Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Ja właśnie kawkę piję, po śniadanku. Posiedzę chwilkę jeszcze i zaraz do roboty trzeba się zabierać
Mój R. jeszcze leci samolotem biedny
-
Rudasek wrote:Mizzi w tym kombinezonie brzucha nie widać
ogole jest taki delikatny ale w sobote miałam mega....jedłam non stop a niestety od jakiegos czasu mecza mnie zaparcia, pomimo jedzenia jabłek, makaronu itd...
wiec po 3 dniach bez wc brzuch sie wydaje ogromny, w sobote wieczorem na prawde był duzy ze az sama sie zdziwiłam
bo tydz temu narzekałam ze nie mam a w sobote był mega
a dziś taki lekko zaogrąglony, w obcisłej bluzce widać, w innej nie
tragedia a przecież tyle pije itp..
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:ale jestem ciekawa, czy ta @ będzie obfitsza przez to, że od kilku dni codziennie albo piję wino albo jem migdały i orzechy? jak myślicie, endo już coś podrośnie?
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ja nie mam fb tylko nk i dla mnie też jest chore jak niektórzy dodają zdje usg na portal. Troche bez sensu.
Ja tam nic nie dodaje... znudziło mi się to.
Surykatko dodałam cię na FBSylwia to ja
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:dokładnie. nie to że ten tego.. ale to jest publiczne, każdy to widzi... znajomy polubi i już obca osoba widzi... ostatnio facetka w 6 tyg wstawiła zdjęcie USG, no kurde.. za wcześnie na chwalenie się.. nie to że bym źle jej życzyła broń boże, ale w kazdej chwili cos sie moze stac.
Ja tam nic nie dodaje... znudziło mi się to.
Surykatko dodałam cię na FBSylwia to ja
ok dzięki -
sury_cat wrote:Oj dobrze by było Mizzy bo ja na bóle @ już kiedyś (przed tabsami) wylądowałam w szpitalu pod kroplówką a powtórka mi się nie marzy ;P