Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:o nie... musisz też pocierpieć..
Rudasku kiedy masz połówkowe?
Witam witam
Agusia połowkowe mam 17 wrześniau Pana PAPA, właśnie sie wczoraj zapisałam
Sury_cat mój synuś już jest łamaczem kobiecych serc wiec jak chcesz to CIe zapisze w kolejke kandydatekale nie wiem czy sie załąpiesz
buahahhaha
sury_cat lubi tę wiadomość
-
a u nas dziś chlodno ale słonecznie..aż sie inaczej wstaje jak słońce za oknem
ja cosik zjem i ide cos ze soba zrobić bo jutro wyjazd do Zakopca
odpoczynek, ksiązka, swieże powietrze, dobre jedzonko i baseniki....już sie nie mogę doczekać -
a mnie kłuje znowu po lewej, jeszcze się wahałam ale już podjęłam decyzję- jadę , tylko boję się że mnie nie zbada, bo to wyjątkowo dzisiaj z urlopu wyrwana jest ;/
a jak wrócę to Rudasku ja podobnie, książka i świeże powietrzea później drugi lekarz...
u nas też słoneczko
A Ty nie masz jednak młodszej o tydzień niż na suwaczku ciąży? -
przedszkolanka:) wrote:Mizzelko jakbym jutro nie poszła do gin to zapytasz o te bóle właśnie tak z boku? Od czego są i co tak naprawdę boli?
-
Hejo
Ale jestem dziś od rano sflaczała! W nocy brzuch mnie bolał i wierciłam się jak głupia, rano głowa mnie boli z tego wszystkiego i dalej kłuje w lewym boku... Do tego chyba lekko kręci mi się w głowie bo mrużę oczy żeby coś dokładniej zobaczyć
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Babeczki
-
Aguś trzymam kciuki, aby przyjęła :*
będzie dobrze skarbie, nie martw się :*
Monia polubiłam twój post bo masz świętą racje! ci co mają hop siup dziecko nigdy nie zrozumieją naszego bólu i to ile musiałyśmy przejść żeby te dziecko uzyskać... i te obawy czy ja w koncu będę szczęśliwa? czy ja w ogóle mogę mieć dzieci?
najgorsze są plotkarze... bo może ona popsuta? a może on? domysły.. jakby się sobą nie mogli zająć patafiarze..
a rodzina niestety nie jest delikatna i się nie domyśli..... no ale co się będzie człowiek tłumaczył? ja to kiedyś ścięłam ciotkę że jesteśmy w trakcie roboty i czy jeszcze dać jej raport... zamknęła się od razu bo mnie wkurw... i to nie raz.
Rudasku synek jest przefajnysłodziak
i jak ślicznie rączkę trzymał
achh tam
i mialas powiedziane w 13 tyg nie? że synek bd? ciekawe czy cos mi gin dziś powie?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Livia ja tak samo
całej nocy nie spałam tak mnie brzuch bolał i piersi... że aż wzięłam sobie poduszkę i między nogi wsadziłam.. dziwnie się spało ale inaczej nie dałoby rady
Aghata pamiętaj to nie ostatni cykl w twoim życiu, nie poddawaj się.. teraz masz czas żeby tarczycę poskromić i się na pewno uda -
przedszkolanka:) wrote:a mnie kłuje znowu po lewej, jeszcze się wahałam ale już podjęłam decyzję- jadę , tylko boję się że mnie nie zbada, bo to wyjątkowo dzisiaj z urlopu wyrwana jest ;/
a jak wrócę to Rudasku ja podobnie, książka i świeże powietrzea później drugi lekarz...
u nas też słoneczko
A Ty nie masz jednak młodszej o tydzień niż na suwaczku ciąży?
niby mam 15tc4dc ale według 2 usg jest już 16 i 5 -
Mizzi mi powiedział na genetycznym , ktore mialam w 13 i 4
a wczoraj tylko potwierdził ze jest dzwoneczek, jak to PaPa powiedział
no rączke trzymał fajnie ale jeszcze fajniejszy był jak sie rączką zasłaniał...dokładnie robił tak jak ja gdy moj R jeszcze cyta a mnie swiatło razi..zasłaniam reką oczy..i Mały zrobił wczoraj dokładnie to samo...a zastaliśmy GO jak ssał kciukŁobuziakkkk....
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Teściowa wyjechała ufff fajnie mimo, że pomagala dużo ale jednak trochę swobody potrzeba
Chciałam pomóc jej zanieść torby do samochodu to mi mówi "Ty nic nie dźwigaj!"
A dzisiaj pająki mi się śniły, takie wielkie i pajęczyna fujJak nie węże to pająki jakby nie mogły jakieś słodkie szczeniaczki się przyśnić
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! jestem super zdrowa!
tamten lekarz debil za torbiel uznał... mój lewy jajnik! o_O idiota!!a mi pęcherzyki ładnie pękają, a lekarz powiedział dziś, że mój układ rozrodczy wygląda wręcz książkowo!
HAPPY!!!
mamy w 100% zielone św)iatło i właśnie mam dni płod)ne i zaraz owulka :
mizzelka, livia30, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
pytaj pytaj..jak lekarz ma dobry sprzęt i jest w miare rozgarnięty to Ci powie
choć w tym tyg wiekszość nie chce mówić zeby potem nie wyjsc na kłamcę
hahah Pan PAPA mi wczoraj powiedział ze w 13 tyg by sie nie odważył powiedzieć płci bo dziewczynki też maja łechtaczki duze w tym tyg :d ale juz wczoraj było widać jak na dłoni
ale zapytaj...u nas było widać w 13tymmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:Hej dziewczyny! jestem super zdrowa!
tamten lekarz debil za torbiel uznał... mój lewy jajnik! o_O idiota!!a mi pęcherzyki ładnie pękają, a lekarz powiedział dziś, że mój układ rozrodczy wygląda wręcz książkowo!
HAPPY!!!
mamy w 100% zielone św)iatło i właśnie mam dni płod)ne i zaraz owulka :
sury_cat lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:pytaj pytaj..jak lekarz ma dobry sprzęt i jest w miare rozgarnięty to Ci powie
choć w tym tyg wiekszość nie chce mówić zeby potem nie wyjsc na kłamcę
hahah Pan PAPA mi wczoraj powiedział ze w 13 tyg by sie nie odważył powiedzieć płci bo dziewczynki też maja łechtaczki duze w tym tyg :d ale juz wczoraj było widać jak na dłoni
ale zapytaj...u nas było widać w 13tymi nie wiem jakim cudem gin powiedzial siostrze męża w 11 tyg ciązy że bd miała syna i trafił ;O
a ostatnio widzieliśmy coś między nogami ale nawet o płeć nie zapytalam z wrazenia...ale nawet to by bylo niemozliwe do okreslenia
a moze dzis tez dziecko wystawi tyłeczek?
wcale bym sie nie pogniewała