X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Sury taki los sobie wybrałam wychodząc za marynarza ;-)

Mizzy czopki glicerynowe zamiast syropu zapodaj sobie - zdrowsze i szybciej działają ;-)
    nie wiem czy sobie wsadzę czopek :D bo dziś tak sobie podrażniłam że aż krew poszła :< taka zaleta, przepraszam za opis ale nie wiem jak to określić.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pro po już chcę nadrobić i napisać co miałam do napisania licho sie czułam to troche forum ominęłam, ale wypiłam kawę o 17... nic nie dało jeszcze potem takiej zgagi dostałam że szok ;/ i o 20 wzięłam apap.. przeszło po godzince ale tak porządnie że dziś mnie nic nie boli ufff..

Rudasku a ja widzę brzuszek :D ale wiesz może dlatego że wiem o ciąży :)

Marta pięknie wyglądałaś w dniu ślubu i wyglądasz nadal :P :P
    a sunia zajebista :D a jaka pozycja jak modelka i to dosłownie :)
    tez bym chciala psiaka w domu ale więcej bym miala bałaganu niż to warto i bym musiala pilnować żeby nie zeszło do teściowej :P na teren :D

a może i ja wstawię zdjęcie ślubne :D a co mi tam :D

Livia Rudasku ale macie fury... maszyny.. ja cie kręcę, ale nie wsiadłabym za chiny ludowe... bałabym sie :D że mi za dobrze wiatr grzywkę przetrzepie :D
    ogólnie omijam właśnie motory i karuzele itp :D bo sie boje :D ale ze mnie bojące dido ( tak mąż na mnie mówi a ja sie smieje do niego że jest dildo - nie wie co to jest i do tej pory jeszcze go nie uświadomiłam hahahaha)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja po środku troche mieszkam :D między mazowszem a warminsko mazurskie :D pogoda w miarę, deszczu nie ma, ale słońca też nie ma, ponoć ciśnienie ma się podnosić i bardzo dobrze :) bynajmniej łeb mnie nie bd bolał :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Mizzy dziękuję ;* sunia jest the best, wariatka moja mała :)

mizzelka lubi tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

no ładną jesień mamy tego lata :P
    Livia ja mieszkam tu gdzie Marta , więc z tą sesją to masz całą polskę do przejechania :D

Mizzy, oby dzisiaj już wszystko przeszło i byś dobrze się czuła...
    co do usg w 6 tyg. mam taką znajomą, podziwiam odwagę zwłaszcza że raz poroniła w 18 tygodniu!

Lena to Ty mnie na fb zaprosiłaś, dobrze kojarzę? :P

masakra, dzisiaj dzień do spania :O

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aga! :) No właśnie siedzę w pracy i walczę ze szczypiącymi ze zmęczenia oczkami ;P nawet łóżka dziś nie zaścielałam tylko jak wrócę to chyba od razu się położę hehe ;) pogoda okropna ;P
    wytelewizowałaś się wczoraj? (ale słowotwórstwo ;p)

• livia30 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się wkopałam z tymi zdjęciami :D Nie mogłam się odezwać jak jeszcze mieszkałam we Wrocławiu? :D

No muszę się zbierać bo zaległam pod kocykiem i leże a muszę się zebrać, kota oporządzić (znowu chory wiec kropelki itp) no i na zakupy ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 2 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tak,ale mąż do łóżka zaciągnął, więc Perfekcyjną sobie dzisiaj nadrobię jak T. w pracy :)

Livia ja dzisiaj nie wychodzę spod kocyka,ale u Ciebie słońce to też inaczej żyć się chce :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    potem usunę :D

2saz0gk.jpg
    x40i7o.jpg

2ldin0j.jpg

kiedy byłam jeszcze w miarę ogarnięta :D teraz wyglądam tragicznie :D

sury_cat, livia30, przedszkolanka:), Lena87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ślicznie! :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera muszę męża zwerbować do kupna tego tv... bo mnie tyle rzeczy omija ;/
    wczoraj mi sie spodobał samsung i tyle funkcji itp.. no to rozterkę ma że chyba Sony lepsze ughhh... :< zgłupieje.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nasze dzieci będą blondasami hahaha :D chociaż teraz mam brąz bo szkoda mi włosów, ale jak byłam mała to taka platyna i kruzunki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to z chłopami.... Ja nie cierpię nic kupować z P. bo to zajmuje zawsze ze 3 dni... Ram buty poszłam z nim kupować to kupowałam 3 dni a na 4 poszłam i kupiłam sama bo było: "te brzydkie", "te ci się rozkleją", "takie babcine chcesz?" i tak w kółko! xD

Wysłany: 2 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pięknie Mizzelko :) z tym ogarnięciem to wiem o czym mówisz, ja w sobotę na te imieniny po raz pierwszy od 3 miesięcy się pomalowałam i ubrałam normalnie a tak w domu to siedzę jak dziad :P
    aa usłyszałam ostatnio,że na buzi się zmieniłam (pewnie zbrzydłam) czyżby córa kradła urodę? :)

Samsungi wiem,że polecają :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi my jak kupowaliśmy TV poszliśmy do sklepu, R. oglądał i oglądał (mi zajęlo to 5 minut) i wróciliśmy do domu z Sharpem 48 calowym chyba, nawet nie wiem :D Ale jest super! Żadne 3d ani nic z tym stylu bo mam astygmatyzm więc 3d w moim przypadku to pic na wodę po którym boli mnie głowa, a poza tym oglądanie w tych okularach bleee.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    pięknie Mizzelko :) z tym ogarnięciem to wiem o czym mówisz, ja w sobotę na te imieniny po raz pierwszy od 3 miesięcy się pomalowałam i ubrałam normalnie a tak w domu to siedzę jak dziad :P
    aa usłyszałam ostatnio,że na buzi się zmieniłam (pewnie zbrzydłam) czyżby córa kradła urodę? :)

Samsungi wiem,że polecają :)

No zmieniłaś się, ale czy zbrzydłaś? Raczej nie, ale wyglądasz inaczej to na pewno :)

Wysłany: 2 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas mój szukał na necie, różne opinie, co ma itp. i zdecydowany do sklepu pojechał i kupił :) my takie większe rzeczy właśnie tak kupujemy, rodzicom też tak wybraliśmy :)

sury_cat lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobry system jeśli nie chce się spędzić całego dnia w sklepie ;P

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezu jakbym swojego słyszała! ale mnie nie wypusci samej.. musi on przeanalizować... z drugiej str dobrze bo sama nie chodze i się interesuje i doradzi.. wymaca produkty :D chociaż raz bez jego wiedzy kupiłam torebkę za 35 zł hahah :D ale wiecie że do tej pory jest dobra? a ma już rok? :D :D to było mistrzostwo :D a za ile kupilas? yyy w tym skórzanym promocja była, aaaa no to dobra :D buahhaha :D a potem i tak kupiłam w Toruniu jasną taką zamykaną na zewnątrz na magnes, kurde oczarowałą mnie i nie mogłam przejść obok niej obojętnie bo była nietypowa i nie żałuje ;)
    ale np w kuchni wszystko poszło ekspresowo i z wyborem szafy itp bo wybierałam sama, on sie nie znał na tym i jaką mam wizję tego.. i mi się nie wpierniczał. sama sobie projekt kuchni zrobiłam i taką sobie zrobiłam, troche marudził mi na szkło.. ale według mnie jest ok, nie jest za ciemny bynajmniej syfu nie widać jak coś by mi w razie co chlapło z kuchni itp :P a do sprzętu kuchennego już całkiem mi sie nie wtrącał.. uff.. kupiłam rachu ciachu i było ok. a tu tv? już pół roku kupujemy... a teraz oczarowaliśmy się dzieckiem i tak jakos zapomnielismy o tym :D

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    No zmieniłaś się, ale czy zbrzydłaś? Raczej nie, ale wyglądasz inaczej to na pewno :)

no inaczej ,ale jak? :O po prostu dawno się nie widziałyśmy i dlatego tak się wydaje- ta babka co mi tak powiedziała to też jej nie widziałam kupę czasu :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1084 1085 1086 1087 1088 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ