Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a tak jakoś wyszło Sury
to superowy sporti tak strasznie za nim tęsknie...mam nadzieje ze jak juz pierwsze podrośnie, a drugiego DZidzia jeszcze nie bedzie to znów wsiade i pośmigam
no i oczywiście synuś zostanie zarażony przez Tatusia piłką nożna a przez mamusie motocyklami
nie wyobrazam sobie inaczej
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:a tak jakoś wyszło Sury
to superowy sporti tak strasznie za nim tęsknie...mam nadzieje ze jak juz pierwsze podrośnie, a drugiego DZidzia jeszcze nie bedzie to znów wsiade i pośmigam
no i oczywiście synuś zostanie zarażony przez Tatusia piłką nożna a przez mamusie motocyklami
nie wyobrazam sobie inaczej
usportowiona rodzinkaRudasek lubi tę wiadomość
-
Dobra Kochane moje...z racji tego ze komp i tv w zupełnie innych pomieszczeniah i nie da sie przenieść to uciekam pod kocyk bo zaczynaja sie te wszystkie tasiemce na ktore czekałam 2 mce
a co do tap madlto tak mi sie wydaje, ze z tych "facetów" to połowa geje
buhahahah
buziaki laseczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też spadam bo "Na Wspólnej" zaraz a potem ogarnąc kuchnię, dziecku szkolenie zrobić z zakładania podpaski
Dopomina się, biedna boi się, ze okres dostanie... 11 lat!
Ale niech bedzie, lepiej u mnie niż u kolezanek... Co to seks też ode mnie wie i takie tam
Potem wanna i wielkie, puste łóżko! Nie lubię pierwszych 3 tygodni po wyjeździe R., kolejne 2 juz jako tako lecą... No to odliczamy do 9 października - wtedy znowu pojade na lotnisko po mojego ukochanego
Do później Babeczki :*
-
no i wszystkie uciekły jak ja wróciłam po plotkach z mamą
ja też zaraz "Na wspólnej", EMka i Top model ,ale ciągle jestem z Wami
no i Perfekcyjna
Livia dzieci teraz szybciej dojrzewająWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 20:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja nie zamieszczę zdjęcia naszego dziecka na fb
ustaliliśmy z T.,że usg nie trafi tam i prawdopodobnie po porodzie zdjęcie malucha (twarzy) też nie
ale brzuszkiem później się pochwalę- niech się cieszą te co przez chwile będą szczuplejsze ode mnie
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny