Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
sury_cat wrote:to dobry system jeśli nie chce się spędzić całego dnia w sklepie ;P
haha, no takmój informatyk to wiesz
co można to przez neta a co nie to tu poszukać i pojechać na gotowe
ale nie narzekam, bo sporo kupowaliśmy jak się mieszkanie robiło i narazie wszystko działa
-
livia30 wrote:Mizzi my jak kupowaliśmy TV poszliśmy do sklepu, R. oglądał i oglądał (mi zajęlo to 5 minut) i wróciliśmy do domu z Sharpem 48 calowym chyba, nawet nie wiem
Ale jest super! Żadne 3d ani nic z tym stylu bo mam astygmatyzm więc 3d w moim przypadku to pic na wodę po którym boli mnie głowa, a poza tym oglądanie w tych okularach bleee.
a wiem że te 3D może bd użyte raz.. max dwa... ale bardziej zalezy mi na tym wifi i tych Hz żeby się nie rozmazało.. znów go korciła ta jakość niby wielka 4K.. ale co z tego jak takiej cenie podobnej ale mniej cali bo 42... i Hz aby 200... a te 4K to zalezy w jakiej odleglosci siedzisz.. i żebym widziała tą super jakośc przy mniejszym tv to bym musiala przy nim zaraz leżeć ;/ a mam dalej łóżko od ściany i tak w koło macieju.. a już bym chciala miec ten zakup z głowy -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:no inaczej ,ale jak?
po prostu dawno się nie widziałyśmy i dlatego tak się wydaje- ta babka co mi tak powiedziała to też jej nie widziałam kupę czasu
-
przedszkolanka:) wrote:pięknie Mizzelko
z tym ogarnięciem to wiem o czym mówisz, ja w sobotę na te imieniny po raz pierwszy od 3 miesięcy się pomalowałam i ubrałam normalnie a tak w domu to siedzę jak dziad
aa usłyszałam ostatnio,że na buzi się zmieniłam (pewnie zbrzydłam) czyżby córa kradła urodę?
Samsungi wiem,że polecająostatnio to sie maluje raz na miesiąc... rety... i trądzik aby mi się pojawia bardzo rzadko. ale za to obrosłam w futro jak opętana...
ja mam przeczucie jakieś że masz córkę, nie wiem czemunie umiem tego wytłumaczyć
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:u nas mój szukał na necie, różne opinie, co ma itp. i zdecydowany do sklepu pojechał i kupił
my takie większe rzeczy właśnie tak kupujemy, rodzicom też tak wybraliśmy
hahah tzn nie to że mu będę bronić ale nie chce kupować wózka jak dziecko mi sie urodzi
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ja ponoć wyładniałam ale tego nie widzę hahahha.
ostatnio to sie maluje raz na miesiąc... rety... i trądzik aby mi się pojawia bardzo rzadko. ale za to obrosłam w futro jak opętana...
ja mam przeczucie jakieś że masz córkę, nie wiem czemunie umiem tego wytłumaczyć
ja teżale to jest właśnie to o czym piszę w swoim pamiętniku
-
Coś w tym musi być skoro już kolejna osoba mówi,że zmieniła się twarz
Mizzelko mi już trądzik pomału też już przechodzi,ale na początku masakra;/
haha futroczyli ze mną nie najgorzej
pewnie to jest "golenie od wizyty do wizyty?"
no ja też czuję córę,nie wiem ale jakoś chłopczyk do mnie nie pasujetylko teściowa się upiera przy wnuku
-
prawda, kobieta w ciązy serio inaczejw ygląda... bez przyczyny ciotka na weselu by do mnie nie powiedziała: byłam 3 razy w ciąży i mnie nie oszukasz......
potem inna zaczepiła: Sylwia albo ci teściowa dobrze żreć daje albo nie wiem, bo tak wyładniałaś, jakaś inna jesteś, nie poznałam cie
kiedy wstawie zdjęcie z wesela siostryto moze i sie zmienilam nie wiem
przytyć nie przytyłam ostatnio, wręcz przeciwnie schudlam :< przez te mdłości cholerne
a znów teściowa mówi że kobiecie w ciązy to już oczy są inne, bardziej się błyszczą, tak po córkach zaraz poznała że są -
przedszkolanka:) wrote:Coś w tym musi być skoro już kolejna osoba mówi,że zmieniła się twarz
Mizzelko mi już trądzik pomału też już przechodzi,ale na początku masakra;/
haha futroczyli ze mną nie najgorzej
pewnie to jest "golenie od wizyty do wizyty?"
no ja też czuję córę,nie wiem ale jakoś chłopczyk do mnie nie pasujetylko teściowa się upiera przy wnuku
ale bez kitu, testosteron mi chyba podrósł
ale za często maszynki nie dotykam, bo naprawdę mi sie nie chce..
eee tam mojej mamie mowili ze synek bo a to zachcianki a to ladnie wygladala a to brzuch spiczasty itp a pojawiłam się JAi wszyscy wokół w szoku byli że to dziewczynka
-
Mizzelko jak szybko "zarastasz" to na syna
u mojej mamy przy mnie rzygała i byłam ja a z siostrą nic i miał być Grześ a tu siostra,więc wiadomo
ja mam pół na pół objawy, więc się śmiejemy że będziemy mieć homo nie wiadomo - jak wczoraj ten z Top model -
mizzelka wrote:Surykatko tak przeglądam zdjęcia twoje na fb, ale dżaga z Ciebie jak miałaś krótko ścięte włosy i rude i wyprostowane... no tak ci pasuje ta fryzura jak nie wiem co!
a ja właśnie stawiam na długie blond jak miałasury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Mizzelko jak szybko "zarastasz" to na syna
u mojej mamy przy mnie rzygała i byłam ja a z siostrą nic i miał być Grześ a tu siostra,więc wiadomo
ja mam pół na pół objawy, więc się śmiejemy że będziemy mieć homo nie wiadomo - jak wczoraj ten z Top model
to będziecie mieli niespodziankę, a kiedy kolejna wizyta? we wrześniu?
ja dopiero pod koniec września ;/ ale w 18/19 tyg to już chyba powinien mi powieedzieć w koncu co mam w brzuszku -
nick nieaktualny
-
dokładnie tak mój mówi, gender
Kolejna już za 2 tyg.- 18 wrześniato będzie koniec 18 tyg., moja mówiła że od 16t. szuka więc będę z mężem i będziemy męczyć aż nam nie powie
bo nie wiem jakie rzeczy kupować...
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny