X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mi Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie daj boże sobie pojeść to od razu spojrzenia ciekawskich i uśmieszki .. ech.
    Dobranoc :*

bfarcrmgo5159lp7.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry...albo i zły...przyszła @ i starania od nowa. Nie chce mi sie z tego wszystkiego pisać. Mam doła

preg.png[/url]
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)
    ja chwilę posiedzę i zbieram się do gin :) trzymajcie kciuki by mnie przyjęła...

miłego dnia :*

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    o nie... musisz też pocierpieć.. :P

Rudasku kiedy masz połówkowe?:)

Witam witam :)

Agusia połowkowe mam 17 września :D u Pana PAPA, właśnie sie wczoraj zapisałam :D
    Sury_cat mój synuś już jest łamaczem kobiecych serc wiec jak chcesz to CIe zapisze w kolejke kandydatek :D ale nie wiem czy sie załąpiesz :D buahahhaha :)

sury_cat lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas dziś chlodno ale słonecznie..aż sie inaczej wstaje jak słońce za oknem :D
    ja cosik zjem i ide cos ze soba zrobić bo jutro wyjazd do Zakopca :)
    odpoczynek, ksiązka, swieże powietrze, dobre jedzonko i baseniki....już sie nie mogę doczekać :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie kłuje znowu po lewej, jeszcze się wahałam ale już podjęłam decyzję- jadę , tylko boję się że mnie nie zbada, bo to wyjątkowo dzisiaj z urlopu wyrwana jest ;/

a jak wrócę to Rudasku ja podobnie, książka i świeże powietrze :) a później drugi lekarz...
    u nas też słoneczko <3
    A Ty nie masz jednak młodszej o tydzień niż na suwaczku ciąży?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko jakbym jutro nie poszła do gin to zapytasz o te bóle właśnie tak z boku? Od czego są i co tak naprawdę boli?
    ok zapytam, jeszcze dokładniej mi określ co i jak :* tzn w jakim dokladnie miejscu cie boli i czy to ciągnie czy to jest ból czy skurcz

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :-) Ale jestem dziś od rano sflaczała! W nocy brzuch mnie bolał i wierciłam się jak głupia, rano głowa mnie boli z tego wszystkiego i dalej kłuje w lewym boku... Do tego chyba lekko kręci mi się w głowie bo mrużę oczy żeby coś dokładniej zobaczyć :/

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Babeczki ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś trzymam kciuki, aby przyjęła :*
    będzie dobrze skarbie, nie martw się :*

Monia polubiłam twój post bo masz świętą racje! ci co mają hop siup dziecko nigdy nie zrozumieją naszego bólu i to ile musiałyśmy przejść żeby te dziecko uzyskać... i te obawy czy ja w koncu będę szczęśliwa? czy ja w ogóle mogę mieć dzieci?
    najgorsze są plotkarze... bo może ona popsuta? a może on? domysły.. jakby się sobą nie mogli zająć patafiarze..
    a rodzina niestety nie jest delikatna i się nie domyśli..... no ale co się będzie człowiek tłumaczył? ja to kiedyś ścięłam ciotkę że jesteśmy w trakcie roboty i czy jeszcze dać jej raport... zamknęła się od razu bo mnie wkurw... i to nie raz.

Rudasku synek jest przefajny :) słodziak :) i jak ślicznie rączkę trzymał :) achh tam :) i mialas powiedziane w 13 tyg nie? że synek bd? ciekawe czy cos mi gin dziś powie?

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia ja tak samo :( całej nocy nie spałam tak mnie brzuch bolał i piersi... że aż wzięłam sobie poduszkę i między nogi wsadziłam.. dziwnie się spało ale inaczej nie dałoby rady :(

Aghata pamiętaj to nie ostatni cykl w twoim życiu, nie poddawaj się.. teraz masz czas żeby tarczycę poskromić i się na pewno uda :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pro po, dziś zaczynam drugi trymestr? :D ale fajnie... niech dziecko aby się pokaże dziś zdrowe i chyba odetchnę z wielką ulgą :)

livia30, sury_cat lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie kłuje znowu po lewej, jeszcze się wahałam ale już podjęłam decyzję- jadę , tylko boję się że mnie nie zbada, bo to wyjątkowo dzisiaj z urlopu wyrwana jest ;/

a jak wrócę to Rudasku ja podobnie, książka i świeże powietrze :) a później drugi lekarz...
    u nas też słoneczko <3
    A Ty nie masz jednak młodszej o tydzień niż na suwaczku ciąży?
    Kochana ja mam starsza jeszcze jeden dzień :)
    niby mam 15tc4dc ale według 2 usg jest już 16 i 5 :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi mi powiedział na genetycznym , ktore mialam w 13 i 4 :)
    a wczoraj tylko potwierdził ze jest dzwoneczek, jak to PaPa powiedział :)
    no rączke trzymał fajnie ale jeszcze fajniejszy był jak sie rączką zasłaniał...dokładnie robił tak jak ja gdy moj R jeszcze cyta a mnie swiatło razi..zasłaniam reką oczy..i Mały zrobił wczoraj dokładnie to samo...a zastaliśmy GO jak ssał kciuk :D Łobuziakkkk....:)

mizzelka lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teściowa wyjechała ufff fajnie mimo, że pomagala dużo ale jednak trochę swobody potrzeba ;-)

Chciałam pomóc jej zanieść torby do samochodu to mi mówi "Ty nic nie dźwigaj!" :/

A dzisiaj pająki mi się śniły, takie wielkie i pajęczyna fuj :D Jak nie węże to pająki jakby nie mogły jakieś słodkie szczeniaczki się przyśnić :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiedział że go podglądacie ;D

eee to mogę nieśmiało zapytać a co.. w łeb nie dostane, może bd widać :)

Livia dobrze :P pająki to szczęście :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! jestem super zdrowa! :D tamten lekarz debil za torbiel uznał... mój lewy jajnik! o_O idiota!!a mi pęcherzyki ładnie pękają, a lekarz powiedział dziś, że mój układ rozrodczy wygląda wręcz książkowo! :D HAPPY!!! :D mamy w 100% zielone św)iatło i właśnie mam dni płod)ne i zaraz owulka :

mizzelka, livia30, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytaj pytaj..jak lekarz ma dobry sprzęt i jest w miare rozgarnięty to Ci powie :D choć w tym tyg wiekszość nie chce mówić zeby potem nie wyjsc na kłamcę :D hahah Pan PAPA mi wczoraj powiedział ze w 13 tyg by sie nie odważył powiedzieć płci bo dziewczynki też maja łechtaczki duze w tym tyg :d ale juz wczoraj było widać jak na dłoni :D
    ale zapytaj...u nas było widać w 13tym :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia mi się ostatnio śniło, że mnie gonił dinozaur ;P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Hej dziewczyny! jestem super zdrowa! :D tamten lekarz debil za torbiel uznał... mój lewy jajnik! o_O idiota!!a mi pęcherzyki ładnie pękają, a lekarz powiedział dziś, że mój układ rozrodczy wygląda wręcz książkowo! :D HAPPY!!! :D mamy w 100% zielone św)iatło i właśnie mam dni płod)ne i zaraz owulka :
    no co ty? zajebałabym chyba tam tego lekarza!

sury_cat lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    pytaj pytaj..jak lekarz ma dobry sprzęt i jest w miare rozgarnięty to Ci powie :D choć w tym tyg wiekszość nie chce mówić zeby potem nie wyjsc na kłamcę :D hahah Pan PAPA mi wczoraj powiedział ze w 13 tyg by sie nie odważył powiedzieć płci bo dziewczynki też maja łechtaczki duze w tym tyg :d ale juz wczoraj było widać jak na dłoni :D
    ale zapytaj...u nas było widać w 13tym :D
    własnie w 13 już jest większa różnica niż w 11 tyg :D i nie wiem jakim cudem gin powiedzial siostrze męża w 11 tyg ciązy że bd miała syna i trafił ;O
    a ostatnio widzieliśmy coś między nogami ale nawet o płeć nie zapytalam z wrazenia... :D ale nawet to by bylo niemozliwe do okreslenia :D a moze dzis tez dziecko wystawi tyłeczek? :D wcale bym sie nie pogniewała :D

‹‹ 1052 1053 1054 1055 1056 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ