Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka;-)
Serducho bije, rosniemy.. przytylam 3 kg,az to dziwne ale ciesze sie;-)
Umnie wyglada na to ze bedzie maly Fistaszekcytologie mi gin pobieral..auuuu! Nastepna wizyta 12.09
Mialam przeboje z wynikami w laborze:-p hihi szok!
A jak u Was?
Przedszkolanko ciagnie dalej?
Monia czekamy na jajeczka;-)
Livka u Ciebie na tescik niedlugo;-)
Mizzy jak u Ciebie?
Sury-cat jak humorek?
Postaram sie Was nadrobic niebawem:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 21:37
XxMoniaXx, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A więc wszystko ok. dziecko spało ciężko było coś zmierzyć... ale udało się go obudzić. było oburzone bo waliło nóżkami
i rękami przecierał buzię
nie powiedział płci powiedział ze za szybko ma to... więc nadal nie wiem. serce bije 156 ale to mierzył mu jak spał wiec trochę mniejszy niż ostatnio... no i brzuch serce itd wszystko ok crl niestety 7.01cm jest mniejszy... ale mówił żeby się tym nie przejmować bo luty krótki to raz a drugi ze dziecko teraz różnie. rośnie. raz szybko jak ostatnio a raz wolniej. ale mieści się w normach. BPD 2.11.
NT 1.46mm NB +, DV profil przepływu prawidłowy.sury_cat, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I znów według USG ciąża jest starszą o dwa dni... to dziecko powstało dwa dni przed owulką? pewnie dopasuje termin pod wzrost więc skoro komputer uznał ze jest starszy o dwa dni to jednak z tym wzrostem nie jest źle.... trochę się zmartwiłam ale co zrobię. muszę czekać. za miesiąc wizyta. mam nadzieję ze już mnie zaskoczy:)