Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mizzi w tym kombinezonie brzucha nie widać
ogole jest taki delikatny ale w sobote miałam mega....jedłam non stop a niestety od jakiegos czasu mecza mnie zaparcia, pomimo jedzenia jabłek, makaronu itd...
wiec po 3 dniach bez wc brzuch sie wydaje ogromny, w sobote wieczorem na prawde był duzy ze az sama sie zdziwiłam
bo tydz temu narzekałam ze nie mam a w sobote był mega
a dziś taki lekko zaogrąglony, w obcisłej bluzce widać, w innej nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem Dziewczynki
Maż w samolocie, dziecko po rozpoczęciu roku szkolnego - teraz w koleżankami szaleje w domu a ja nie mogłam się powstrzymać - kupiłam sobie winko i nalałam kieliszek. W przeciwieństwie do was uwielbiam czerwone wytrawne wino więc jeden kieliszek nie powinien mi zaszkodzić, chociaż i tak nadziei jakoś brak... Tak czy siak czekamy bo wpływu na nic już nie mam
Monia co do zastrzyku... Mi zrobiła teściowa, która była pielęgniarką ale sama tez bez problemu bym sobie zrobiła. Robi się fałdkę pod pępkiem i ciach - igiełka jest tak cieniutka, że naprawdę wcale nie czuć. Co do ceny - musisz szukać, ceny wahają się od 60zł do 150zł za Ovitrelle (ten brałam więc na jego temat mogę się wypowiedzieć). Mi udało się kupić za 65zl
Co do pęknięcia - nie ma pewności, że pęknie ale szanse większe są niż bez niego
Wybaczcie, ze mnie jakoś nie było ostatnio ale gorsze dni nastały trochę...
-
sury_cat wrote:a mam pytanie natury technicznej: JAK WSTAWIĆ ZDJĘCIE NA FORUM?! ;P chciałam Wam pokazać moją sunię ale ciemniak ze mnie i nie wiem jak wstawić fociszcze ;P
Wchodzisz na fotosik.pl wstawiasz zdjęcie i na dole pojawi sie Ci adres do zdjecia, który wklejasz na forum i ciach - mamy fotosury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/39092164abf132ca.html
A jak wrzucisz adres, który jest podpisany, ze jest na forum to fotka od razu nam się tu wyświetli, nie będziemy musiały otwierać w nowym oknie
Ha ha a sunia boskaJakie spojrzenie
A poza????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 19:08
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny