X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś kicham ;/ a u mnie kichanie to się kończy L4 na tydzień ;/ więc dziś sobie zaaplikuję jakieś witaminki i herbatkę z miodem i cytrynką :)

Trzeba dbać o siebie przecież! :D

sury_cat lubi tę wiadomość

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas jeszcze ciepło:)
    mozna isc w koszulce :D ale wieczory zimneeeeee....polar i do boju :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu niestety od 2 tygodni max 11 stopni.... i ciągle pada i wieje... jednym słowem jesień na całego :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:33

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę, u mnie to od morza wieje hi jak rano mam wyjąć nóżkę spod kołdry to wyczyn for me :)

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he no to zapraszam do mnie :) u mnie jeszcze słonce i cieplo :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze, że zakupiłam sobie 2 pary botków w CCC - mam zapasy, nie będą mi giry marznąć :D bo w trampkach moich ukochanych to już mi zawiewa troszkę ;/

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle dziewczyny, to wszystkie po-tabletkowe staraczki zapraszam na temat, który założyłam: Cykle po tabletkach antykoncepcyjnych: owulacje, miesiączki, ciąża
    Założyłam go tak o, żeby się wymienić doświadczeniami z kobietami, które próbują zajść w ciążę po antykach. Tu nie będę Was zamęczać, bo większość z Was chyba jest "czysta" jeśli chodzi o hormony prawda? ;)

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    he he no to zapraszam do mnie :) u mnie jeszcze słonce i cieplo :)

No Mamuśka to masz dobrze :) ja jestem ciepłolubna :D czyli najlepiej = kocyk + tulenie dupy :D

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    A tak w ogóle dziewczyny, to wszystkie po-tabletkowe staraczki zapraszam na temat, który założyłam: Cykle po tabletkach antykoncepcyjnych: owulacje, miesiączki, ciąża
    Założyłam go tak o, żeby się wymienić doświadczeniami z kobietami, które próbują zajść w ciążę po antykach. Tu nie będę Was zamęczać, bo większość z Was chyba jest "czysta" jeśli chodzi o hormony prawda? ;)

Ja odstawiłam tabsy kilka lat temu, bo tyłam, puchłam i się czułam jakbym miała 10 lat więcej. Od jakiś 5 lat jestem "czysta" :)

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    No Mamuśka to masz dobrze :) ja jestem ciepłolubna :D czyli najlepiej = kocyk + tulenie dupy :D
    Anoosiak mam dokładnie tak samo! Przy każdej kanapie mam kocyk warujący, baaardzo rzadko jest taki kocyk złożony grzecznie w kostkę ;P kapcie już od 2 tygodni noszę ocieplane, śpię w skarpetkach i ogólnie ja lata już od dawna nie mam ;P a najlepsze, że moja sunia tak samo - po kocykiem, bo jak nie to zaraz łapki zimne i uszka ;) a w nocy z nami pod kołderką ;)

Anooosiak86 lubi tę wiadomość

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę moje kapchiochy cieplejsze też wyciągnąć ! :D Ale mam szczęście, że mojemu Mężowi cały czas gorrrąco i mnie ogrzewa kaloryferek :D jeszcze jest b. wysooki więc jak przytuli to grzeje mnie całą :) kurdeeee ale bym wparowała teraz pod kocyk z ciepłą herbatkąąąąa :D

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie idę do domku :D będę po południu, buziaki dziewuszki :*

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze godzinkę ehh :* buziaki!

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem w domu. Pęcherzyk ma przeszło 25 mm .
    Mam przyjść w środe na ostatni monitoring bo ponoć jeszcze może pęknąc. Jak będzie dobijał do 30 mm to luteina i nowy cykl. Mam nadzieje, że sie usunie przy okresie. Krwawienie to nic złego ponoć przedłużony okres z racji tego , że był dziwny.
    Jakoś ie jestem załamana bo spodziewałam się tego .
    Cieszę się że wogóle zareagowałam na clo i był pęcherzyk .
    Następny cykl jest też monitorowany i też z clo i dodatkowo zastrzyk na pęknięcie, czyli nie ma opcji , że będzie źle. W drugim cyklu musi sie udać . Dziękuje za wiare we mnie i kibicowanie i kciuki :) kochane jesteście.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 17:06

przedszkolanka:), sury_cat, Anooosiak86 lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoosiak on jakoś stymuluje ich wzrost chyba (pęcherzyków) :)

Ja dołączam do ciepłolubnych :) i też na kanapie przed tv mam gruby koc i czy lato czy zima to pod nim leżę :D

Monia to dobre wieści :) bo jak nie teraz to następny z zastrzykiem :) w końcu perspektywy :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :) właśnie zjadam całą pakę migdałków :) i robię obiad bo P. nie zdążył (badania, zakupy i praca) ale zostawił mi miłą karteczkę, że przeprasza, buziaki i takie tam ;)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diewczyny czy po zastrzyku jest pewność że pęknie pęcherzyk ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia to lada chwila powinien pęknąć, trzymam mocno kciuki i dobrze że krwawienie ustało, może to właśnie sygnał że już owulacja?

ale się rozpisałyście :D

Rudasku piękne widoki i piękna Ty i brzusio :) już widac widać :)

Przedszkolanko no to chyba nie widziałaś brzucha ciążowego z boczkami - taki jest mój :D ale piękny masz i zgrabny nie to co ja :D

co do rozstępów to mam straszne.. na udach :( więc nie spodziewam sie kokosów i na brzuchu pewnie też bd mieć.. teraz mnie swędzi a co dopiero potem... chyba sobie kupię ten olej kokosowy ;/ kurka go mać :(

jeszcze do mnie szanowna Pani Migrena zawitała, zrobiłąm sobie kawę, może się uda bez apapu.

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powinno.. myślę że tak, choć nie brałam.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie wiecie ile kosztuje taki zastrzyk i kto go podaje ? lekarz, pielęgniarka czy samodzielnie ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1078 1079 1080 1081 1082 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ