Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No czytałam ze kobiety miały i 6cm dziecko i teraz na pięć lat córka:) więc luzik. najważniejsze ze narządy są i wszystko w odpowiednich wymiarach i nic nie gadaj mi o tych papa testach...
no ale cieszę się ze mama widziała:) tzn babciazachwycona jest i mówi ze całkiem inaczej to wygląda niż na zdjęciach i ze jak wszystko fajnie widać
teraz muszę się uspokoić itd aaa i gin powiedział żebym brała na mocna migrene paraceta mol albo żebym piła kawę ... feee... -
mizzelka wrote:Dziękuje dziewczyny ze myślałycie o mnie
miło mi mocno:) i przepraszam naprawdę... za spóźnienie ale tak długo czekałam... kurde nigdy tak nie było... pewnie ktoś się wcisnął ze tyle czasu czekałam ;//
ja żadko kiedy wchodze na czas do gina. Średnio to godzina spóźnienia , tylko ostatnio cud jakiś bo weszłam od razu ale tez babki przede mną nie było -
nick nieaktualny
-
No właśnie ja czekałam max 20minut a tu godzina ... no już trudno musiałam czekać ale aż dziwne. no ale widok śpiącego dziecka wynagrodziło wszystko... głową mnie strasznie bolała i gin sam do mnie zagadywał co widać itd bo trochę nieprzytomna byłam
-
Mizzy dziś ide do wc bo czułam że coś mi leci od 2 godzin i myśle a śluz bo ostatnio cgo sporo było do tego jeszcze żel Conceive używałam to myślałam że to to. A tu krew. Duże plamienie. Miałam ale śluz zabarwiony lekko ale nie tak
przestraszyłam sie ale dziewczyny mnie uspokoiły że mógł pęcherzyk pęknąc i to od tego no i mam nadzieję, że tak było.
-
Właśnie doczytałam
monia aby się nie martw ! dobry znak! pęcherzyk graffa pękł! i to porządnie:) czytałam o tym ze jak pęka to ma prawo pojawia się plamienie
bo coś tam podrażmga i jedne kobiety to mają inne nie. ja np nie miałam tego
ale za to ból owuja cyjny ale nie wiedziałam czy pęka czy nie a u ciebie to znak definitywny
ale super
XxMoniaXx, sury_cat lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Właśnie doczytałam
monia aby się nie martw ! dobry znak! pęcherzyk graffa pękł! i to porządnie:) czytałam o tym ze jak pęka to ma prawo pojawia się plamienie
bo coś tam podrażmga i jedne kobiety to mają inne nie. ja np nie miałam tego
ale za to ból owuja cyjny ale nie wiedziałam czy pęka czy nie a u ciebie to znak definitywny
ale super
bo od tego że codziennie sie kochamy to chyba nie było bo nigdy tak nie miałam .
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:Groszku szalejecie wszystkie z tymi synusiami ;P przecież ja mam mieć chłopaka (mam takie przeczucie już chyba od 4 lat ;P)
sury_cat lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Mogę się założyć ze to jest to:) i już dziś miałap owulkę
ale trzymam kciuki i rano zajrze co i jak:) ja też byłam spokojną w szczęśliwym cyklu:) to dużo pomaga