Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Sury taki los sobie wybrałam wychodząc za marynarza
Mizzy czopki glicerynowe zamiast syropu zapodaj sobie - zdrowsze i szybciej działająbo dziś tak sobie podrażniłam że aż krew poszła :< taka zaleta, przepraszam za opis ale nie wiem jak to określić.
-
A pro po już chcę nadrobić i napisać co miałam do napisania licho sie czułam to troche forum ominęłam, ale wypiłam kawę o 17... nic nie dało jeszcze potem takiej zgagi dostałam że szok ;/ i o 20 wzięłam apap.. przeszło po godzince ale tak porządnie że dziś mnie nic nie boli ufff..
Rudasku a ja widzę brzuszekale wiesz może dlatego że wiem o ciąży
Marta pięknie wyglądałaś w dniu ślubu i wyglądasz nadal
a sunia zajebistaa jaka pozycja jak modelka i to dosłownie
tez bym chciala psiaka w domu ale więcej bym miala bałaganu niż to warto i bym musiala pilnować żeby nie zeszło do teściowejna teren
a może i ja wstawię zdjęcie ślubnea co mi tam
Livia Rudasku ale macie fury... maszyny.. ja cie kręcę, ale nie wsiadłabym za chiny ludowe... bałabym sieże mi za dobrze wiatr grzywkę przetrzepie
ogólnie omijam właśnie motory i karuzele itpbo sie boje
ale ze mnie bojące dido ( tak mąż na mnie mówi a ja sie smieje do niego że jest dildo - nie wie co to jest i do tej pory jeszcze go nie uświadomiłam hahahaha)
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry
no ładną jesień mamy tego lata
Livia ja mieszkam tu gdzie Marta , więc z tą sesją to masz całą polskę do przejechania
Mizzy, oby dzisiaj już wszystko przeszło i byś dobrze się czuła...
co do usg w 6 tyg. mam taką znajomą, podziwiam odwagę zwłaszcza że raz poroniła w 18 tygodniu!
Lena to Ty mnie na fb zaprosiłaś, dobrze kojarzę?
masakra, dzisiaj dzień do spania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak to z chłopami.... Ja nie cierpię nic kupować z P. bo to zajmuje zawsze ze 3 dni... Ram buty poszłam z nim kupować to kupowałam 3 dni a na 4 poszłam i kupiłam sama bo było: "te brzydkie", "te ci się rozkleją", "takie babcine chcesz?" i tak w kółko! xD
-
pięknie Mizzelko
z tym ogarnięciem to wiem o czym mówisz, ja w sobotę na te imieniny po raz pierwszy od 3 miesięcy się pomalowałam i ubrałam normalnie a tak w domu to siedzę jak dziad
aa usłyszałam ostatnio,że na buzi się zmieniłam (pewnie zbrzydłam) czyżby córa kradła urodę?
Samsungi wiem,że polecająmizzelka lubi tę wiadomość
-
Mizzi my jak kupowaliśmy TV poszliśmy do sklepu, R. oglądał i oglądał (mi zajęlo to 5 minut) i wróciliśmy do domu z Sharpem 48 calowym chyba, nawet nie wiem
Ale jest super! Żadne 3d ani nic z tym stylu bo mam astygmatyzm więc 3d w moim przypadku to pic na wodę po którym boli mnie głowa, a poza tym oglądanie w tych okularach bleee.
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:pięknie Mizzelko
z tym ogarnięciem to wiem o czym mówisz, ja w sobotę na te imieniny po raz pierwszy od 3 miesięcy się pomalowałam i ubrałam normalnie a tak w domu to siedzę jak dziad
aa usłyszałam ostatnio,że na buzi się zmieniłam (pewnie zbrzydłam) czyżby córa kradła urodę?
Samsungi wiem,że polecają
No zmieniłaś się, ale czy zbrzydłaś? Raczej nie, ale wyglądasz inaczej to na pewno
-
nick nieaktualny
-
jezu jakbym swojego słyszała! ale mnie nie wypusci samej.. musi on przeanalizować... z drugiej str dobrze bo sama nie chodze i się interesuje i doradzi.. wymaca produkty
chociaż raz bez jego wiedzy kupiłam torebkę za 35 zł hahah
ale wiecie że do tej pory jest dobra? a ma już rok?
to było mistrzostwo
a za ile kupilas? yyy w tym skórzanym promocja była, aaaa no to dobra
buahhaha
a potem i tak kupiłam w Toruniu jasną taką zamykaną na zewnątrz na magnes, kurde oczarowałą mnie i nie mogłam przejść obok niej obojętnie bo była nietypowa i nie żałuje
ale np w kuchni wszystko poszło ekspresowo i z wyborem szafy itp bo wybierałam sama, on sie nie znał na tym i jaką mam wizję tego.. i mi się nie wpierniczał. sama sobie projekt kuchni zrobiłam i taką sobie zrobiłam, troche marudził mi na szkło.. ale według mnie jest ok, nie jest za ciemny bynajmniej syfu nie widać jak coś by mi w razie co chlapło z kuchni itpa do sprzętu kuchennego już całkiem mi sie nie wtrącał.. uff.. kupiłam rachu ciachu i było ok. a tu tv? już pół roku kupujemy... a teraz oczarowaliśmy się dzieckiem i tak jakos zapomnielismy o tym
-
sury_cat wrote:No zmieniłaś się, ale czy zbrzydłaś? Raczej nie, ale wyglądasz inaczej to na pewno
no inaczej ,ale jak?po prostu dawno się nie widziałyśmy i dlatego tak się wydaje- ta babka co mi tak powiedziała to też jej nie widziałam kupę czasu