Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mąż już dawno na pogrzebie... i dobrze że nie poszłam... dziś jest dobry dzien.. i musi byc.
Wczoraj jajko wzięłam na patelkę a tam krew... bleee nigdy mi sie to nie zdarzyło chyba zabiłam kurczaka... mam nadzieje że to nie jest zły znak na dziś
-
nick nieaktualnyno dajcie spokój! jajnik to torbiel dla niego ;/ dupek! nie mam nic ładnie wszystko działa a ten mnie nastraszył
w domu mam III wojnę światową z tą łazienką a w szpitalu kolejka kosmiczna do chirurga o_O a u gin spotkałam naszą AgęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:05
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
jestem i ja
to jak dzień dobrych wieści , to uwaga : Jest suuuper!!uff taka ulga
nie żałuję że pojechałam
i w ogóle dostałam telefon i testy pappa przed wizytą odebrałam jeszcze!
No więc lekarka już zadowolona jak mnie zobaczyła i przyjęła mnie normalnie za tą wizytę za tydzieńnawet nic nie musiałam prosić bo sama kazała wejść
bóle prawdopodobnie od rozciągania i przeholowania się na zakupach (ruch tak ale stopniować) . Lewa strona boli bo być może bardziej obciążona jest..
Maluszek jest cudny! Wyobraźcie sobie że po mamusi, leżał sobie jak na plaży- rączka pod główką i nóżka uniesiona w góręma 8,46 cm.
kolejna wizyta 18.08 czyli dzień po Tobie Rudasku
może jestem przewrażliwiona matka wariatka ale o ile już spokojniejsza
I mam pytanie teraz do Was... czy któraś ma do odsprzedania duphaston? Bo ja zapomniałam zapytać czy dalej brać a kończy mi się już (i tak chyba zadzwonię do niej jeszcze raz)
Tak więc Mizzelko i Groszku jeszcze Wy dobre wieści
Marta Wy to do dzieła! nie mów że masz płodne P.
Livia jak boli to chyba dobry znak
Monia wszystkiego najlepszego dla Was i żeby Wasze marzenia a w szczególności to największe się jak najszybciej spełniło ! :*
a tu maluch na plaży jak to lekarka powiedziała
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/37e98f7bf98a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:30
mizzelka, Lena87, sury_cat, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Aguś a mówiłam ze będzie dobrze??
super!
hahha widać że jej/jemu dobrze w brzuszku i sie nigdzie nie wybiera
a nic nie mówiła o płci?
najważniejsze że sie uspokoiłaś.. to sie liczy
a ja czekam do 18:30... ehh mam nadzieje ze wszystko bd dobrze.. za chwile sie zbieram... pojadę do mamy i babci..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
mówiła że za wcześnie, ale na następnej będę z mężem , więc niech szuka aż znajdzie
mój to się śmieje że powinnam częściej chodzić do lekarza, bo wtedy dobry humor mam
ale już mi tak głupioooo że znowu muszę dzwonić do niej i zapewne po receptę zaś jechac -
nick nieaktualny