X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Sury taki los sobie wybrałam wychodząc za marynarza ;-)

Mizzy czopki glicerynowe zamiast syropu zapodaj sobie - zdrowsze i szybciej działają ;-)
    nie wiem czy sobie wsadzę czopek :D bo dziś tak sobie podrażniłam że aż krew poszła :< taka zaleta, przepraszam za opis ale nie wiem jak to określić.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pro po już chcę nadrobić i napisać co miałam do napisania licho sie czułam to troche forum ominęłam, ale wypiłam kawę o 17... nic nie dało jeszcze potem takiej zgagi dostałam że szok ;/ i o 20 wzięłam apap.. przeszło po godzince ale tak porządnie że dziś mnie nic nie boli ufff..

Rudasku a ja widzę brzuszek :D ale wiesz może dlatego że wiem o ciąży :)

Marta pięknie wyglądałaś w dniu ślubu i wyglądasz nadal :P :P
    a sunia zajebista :D a jaka pozycja jak modelka i to dosłownie :)
    tez bym chciala psiaka w domu ale więcej bym miala bałaganu niż to warto i bym musiala pilnować żeby nie zeszło do teściowej :P na teren :D

a może i ja wstawię zdjęcie ślubne :D a co mi tam :D

Livia Rudasku ale macie fury... maszyny.. ja cie kręcę, ale nie wsiadłabym za chiny ludowe... bałabym sie :D że mi za dobrze wiatr grzywkę przetrzepie :D
    ogólnie omijam właśnie motory i karuzele itp :D bo sie boje :D ale ze mnie bojące dido ( tak mąż na mnie mówi a ja sie smieje do niego że jest dildo - nie wie co to jest i do tej pory jeszcze go nie uświadomiłam hahahaha)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja po środku troche mieszkam :D między mazowszem a warminsko mazurskie :D pogoda w miarę, deszczu nie ma, ale słońca też nie ma, ponoć ciśnienie ma się podnosić i bardzo dobrze :) bynajmniej łeb mnie nie bd bolał :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Mizzy dziękuję ;* sunia jest the best, wariatka moja mała :)

mizzelka lubi tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

no ładną jesień mamy tego lata :P
    Livia ja mieszkam tu gdzie Marta , więc z tą sesją to masz całą polskę do przejechania :D

Mizzy, oby dzisiaj już wszystko przeszło i byś dobrze się czuła...
    co do usg w 6 tyg. mam taką znajomą, podziwiam odwagę zwłaszcza że raz poroniła w 18 tygodniu!

Lena to Ty mnie na fb zaprosiłaś, dobrze kojarzę? :P

masakra, dzisiaj dzień do spania :O

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aga! :) No właśnie siedzę w pracy i walczę ze szczypiącymi ze zmęczenia oczkami ;P nawet łóżka dziś nie zaścielałam tylko jak wrócę to chyba od razu się położę hehe ;) pogoda okropna ;P
    wytelewizowałaś się wczoraj? (ale słowotwórstwo ;p)

• livia30 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się wkopałam z tymi zdjęciami :D Nie mogłam się odezwać jak jeszcze mieszkałam we Wrocławiu? :D

No muszę się zbierać bo zaległam pod kocykiem i leże a muszę się zebrać, kota oporządzić (znowu chory wiec kropelki itp) no i na zakupy ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 2 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tak,ale mąż do łóżka zaciągnął, więc Perfekcyjną sobie dzisiaj nadrobię jak T. w pracy :)

Livia ja dzisiaj nie wychodzę spod kocyka,ale u Ciebie słońce to też inaczej żyć się chce :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    potem usunę :D

2saz0gk.jpg
    x40i7o.jpg

2ldin0j.jpg

kiedy byłam jeszcze w miarę ogarnięta :D teraz wyglądam tragicznie :D

sury_cat, livia30, przedszkolanka:), Lena87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ślicznie! :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera muszę męża zwerbować do kupna tego tv... bo mnie tyle rzeczy omija ;/
    wczoraj mi sie spodobał samsung i tyle funkcji itp.. no to rozterkę ma że chyba Sony lepsze ughhh... :< zgłupieje.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nasze dzieci będą blondasami hahaha :D chociaż teraz mam brąz bo szkoda mi włosów, ale jak byłam mała to taka platyna i kruzunki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to z chłopami.... Ja nie cierpię nic kupować z P. bo to zajmuje zawsze ze 3 dni... Ram buty poszłam z nim kupować to kupowałam 3 dni a na 4 poszłam i kupiłam sama bo było: "te brzydkie", "te ci się rozkleją", "takie babcine chcesz?" i tak w kółko! xD

Wysłany: 2 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pięknie Mizzelko :) z tym ogarnięciem to wiem o czym mówisz, ja w sobotę na te imieniny po raz pierwszy od 3 miesięcy się pomalowałam i ubrałam normalnie a tak w domu to siedzę jak dziad :P
    aa usłyszałam ostatnio,że na buzi się zmieniłam (pewnie zbrzydłam) czyżby córa kradła urodę? :)

Samsungi wiem,że polecają :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi my jak kupowaliśmy TV poszliśmy do sklepu, R. oglądał i oglądał (mi zajęlo to 5 minut) i wróciliśmy do domu z Sharpem 48 calowym chyba, nawet nie wiem :D Ale jest super! Żadne 3d ani nic z tym stylu bo mam astygmatyzm więc 3d w moim przypadku to pic na wodę po którym boli mnie głowa, a poza tym oglądanie w tych okularach bleee.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    pięknie Mizzelko :) z tym ogarnięciem to wiem o czym mówisz, ja w sobotę na te imieniny po raz pierwszy od 3 miesięcy się pomalowałam i ubrałam normalnie a tak w domu to siedzę jak dziad :P
    aa usłyszałam ostatnio,że na buzi się zmieniłam (pewnie zbrzydłam) czyżby córa kradła urodę? :)

Samsungi wiem,że polecają :)

No zmieniłaś się, ale czy zbrzydłaś? Raczej nie, ale wyglądasz inaczej to na pewno :)

Wysłany: 2 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas mój szukał na necie, różne opinie, co ma itp. i zdecydowany do sklepu pojechał i kupił :) my takie większe rzeczy właśnie tak kupujemy, rodzicom też tak wybraliśmy :)

sury_cat lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobry system jeśli nie chce się spędzić całego dnia w sklepie ;P

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezu jakbym swojego słyszała! ale mnie nie wypusci samej.. musi on przeanalizować... z drugiej str dobrze bo sama nie chodze i się interesuje i doradzi.. wymaca produkty :D chociaż raz bez jego wiedzy kupiłam torebkę za 35 zł hahah :D ale wiecie że do tej pory jest dobra? a ma już rok? :D :D to było mistrzostwo :D a za ile kupilas? yyy w tym skórzanym promocja była, aaaa no to dobra :D buahhaha :D a potem i tak kupiłam w Toruniu jasną taką zamykaną na zewnątrz na magnes, kurde oczarowałą mnie i nie mogłam przejść obok niej obojętnie bo była nietypowa i nie żałuje ;)
    ale np w kuchni wszystko poszło ekspresowo i z wyborem szafy itp bo wybierałam sama, on sie nie znał na tym i jaką mam wizję tego.. i mi się nie wpierniczał. sama sobie projekt kuchni zrobiłam i taką sobie zrobiłam, troche marudził mi na szkło.. ale według mnie jest ok, nie jest za ciemny bynajmniej syfu nie widać jak coś by mi w razie co chlapło z kuchni itp :P a do sprzętu kuchennego już całkiem mi sie nie wtrącał.. uff.. kupiłam rachu ciachu i było ok. a tu tv? już pół roku kupujemy... a teraz oczarowaliśmy się dzieckiem i tak jakos zapomnielismy o tym :D

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    No zmieniłaś się, ale czy zbrzydłaś? Raczej nie, ale wyglądasz inaczej to na pewno :)

no inaczej ,ale jak? :O po prostu dawno się nie widziałyśmy i dlatego tak się wydaje- ta babka co mi tak powiedziała to też jej nie widziałam kupę czasu :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1084 1085 1086 1087 1088 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ