X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nie może być tak, że Ty zapieprzasz a o gra na kompie albo ogląda tv . No co to jest do cholerki ? jesteś jego służącą ? nieeee !!! a co jak nie daj Boże cała cięzę będziesz musiała leżeć ? co wtedy ? przecież nie zatrudni perfekcyjnej pani domu !

sury_cat lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Może to też moja wina, może jestem zbyt wymagająca, może za bardzo przeszkadzają mi porozrzucane ubrania, brudny blat w kuchni i smród papierosów? Może powinnam akceptować go takim jakim jest i cieszyć się, że przecież mam męża, który mnie kocha? Może ja powinnam dawać z siebie 120%, żyć za siebie i za niego? Sama już nie wiem... :/

No chyba w głowę się uderzyłaś? Wybacz ale czy on jest 8 cudem świata i masz go wielbić? A może Ty zasługujesz na kogoś lepszego? Kogoś kto nie będzie traktował jak służącą? nie daj się wpędzić w poczucie winy, wg mnie robisz za dużo a on już się przyzwyczaił, ze ma wszystko podane na tacy... Wprowadziłabym terapię szokową ale wiem, ze to łatwo sie mowi... jednak jest możliwe i co wiecej - daje efekty ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:31

sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie !!!!!!!!!!

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Kochana czy on Ci pomoże przy małym ??????

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ale Kochana czy on Ci pomoże przy małym ??????
    przy MAŁYM.... wywróżasz mi chłopaczka? :)
    Myślę, że w dziecku się zakocha jak je zobaczy. Mam nadzieję.

• livia30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Syrukatko, zawsze mozesz nam się wygadać, po to jesteśmy :-) Ale jesli chcesz coś zmienić w swoim życiu to musisz zrobić to sama - my możemy jedynie Cię wspierac ;-)

Ja nie jestem wierząca ale szanuję tych co wierzą. Nie chodze do kościoła, slub brałam tylko cywilny chociaż mogliśmy brac kościelny... Mi jest z tym dobrze ale Ty po raz kolejny sie poświeciłaś dla męża widzę. Ciągle to robisz a on co daje z siebie?

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, mój mąż wcześniej był z dziewczyną przez prawie 20 lat, nie było kolorowo ale wzięli ślub, żyli wspólnie (wspólnie - zabawne)... R. ciągle sie łudził, ze jeszcze się coś zmieni az w końcu ta nadzieja umarła. Rozwiedli się. Dla mnie lepiej bo R. jest milością mojego życia i jestem szczęśliwa jak nigdy. On też wyciągnąl wnioski z poprzedniego związku i teraz stara sie na okrągło o mnie...

Nie mówię o rozwodzie ale terapia szokowa nie zaszkodzi (tylko z umiarem). Groszek z tego co pamiętam tak sobie męża ustawiła ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pamiętam, pamiętam akcję Groszka ;) a teraz skasuję wszystkie te smutne i ciemne posty, żeby jakimś cudem nie dotarły do mojego P. :P

• livia30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jakby poczytal to by mu jakas lampka zaświtała :P

Uciekam się ubierac i odebrać moje kochane autko ze SPA bo juz jest gotowe :D

Do później Kochane ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie wydaje że powinien je przeczytać. Ja bym specjalnie zostawiła stronę otwartą. Jak nie zaczniesz działać terapią szokową to nic nie zdziałasz.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też uciekam

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam ciocie :D
    dopiero wrzucam ale tel w koncu złapałam bo się rozładował na łopatki :)
    to mój kosmita :D
    j6rc3m.jpg
    34gxahu.jpg

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no powinnaś dać mu do myślenia.. moj tak samo uparciuch... nawet witamin nie chcial :D a jak wsiadłam na niego że moze jest "popsuty" ( a wczesniej on podgadywal ze moze cos u mnie nie tak i vice versa kurka go mać!) bo mam super wyniki na 6+ i żeby dziecko zrobić to lada chwila itp.. a on? zdębiał...
    i zaczął brać witaminki nawet... kwas foliowy mu dawałam i jeszcze takie ogólne i wit C, gdyby dziecko sie nie pojawiło to sądzę że wyciągnęłabym go w koncu na te badania..
    niestety mąz musi troche zmienic swoje zycie bo sam sobie robi krzywdę..
    troche ruchu.. mimo zmęczenia ale czy nie lepiej podwyższyć swoją aktywność
    i zrzucić zbędne kg? musi znaleźć w sobie energię a te papierochy na pewno mu w tym nie pomagają.. jak bd w ciąży to też bd ten smród wąchać? wiesz że jest gorszy dla ciebie ten smród niż dla niego-palacza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Mizzy, wiem... :/ ja w ogóle jeszcze mam od dziecka przewlekłe zapalenie zatok szczękowo-nosowych, to dla mnie ten smród jest 2x bardziej okropny, ale co zrobić :P
    nie ja już zadecydowałam, że olewam temat totalnie, witaminki będę mu podawać razem z obiadem i to wszystko. Za to o siebie zadbam w 200%, żeby fasolka miała kiedyś apartament w moim brzuszku :D
    zastanawiałam się przez chwilę, czy może nie kupić dziś bodziaka jednego, dać mu i powiedzieć, że to też w dużej mierze od niego zależy, kiedy w tym bodziaku znajdzie się dziecko, niech patrzy codziennie na ten ciuszek i wie, że to przez niego mamy poślizg, co myślicie?

A Mizzelko dzidzia ładna wcale nie kosmit ;D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem sama... ja nie znam twojego męża i nie wiem jak zareaguje dlatego rób co uważasz żeby do niego dotarło :) ale trzeba coś z tym zrobić :)

a oglądaliście nicki minaj anaconda?
    oryginał:
    http://www.youtube.com/watch?v=LDZX4ooRsWs

a tu druga strona medalu :D która rozjebutała mnie na łopatki: :D
    http://sdstc.pl/nicki-minaj-anaconda-fart-remix-vt313029.htm

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zacznę od tego, że skoro nie ma zamiaru iść na badanie (póki co), to kupię mu dziś AndroVit i będę mu dawać na poprawę jakości nasienia ;P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry początek :) lepsze to niż nic :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera i znów to plamienie obfitsze :( wydaje mi sie że sie nasiliło po usg. Nie wiem skąd to czy pęcherzyk pęka czy to z <3. Ale nic mnie nie boli przy <3

boje sie że ginka przestanie mnie stymulować bo wywnioskuje że clo tak na mnie działa.

Mizzelko piękne maleństwo :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a niech tylko spróbuje.. to poszukasz innego konkretnego gina.
    coś musi być z tymi ukrwionymi narządami.. niektórzy specjalnie biorą acard... a u cb niepotrzeba, także take it easy :) będzie dobrze, odpocznij dzisiaj :)
    może niechcący się zrobiła nadżerka? a to jest do wyregulowania też :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nadżerkę by widziała na usg niee ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1063 1064 1065 1066 1067 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ