X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    to dobry system jeśli nie chce się spędzić całego dnia w sklepie ;P

haha, no tak :P mój informatyk to wiesz :P co można to przez neta a co nie to tu poszukać i pojechać na gotowe :P ale nie narzekam, bo sporo kupowaliśmy jak się mieszkanie robiło i narazie wszystko działa :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Mizzi my jak kupowaliśmy TV poszliśmy do sklepu, R. oglądał i oglądał (mi zajęlo to 5 minut) i wróciliśmy do domu z Sharpem 48 calowym chyba, nawet nie wiem :D Ale jest super! Żadne 3d ani nic z tym stylu bo mam astygmatyzm więc 3d w moim przypadku to pic na wodę po którym boli mnie głowa, a poza tym oglądanie w tych okularach bleee.
    właśnie samsung 48 cali mi się spodobał ma te 3D ale można zmieniać itp. ale funkcja kierowania głosem i że pod każdym kątem dobrze widać obraz, 600Hz ma to całkiem nieźle... bo niezły obraz.. a on marudzi że może sony jest lepsze.. no kurde przecie opinie są i będą podzielone ;/ jedni chcą taką firmę inni wolą np LG tez nie licha firma w sumie przecież inne firmy biorą od nich matrycy bo mają zajebiste. nawet nie są ludzie świadomi..
    a wiem że te 3D może bd użyte raz.. max dwa... ale bardziej zalezy mi na tym wifi i tych Hz żeby się nie rozmazało.. znów go korciła ta jakość niby wielka 4K.. ale co z tego jak takiej cenie podobnej ale mniej cali bo 42... i Hz aby 200... a te 4K to zalezy w jakiej odleglosci siedzisz.. i żebym widziała tą super jakośc przy mniejszym tv to bym musiala przy nim zaraz leżeć ;/ a mam dalej łóżko od ściany i tak w koło macieju.. a już bym chciala miec ten zakup z głowy

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    no inaczej ,ale jak? :O po prostu dawno się nie widziałyśmy i dlatego tak się wydaje- ta babka co mi tak powiedziała to też jej nie widziałam kupę czasu :)
    wiesz chyba nie, bo przecież zdjęcia Twoje widziałam jak dodawałaś nowe, wiem, że zdjęcia to nie to samo, ale inaczej wyglądasz, mówię Ci ;P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pięknie Mizzelko :) z tym ogarnięciem to wiem o czym mówisz, ja w sobotę na te imieniny po raz pierwszy od 3 miesięcy się pomalowałam i ubrałam normalnie a tak w domu to siedzę jak dziad :P
    aa usłyszałam ostatnio,że na buzi się zmieniłam (pewnie zbrzydłam) czyżby córa kradła urodę? :)

Samsungi wiem,że polecają :)
    ja ponoć wyładniałam ale tego nie widzę hahahha. :D ostatnio to sie maluje raz na miesiąc... rety... i trądzik aby mi się pojawia bardzo rzadko. ale za to obrosłam w futro jak opętana...

ja mam przeczucie jakieś że masz córkę, nie wiem czemu :) nie umiem tego wytłumaczyć :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas mój szukał na necie, różne opinie, co ma itp. i zdecydowany do sklepu pojechał i kupił :) my takie większe rzeczy właśnie tak kupujemy, rodzicom też tak wybraliśmy :)
    my już przejrzeliśmy wszystko... ale wejdziesz kurde wielka promocja potem wchodzisz na ceneo albo skąpca a tam guano a nie promocja, jeszcze znajdziesz tanio... i od razu w proponowanych inne ci wyskakują a on już zignoruje ten model i innego szuka, och losie... ja jak chyba nie zrobię przysłowiowej męskiej decyzji to nie wiem... mam nadzieje że do wózka mi sie nie bd wpieprzał :D hahah tzn nie to że mu będę bronić ale nie chce kupować wózka jak dziecko mi sie urodzi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja ponoć wyładniałam ale tego nie widzę hahahha. :D ostatnio to sie maluje raz na miesiąc... rety... i trądzik aby mi się pojawia bardzo rzadko. ale za to obrosłam w futro jak opętana...

ja mam przeczucie jakieś że masz córkę, nie wiem czemu :) nie umiem tego wytłumaczyć :D

ja też :) ale to jest właśnie to o czym piszę w swoim pamiętniku ;)

Wysłany: 2 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś w tym musi być skoro już kolejna osoba mówi,że zmieniła się twarz :P

Mizzelko mi już trądzik pomału też już przechodzi,ale na początku masakra;/
    haha futro :D czyli ze mną nie najgorzej :D pewnie to jest "golenie od wizyty do wizyty?" :D

no ja też czuję córę,nie wiem ale jakoś chłopczyk do mnie nie pasuje :P tylko teściowa się upiera przy wnuku :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawda, kobieta w ciązy serio inaczejw ygląda... bez przyczyny ciotka na weselu by do mnie nie powiedziała: byłam 3 razy w ciąży i mnie nie oszukasz...... :D

potem inna zaczepiła: Sylwia albo ci teściowa dobrze żreć daje albo nie wiem, bo tak wyładniałaś, jakaś inna jesteś, nie poznałam cie :D
    kiedy wstawie zdjęcie z wesela siostry :D to moze i sie zmienilam nie wiem :D przytyć nie przytyłam ostatnio, wręcz przeciwnie schudlam :< przez te mdłości cholerne

a znów teściowa mówi że kobiecie w ciązy to już oczy są inne, bardziej się błyszczą, tak po córkach zaraz poznała że są :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś w tym musi być skoro już kolejna osoba mówi,że zmieniła się twarz :P

Mizzelko mi już trądzik pomału też już przechodzi,ale na początku masakra;/
    haha futro :D czyli ze mną nie najgorzej :D pewnie to jest "golenie od wizyty do wizyty?" :D

no ja też czuję córę,nie wiem ale jakoś chłopczyk do mnie nie pasuje :P tylko teściowa się upiera przy wnuku :P
    muszę częściej bo bym zarosła hahahha :D ale bez kitu, testosteron mi chyba podrósł :D ale za często maszynki nie dotykam, bo naprawdę mi sie nie chce..

eee tam mojej mamie mowili ze synek bo a to zachcianki a to ladnie wygladala a to brzuch spiczasty itp a pojawiłam się JA :D i wszyscy wokół w szoku byli że to dziewczynka :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Surykatko tak przeglądam zdjęcia twoje na fb, ale dżaga z Ciebie jak miałaś krótko ścięte włosy i rude i wyprostowane... no tak ci pasuje ta fryzura jak nie wiem co! :)

sury_cat lubi tę wiadomość

Wysłany: 2 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko jak szybko "zarastasz" to na syna :)
    u mojej mamy przy mnie rzygała i byłam ja a z siostrą nic i miał być Grześ a tu siostra,więc wiadomo :P

ja mam pół na pół objawy, więc się śmiejemy że będziemy mieć homo nie wiadomo - jak wczoraj ten z Top model :O

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 2 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Surykatko tak przeglądam zdjęcia twoje na fb, ale dżaga z Ciebie jak miałaś krótko ścięte włosy i rude i wyprostowane... no tak ci pasuje ta fryzura jak nie wiem co! :)

a ja właśnie stawiam na długie blond jak miała :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy ale Ty bredzisz ;P 09icon_crazy.gif

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko jak szybko "zarastasz" to na syna :)
    u mojej mamy przy mnie rzygała i byłam ja a z siostrą nic i miał być Grześ a tu siostra,więc wiadomo :P

ja mam pół na pół objawy, więc się śmiejemy że będziemy mieć homo nie wiadomo - jak wczoraj ten z Top model :O
    hahaha gender czy coś takiego :D
    to będziecie mieli niespodziankę, a kiedy kolejna wizyta? we wrześniu?
    ja dopiero pod koniec września ;/ ale w 18/19 tyg to już chyba powinien mi powieedzieć w koncu co mam w brzuszku :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Mizzy ale Ty bredzisz ;P 09icon_crazy.gif
    no serio :D bardzo mi się podoba :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah dziękuję ;)

Wysłany: 2 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie tak mój mówi, gender :D :D

Kolejna już za 2 tyg.- 18 września :) to będzie koniec 18 tyg., moja mówiła że od 16t. szuka więc będę z mężem i będziemy męczyć aż nam nie powie :D bo nie wiem jakie rzeczy kupować...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może nie trzeba będzie szukać, tylko maluszek sam się "wypnie" ;D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chociaż w długich i w blondziku też ci ładnie :D jak Aga mówi :D

oooo to ja będę w takim wieku na wizycie kolejnej... to mam nadzieje że coś powie uff :D

przedszkolanka:), sury_cat lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    A może nie trzeba będzie szukać, tylko maluszek sam się "wypnie" ;D
    o właśnie jak mój w 11 tyg pokazał dupe :D

‹‹ 1085 1086 1087 1088 1089 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ