Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle dziewczyny, to wszystkie po-tabletkowe staraczki zapraszam na temat, który założyłam: Cykle po tabletkach antykoncepcyjnych: owulacje, miesiączki, ciąża
Założyłam go tak o, żeby się wymienić doświadczeniami z kobietami, które próbują zajść w ciążę po antykach. Tu nie będę Was zamęczać, bo większość z Was chyba jest "czysta" jeśli chodzi o hormony prawda? -
sury_cat wrote:A tak w ogóle dziewczyny, to wszystkie po-tabletkowe staraczki zapraszam na temat, który założyłam: Cykle po tabletkach antykoncepcyjnych: owulacje, miesiączki, ciąża
Założyłam go tak o, żeby się wymienić doświadczeniami z kobietami, które próbują zajść w ciążę po antykach. Tu nie będę Was zamęczać, bo większość z Was chyba jest "czysta" jeśli chodzi o hormony prawda?
Ja odstawiłam tabsy kilka lat temu, bo tyłam, puchłam i się czułam jakbym miała 10 lat więcej. Od jakiś 5 lat jestem "czysta" -
nick nieaktualnyAnooosiak86 wrote:No Mamuśka to masz dobrze
ja jestem ciepłolubna
czyli najlepiej = kocyk + tulenie dupy
a w nocy z nami pod kołderką
Anooosiak86 lubi tę wiadomość
-
Ja muszę moje kapchiochy cieplejsze też wyciągnąć !
Ale mam szczęście, że mojemu Mężowi cały czas gorrrąco i mnie ogrzewa kaloryferek
jeszcze jest b. wysooki więc jak przytuli to grzeje mnie całą
kurdeeee ale bym wparowała teraz pod kocyk z ciepłą herbatkąąąąa
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem w domu. Pęcherzyk ma przeszło 25 mm .
Mam przyjść w środe na ostatni monitoring bo ponoć jeszcze może pęknąc. Jak będzie dobijał do 30 mm to luteina i nowy cykl. Mam nadzieje, że sie usunie przy okresie. Krwawienie to nic złego ponoć przedłużony okres z racji tego , że był dziwny.
Jakoś ie jestem załamana bo spodziewałam się tego .
Cieszę się że wogóle zareagowałam na clo i był pęcherzyk .
Następny cykl jest też monitorowany i też z clo i dodatkowo zastrzyk na pęknięcie, czyli nie ma opcji , że będzie źle. W drugim cyklu musi sie udać . Dziękuje za wiare we mnie i kibicowanie i kciukikochane jesteście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 17:06
przedszkolanka:), sury_cat, Anooosiak86 lubią tę wiadomość
-
Anoosiak on jakoś stymuluje ich wzrost chyba (pęcherzyków)
Ja dołączam do ciepłolubnychi też na kanapie przed tv mam gruby koc i czy lato czy zima to pod nim leżę
Monia to dobre wieścibo jak nie teraz to następny z zastrzykiem
w końcu perspektywy
-
nick nieaktualny
-
Monia to lada chwila powinien pęknąć, trzymam mocno kciuki i dobrze że krwawienie ustało, może to właśnie sygnał że już owulacja?
ale się rozpisałyście
Rudasku piękne widoki i piękna Ty i brzusiojuż widac widać
Przedszkolanko no to chyba nie widziałaś brzucha ciążowego z boczkami - taki jest mójale piękny masz i zgrabny nie to co ja
co do rozstępów to mam straszne.. na udachwięc nie spodziewam sie kokosów i na brzuchu pewnie też bd mieć.. teraz mnie swędzi a co dopiero potem... chyba sobie kupię ten olej kokosowy ;/ kurka go mać
jeszcze do mnie szanowna Pani Migrena zawitała, zrobiłąm sobie kawę, może się uda bez apapu.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość