Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie no te kradzione to słabe to, gorzej niż dzieci..
a ja dodałam zdjęcie kapcioszków i to jasny komunikat (chociaż jak się okazało mało ludzi chyba skapowało)
A np.? Np. dlatego,żeby nie zbierać na siłę lajków, albo otrzymywać sztuczne "piękne, słodkie, cudowne maleństwo"na początku myślałam,że pierwsze co zrobię, to dodam usg,ale mi minęło i chyba dorosłam
nie mówię że nigdy nie dodam, ale po porodzie jeszcze z porodówki jak niektóre napewno nieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 21:19
-
nick nieaktualnyWiesz fakt... na pewno nawet osoby, z którymi darło się koty by komentowały coś w stylu tak jak piszesz: "ale słodkie, śliczne, gratulacje" a za plecami by Ci wszystkiego najgorszego życzyły ;P to mnie zaskoczyłaś szczerze mówiąc ale chyba pozytywnie
-
a jeszcze w tym temacie to śmieszy mnie jedna osoba (najbardziej, bo ta czołówka ostatnio co zasypuje zdjęciami jest cała poprostu boska) no ale do osoby to ona najgłośniej mówiła o pisaniu na fb o ślubach, obronach itp.itd. a sama dodała z dzieckiem- to sorry,ale jaka to prywatność?? Albo się chwali i siedzi cicho,albo zamyka całkiem .
-
sury_cat wrote:Wiesz fakt... na pewno nawet osoby, z którymi darło się koty by komentowały coś w stylu tak jak piszesz: "ale słodkie, śliczne, gratulacje" a za plecami by Ci wszystkiego najgorszego życzyły ;P to mnie zaskoczyłaś szczerze mówiąc ale chyba pozytywnie
Ciąża zmienia chyba trochę podejścieale brzucho i tak pokażę !
no i może jakieś "artystyczne" z maluchem bez twarzy
zobaczymy
no dokładnie, a jest sporo osób które na bank by pisały nieszczerze, bo wiem kto ma coś itpWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 21:24
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:jajniki i brzuch dają od niecałych 2 dni popalić, dziś to wyjątkowo ..
Nawet jak bym chciała wyłączyć myślenie do testowania, to nie da się
to dokładnie tak jak u mnie... ;P
ehh ja idę spać, o 6 pobudka do pracy ;P buziaki dziewczyny, kolorowych snów :*Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny