X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nie może być tak, że Ty zapieprzasz a o gra na kompie albo ogląda tv . No co to jest do cholerki ? jesteś jego służącą ? nieeee !!! a co jak nie daj Boże cała cięzę będziesz musiała leżeć ? co wtedy ? przecież nie zatrudni perfekcyjnej pani domu !

sury_cat lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Może to też moja wina, może jestem zbyt wymagająca, może za bardzo przeszkadzają mi porozrzucane ubrania, brudny blat w kuchni i smród papierosów? Może powinnam akceptować go takim jakim jest i cieszyć się, że przecież mam męża, który mnie kocha? Może ja powinnam dawać z siebie 120%, żyć za siebie i za niego? Sama już nie wiem... :/

No chyba w głowę się uderzyłaś? Wybacz ale czy on jest 8 cudem świata i masz go wielbić? A może Ty zasługujesz na kogoś lepszego? Kogoś kto nie będzie traktował jak służącą? nie daj się wpędzić w poczucie winy, wg mnie robisz za dużo a on już się przyzwyczaił, ze ma wszystko podane na tacy... Wprowadziłabym terapię szokową ale wiem, ze to łatwo sie mowi... jednak jest możliwe i co wiecej - daje efekty ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:31

sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie !!!!!!!!!!

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Kochana czy on Ci pomoże przy małym ??????

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ale Kochana czy on Ci pomoże przy małym ??????
    przy MAŁYM.... wywróżasz mi chłopaczka? :)
    Myślę, że w dziecku się zakocha jak je zobaczy. Mam nadzieję.

• livia30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Syrukatko, zawsze mozesz nam się wygadać, po to jesteśmy :-) Ale jesli chcesz coś zmienić w swoim życiu to musisz zrobić to sama - my możemy jedynie Cię wspierac ;-)

Ja nie jestem wierząca ale szanuję tych co wierzą. Nie chodze do kościoła, slub brałam tylko cywilny chociaż mogliśmy brac kościelny... Mi jest z tym dobrze ale Ty po raz kolejny sie poświeciłaś dla męża widzę. Ciągle to robisz a on co daje z siebie?

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, mój mąż wcześniej był z dziewczyną przez prawie 20 lat, nie było kolorowo ale wzięli ślub, żyli wspólnie (wspólnie - zabawne)... R. ciągle sie łudził, ze jeszcze się coś zmieni az w końcu ta nadzieja umarła. Rozwiedli się. Dla mnie lepiej bo R. jest milością mojego życia i jestem szczęśliwa jak nigdy. On też wyciągnąl wnioski z poprzedniego związku i teraz stara sie na okrągło o mnie...

Nie mówię o rozwodzie ale terapia szokowa nie zaszkodzi (tylko z umiarem). Groszek z tego co pamiętam tak sobie męża ustawiła ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pamiętam, pamiętam akcję Groszka ;) a teraz skasuję wszystkie te smutne i ciemne posty, żeby jakimś cudem nie dotarły do mojego P. :P

• livia30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jakby poczytal to by mu jakas lampka zaświtała :P

Uciekam się ubierac i odebrać moje kochane autko ze SPA bo juz jest gotowe :D

Do później Kochane ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie wydaje że powinien je przeczytać. Ja bym specjalnie zostawiła stronę otwartą. Jak nie zaczniesz działać terapią szokową to nic nie zdziałasz.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też uciekam

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam ciocie :D
    dopiero wrzucam ale tel w koncu złapałam bo się rozładował na łopatki :)
    to mój kosmita :D
    j6rc3m.jpg
    34gxahu.jpg

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no powinnaś dać mu do myślenia.. moj tak samo uparciuch... nawet witamin nie chcial :D a jak wsiadłam na niego że moze jest "popsuty" ( a wczesniej on podgadywal ze moze cos u mnie nie tak i vice versa kurka go mać!) bo mam super wyniki na 6+ i żeby dziecko zrobić to lada chwila itp.. a on? zdębiał...
    i zaczął brać witaminki nawet... kwas foliowy mu dawałam i jeszcze takie ogólne i wit C, gdyby dziecko sie nie pojawiło to sądzę że wyciągnęłabym go w koncu na te badania..
    niestety mąz musi troche zmienic swoje zycie bo sam sobie robi krzywdę..
    troche ruchu.. mimo zmęczenia ale czy nie lepiej podwyższyć swoją aktywność
    i zrzucić zbędne kg? musi znaleźć w sobie energię a te papierochy na pewno mu w tym nie pomagają.. jak bd w ciąży to też bd ten smród wąchać? wiesz że jest gorszy dla ciebie ten smród niż dla niego-palacza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Mizzy, wiem... :/ ja w ogóle jeszcze mam od dziecka przewlekłe zapalenie zatok szczękowo-nosowych, to dla mnie ten smród jest 2x bardziej okropny, ale co zrobić :P
    nie ja już zadecydowałam, że olewam temat totalnie, witaminki będę mu podawać razem z obiadem i to wszystko. Za to o siebie zadbam w 200%, żeby fasolka miała kiedyś apartament w moim brzuszku :D
    zastanawiałam się przez chwilę, czy może nie kupić dziś bodziaka jednego, dać mu i powiedzieć, że to też w dużej mierze od niego zależy, kiedy w tym bodziaku znajdzie się dziecko, niech patrzy codziennie na ten ciuszek i wie, że to przez niego mamy poślizg, co myślicie?

A Mizzelko dzidzia ładna wcale nie kosmit ;D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem sama... ja nie znam twojego męża i nie wiem jak zareaguje dlatego rób co uważasz żeby do niego dotarło :) ale trzeba coś z tym zrobić :)

a oglądaliście nicki minaj anaconda?
    oryginał:
    http://www.youtube.com/watch?v=LDZX4ooRsWs

a tu druga strona medalu :D która rozjebutała mnie na łopatki: :D
    http://sdstc.pl/nicki-minaj-anaconda-fart-remix-vt313029.htm

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zacznę od tego, że skoro nie ma zamiaru iść na badanie (póki co), to kupię mu dziś AndroVit i będę mu dawać na poprawę jakości nasienia ;P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry początek :) lepsze to niż nic :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera i znów to plamienie obfitsze :( wydaje mi sie że sie nasiliło po usg. Nie wiem skąd to czy pęcherzyk pęka czy to z <3. Ale nic mnie nie boli przy <3

boje sie że ginka przestanie mnie stymulować bo wywnioskuje że clo tak na mnie działa.

Mizzelko piękne maleństwo :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a niech tylko spróbuje.. to poszukasz innego konkretnego gina.
    coś musi być z tymi ukrwionymi narządami.. niektórzy specjalnie biorą acard... a u cb niepotrzeba, także take it easy :) będzie dobrze, odpocznij dzisiaj :)
    może niechcący się zrobiła nadżerka? a to jest do wyregulowania też :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nadżerkę by widziała na usg niee ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1063 1064 1065 1066 1067 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ