Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia jest super tak jak miało być
Coś czuję, że dla Was laseczki sierpień owocny i szczęśliwy
Może wkrótce dołączę ;P Jutro zmolestuję gina, że chcę szybko zajść w ciążę i ma mi w tym pomóc! Gorzej będzie, jeśli po tym oświadczeniu on wstanie i zacznie rozpinać spodnie... o_O heheheheh ;PXxMoniaXx, mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:Chyba wie co robi... Może uznała, że jest tak śliczny, że na bank sam pęknie?
W piątek sie okaże co to . Oby pękł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 20:59
-
nick nieaktualnyPęknie pęknie
wszystkie parametry się zgadzają no a jak już sama wcześniej pisałaś jakbyś miała torbiel to by Ci test pozytywny nie wyszedł ;P ja w zeszłym cyklu śluz i ból miałam owszem, ale tempka robiła co chciała no i jest torbiel ;P a Ty masz ładnie tempkę unormowaną przecież
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
sury_cat wrote:Pęknie pęknie
wszystkie parametry się zgadzają no a jak już sama wcześniej pisałaś jakbyś miała torbiel to by Ci test pozytywny nie wyszedł ;P ja w zeszłym cyklu śluz i ból miałam owszem, ale tempka robiła co chciała no i jest torbiel ;P a Ty masz ładnie tempkę unormowaną przecież
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jutro idę już na 10 rano ale o której wejdę to nie wiem ;P
Boję się .... mam dziś gorszy dzień... ogarnęłam poranną sytuację z koleżanką, byłam dzielna przed chwilą, gdy teść pytał, kiedy zostanie dziadkiem, ale już nie mogę... Nie utrzymam dłużej łez... (głupia ja wiem, to chyba stres ze mnie wyłazi, tym bardziej, że ostatnio doszły nam też spore problemy finansowe i wszystko na raz mi się poskładało ;( )
aguś to idź jutro do niej, będziesz spokojniejsza. A coś czuję, że kropuś już jutro się ujawnii koniecznie daj znać co i jak ;*
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko musi być dobrze. Może weź jeszcze jedną bezpieczną jaką tabl na noc. Ale mi Ciebie szkoda bidulko.
Sury cat rozumiem Cie doskonale i z Tą koleżanka i z tym pytaniem teścia. Mam dokładnie to samo . I wszyscy patrzą na nas choćbyśmy dzieci nie chieli mieć.
Ludzie którym sie udało od razu zadają te pytania, bo dla nich to łatwe przecież i nie ma z tym problemów.
Oni nas dziewczyny nigdy nie zrozumią.mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanka na mój niedoświadczony w tej kwestii rozum to bóle z rozciągania się ale ja nie byłam nigdy w ciąży i nie wiem .
Będzie dobrze bidulko Ty nasza :*obyś noc przespała dobrze a jutro będzie już lepiej
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
mi wrote:sury_cat doskonale wiem co to znaczy, jak wciąż się wszyscydopytują kiedy zostaną ciociami/babciami itd.. Ewentualnie głupkowate pytania "to wy narazie nie chcecie mieć dzieci?"
Nie ma to jak dyskrecja ze strony najbliższych ;/