sury_cat lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas dziś chlodno ale słonecznie..aż sie inaczej wstaje jak słońce za oknem :D
    ja cosik zjem i ide cos ze soba zrobić bo jutro wyjazd do Zakopca :)
    odpoczynek, ksiązka, swieże powietrze, dobre jedzonko i baseniki....już sie nie mogę doczekać :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie kłuje znowu po lewej, jeszcze się wahałam ale już podjęłam decyzję- jadę , tylko boję się że mnie nie zbada, bo to wyjątkowo dzisiaj z urlopu wyrwana jest ;/

a jak wrócę to Rudasku ja podobnie, książka i świeże powietrze :) a później drugi lekarz...
    u nas też słoneczko <3
    A Ty nie masz jednak młodszej o tydzień niż na suwaczku ciąży?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko jakbym jutro nie poszła do gin to zapytasz o te bóle właśnie tak z boku? Od czego są i co tak naprawdę boli?
    ok zapytam, jeszcze dokładniej mi określ co i jak :* tzn w jakim dokladnie miejscu cie boli i czy to ciągnie czy to jest ból czy skurcz

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :-) Ale jestem dziś od rano sflaczała! W nocy brzuch mnie bolał i wierciłam się jak głupia, rano głowa mnie boli z tego wszystkiego i dalej kłuje w lewym boku... Do tego chyba lekko kręci mi się w głowie bo mrużę oczy żeby coś dokładniej zobaczyć :/

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Babeczki ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś trzymam kciuki, aby przyjęła :*
    będzie dobrze skarbie, nie martw się :*

Monia polubiłam twój post bo masz świętą racje! ci co mają hop siup dziecko nigdy nie zrozumieją naszego bólu i to ile musiałyśmy przejść żeby te dziecko uzyskać... i te obawy czy ja w koncu będę szczęśliwa? czy ja w ogóle mogę mieć dzieci?
    najgorsze są plotkarze... bo może ona popsuta? a może on? domysły.. jakby się sobą nie mogli zająć patafiarze..
    a rodzina niestety nie jest delikatna i się nie domyśli..... no ale co się będzie człowiek tłumaczył? ja to kiedyś ścięłam ciotkę że jesteśmy w trakcie roboty i czy jeszcze dać jej raport... zamknęła się od razu bo mnie wkurw... i to nie raz.

Rudasku synek jest przefajny :) słodziak :) i jak ślicznie rączkę trzymał :) achh tam :) i mialas powiedziane w 13 tyg nie? że synek bd? ciekawe czy cos mi gin dziś powie?

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia ja tak samo :( całej nocy nie spałam tak mnie brzuch bolał i piersi... że aż wzięłam sobie poduszkę i między nogi wsadziłam.. dziwnie się spało ale inaczej nie dałoby rady :(

Aghata pamiętaj to nie ostatni cykl w twoim życiu, nie poddawaj się.. teraz masz czas żeby tarczycę poskromić i się na pewno uda :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pro po, dziś zaczynam drugi trymestr? :D ale fajnie... niech dziecko aby się pokaże dziś zdrowe i chyba odetchnę z wielką ulgą :)

livia30, sury_cat lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie kłuje znowu po lewej, jeszcze się wahałam ale już podjęłam decyzję- jadę , tylko boję się że mnie nie zbada, bo to wyjątkowo dzisiaj z urlopu wyrwana jest ;/

a jak wrócę to Rudasku ja podobnie, książka i świeże powietrze :) a później drugi lekarz...
    u nas też słoneczko <3
    A Ty nie masz jednak młodszej o tydzień niż na suwaczku ciąży?
    Kochana ja mam starsza jeszcze jeden dzień :)
    niby mam 15tc4dc ale według 2 usg jest już 16 i 5 :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi mi powiedział na genetycznym , ktore mialam w 13 i 4 :)
    a wczoraj tylko potwierdził ze jest dzwoneczek, jak to PaPa powiedział :)
    no rączke trzymał fajnie ale jeszcze fajniejszy był jak sie rączką zasłaniał...dokładnie robił tak jak ja gdy moj R jeszcze cyta a mnie swiatło razi..zasłaniam reką oczy..i Mały zrobił wczoraj dokładnie to samo...a zastaliśmy GO jak ssał kciuk :D Łobuziakkkk....:)

mizzelka lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teściowa wyjechała ufff fajnie mimo, że pomagala dużo ale jednak trochę swobody potrzeba ;-)

Chciałam pomóc jej zanieść torby do samochodu to mi mówi "Ty nic nie dźwigaj!" :/

A dzisiaj pająki mi się śniły, takie wielkie i pajęczyna fuj :D Jak nie węże to pająki jakby nie mogły jakieś słodkie szczeniaczki się przyśnić :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiedział że go podglądacie ;D

eee to mogę nieśmiało zapytać a co.. w łeb nie dostane, może bd widać :)

Livia dobrze :P pająki to szczęście :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! jestem super zdrowa! :D tamten lekarz debil za torbiel uznał... mój lewy jajnik! o_O idiota!!a mi pęcherzyki ładnie pękają, a lekarz powiedział dziś, że mój układ rozrodczy wygląda wręcz książkowo! :D HAPPY!!! :D mamy w 100% zielone św)iatło i właśnie mam dni płod)ne i zaraz owulka :

mizzelka, livia30, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytaj pytaj..jak lekarz ma dobry sprzęt i jest w miare rozgarnięty to Ci powie :D choć w tym tyg wiekszość nie chce mówić zeby potem nie wyjsc na kłamcę :D hahah Pan PAPA mi wczoraj powiedział ze w 13 tyg by sie nie odważył powiedzieć płci bo dziewczynki też maja łechtaczki duze w tym tyg :d ale juz wczoraj było widać jak na dłoni :D
    ale zapytaj...u nas było widać w 13tym :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia mi się ostatnio śniło, że mnie gonił dinozaur ;P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Hej dziewczyny! jestem super zdrowa! :D tamten lekarz debil za torbiel uznał... mój lewy jajnik! o_O idiota!!a mi pęcherzyki ładnie pękają, a lekarz powiedział dziś, że mój układ rozrodczy wygląda wręcz książkowo! :D HAPPY!!! :D mamy w 100% zielone św)iatło i właśnie mam dni płod)ne i zaraz owulka :
    no co ty? zajebałabym chyba tam tego lekarza!

sury_cat lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    pytaj pytaj..jak lekarz ma dobry sprzęt i jest w miare rozgarnięty to Ci powie :D choć w tym tyg wiekszość nie chce mówić zeby potem nie wyjsc na kłamcę :D hahah Pan PAPA mi wczoraj powiedział ze w 13 tyg by sie nie odważył powiedzieć płci bo dziewczynki też maja łechtaczki duze w tym tyg :d ale juz wczoraj było widać jak na dłoni :D
    ale zapytaj...u nas było widać w 13tym :D
    własnie w 13 już jest większa różnica niż w 11 tyg :D i nie wiem jakim cudem gin powiedzial siostrze męża w 11 tyg ciązy że bd miała syna i trafił ;O
    a ostatnio widzieliśmy coś między nogami ale nawet o płeć nie zapytalam z wrazenia... :D ale nawet to by bylo niemozliwe do okreslenia :D a moze dzis tez dziecko wystawi tyłeczek? :D wcale bym sie nie pogniewała :D

‹‹ 1052 1053 1054 1055 1056 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ