Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPyskata, sprytna i śmiejemy się, że jest krzyżówką zająca (potrafi wyskoczyć na wysokość twarzy), kota (wiecznie się liże i drapie jak najęta), psa i człowieka (jak coś chce to chodzi na tylnych łapach i "gada" - tak po psiemu "gada", że nie raz jej wychodzi jakieś "mniam" albo coś w tym stylu) kochana moja
moja kudłata córeczka
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
tylko Pierwszą miłość w przelocie widziałam, bo wróciliśmy do domu i trzeba było zakupy ogarnąć itp .
ale już pod kocem leżę , tv mam, ovu włączone i jest git
Mizzy biedna z tymi migrenami;/ próbowałaś plastrów apap?
Livia tak myślałam,że to mąż i córa i dzień zabieganya dołować się nie ma co ,sama wiesz :* wypij nasze zdrówko i wracaj do nas!
Monia co ma nie pęknąć? Da radę
Rudasku co tam,jak tam? Ty też maniak tv?
Marta śmieszna ta Twoja suniaale pewnie wesoło macie
mi się wczoraj śniło że mama mi kupiła szczeniaka i ja taka przejęta,że muszę z nim na spacer iśćchciałabym ale wiem że teraz nie dałabym rady...
dzisiaj tap madl z facetami, ale polewa będzie hahastawiam że 90% to geje
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaga oj wesoło wesoło ale czasem ciężko jak np o 1 w nocy sobie wymyśli szczekać na kogoś za oknem :p my się budzimy, sąsiedzi pewnie też chociaż jeszcze nikt nie narzekał ;P
a w tap madl na bank będą geje, widziałam reklamę... Dprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zamaskowany i może bezkarnie dupy ogladac na ulicy
Ja mam czarne ubranko ale planuję kupić sobie nowe tak, zeby pasowalo do jego szarego
A to jest jedna z dwóch kochanek jakie maDruga stoi na podjeździe
Ale obie akceptuję
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Livka...zabije CIe...moja Haya niestety przeze mnie w tym roku nie uzywana
została wypożyczona ale w świetne ręceno i sobie bryka