X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wydaje mi się, że np. nie daj Boże nie do końca dokładnie wyczyścisz termometr po mierzeniu w pochwie, zostawiasz go na 24 h, rozwijają się tam bakterie a rano sobie go wkładasz znowu... ja z moją tendencją do infekcji intymnych pewnie bym sobie tylko biedy napytała tym ;P

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tam,aleś wymyśliła z tą bezpłodnością no wiesz! Wszystko jest dobrze,tylko wycelować trzeba :) prowadź starannie wykres,każdy objaw, dokładnie śluz, szyjkę- w końcu już wiesz co i jak :) przekonamy się kiedy owu będzie :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem Aga wiem, że jest ok :) ale jak strzelasz w owu albo dzień - dwa przed i dupa to kurde różne myśli nachodzą ;P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie, marto nie wymyślaj :D będzie dobrze :)

Rudasku ja dopiero w pazdzierniku kupuje zimowy... chyba mocno mi nie urosnie do pazdziernika? rety... a jak patrzylam na modę ciążową to jakie są cholernie drogie, np happy mum czy cos takiego, ale przyznam że fajne fasony...

sury_cat lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja strzelałam i w dzien owu i co? i nic nie bylo a owu byla na sto procent... po prostu moze sie udac lub nie udać... ehh.

• Złota Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zant85 wrote:
    Tak się tylko zastanawiam...może w ustach pomiary nie są takie dokładne, bo tak sobie myślę, ciężko jest opleść ten miernik ściśle ze wszystkich stron, może przez to potem dziwactwa wychodzą na wykresie..no nie wiem..nie będę się mądrować :-)
    Uciekam zrobić sobie śniadanko mój żołądek dziwne odgłosy wydaje...
    Papa!

Tam sensor jest milimetrowy i jeśli przykłada się go w tym samym fragmencie jamy ustnej to podaje zawsze taką samą temperaturę danego dnia. Raczej się nie myli.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak, potrzebny jest jeszcze jeden pierwiastek: ludzie mówią: łut szczęścia a ja mówię: wola Boża :)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    dokładnie, marto nie wymyślaj :D będzie dobrze :)

Rudasku ja dopiero w pazdzierniku kupuje zimowy... chyba mocno mi nie urosnie do pazdziernika? rety... a jak patrzylam na modę ciążową to jakie są cholernie drogie, np happy mum czy cos takiego, ale przyznam że fajne fasony...

Mizzi ja własnie przed chwilą mierzyłam moją płaszczyko-kurtke ktora tatuś mi kupił w tamtym roku, nie wiem dlaczego jest L ale może przewidział...ubrałam ja i wydaje mi sie ze sie zmieszcze i nie bede kupować...jeśli bede miala taki brzuch jak sie max mieści do kurtki to bede hipopotam, wiec mam nadzieje, ze nie:)
    a jeśli faktycznie urosne to pożycze kurtke od siory :) ma kilka egzemplarzy i wieksze niż moje! nie bede specjalnie ciązowej kupować :) a teraz chcialam taka przejsciowke jeszcze na mały brzusio..na jesien i potem na wiosne :)ło taka tylko chyba czerwoną bym wzieła :)

http://allegro.pl/kurtka-pikowana-5-kolorow-czarna-brazowa-najtaniej-i4583447957.html

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marto i jeszcze jeden element - wyluzowanieeeeee... luuuuzzz... spokoj... relaks... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w tym cyklu wydawało mi się, że go osiągnęłam (na pewno przed owu bo nawet nie wiedziałam jaki mam dzień cyklu, jak gin pytał to musiałam policzyć ;) ) a później gdzieś go diabli wzięli ;P dobrze, że teraz dużo na głowie będzie to się "ovu-zapomnę" :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku bardzo zgrabna :) ale dobrze masz z siostrą... ehh ja muszę na nowo kupić.. ale potem za to moja sis bd miala lepiej :P bo chcialabym ponad czasową kupić tzn płaszczyk filcowy gruby, jak kiedys mialam i wcale w nim nie zmarzlam, super był... i potem na kolejne ciąże... w razie co :) nie wiadomo jak się strzeli i jak sie uda... pewnie znow bd problem ale co tam.. trzeba bd się z tym pogodzić i walczyć ponownie, widocznie taki nasz los, nie ma fiku miku jak panienki na dyskotece i mają.. :<

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie... ja nie mówię że wyluz tyłka dużo da, ale może?
    wiadomo że jak cos jest z nasieniem czy z jajnikami czy z endo to wyluz tyłka duzo nie da... ale jak się jest zdrowym?
    ja 2 miesiące nie trafiłam ;/ a <3 były w okolicach owu, przedostatni to w ovu jak nic.. a tu dupa, dopiero w tym cyklu mialam kupe roboty... i nie mialam nawet czasami czasu ani ochoty mierzyć, ale mierzyłam i dobrze bo wiem kiedy byla owu, ale nie przykładalam się aż tak choć pisałam sobie objawy wszyściutko żeby mieć w razie co obraz na drugi raz.. :)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zimowy plaszczyk-kurtke cos z takich jak CI podesłałam :) tez pikowana, tylko przed kolanka, podszyta misiem i kolor taki chaberkowy :) mam tez czarna ale krótka i chyba S lub M wiec na pewno sie nie zmieszcze ale to typowo sportowa :) wogole jak kupiłam pierwsza pikowana to sie zakochałam i mi sie cały czas podobaja :) zreszta ja jestem sportowiec, nie lubie elegancji...ehhhhhh wiec 3/4 mojej szafy to sportowe ubrania a 1/4 to elegancja z przymusu, no bo czasem trzeba :)
    wiec nad tą cieńsza własnie myslalam tez pikowana, z kapturkiem gdyby mnie deszcz spotkał..no i czerwona bedzie do wózka pasować :) hahahahha

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku, a nie za krótka jak na ciążowy brzuszek? Lepsza byłaby dłuższa troszkę chyba?

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba faktycznie największą rolę odgrywa tu czynnik psychiczny, bo prawie każda kobieta, która świadomie podchodzi do ciąży ma krótsze lub dłuższe problemy a kobieta, która cieszy się seksem i ma wszystko w dupie za 2 miesiące sobie "przypomina", że nie miała małpy x czasu ;)
    a wczoraj rozmawiałam z moją mamą i ona z moim tatą starała się o mnie pół roku więc może u mnie będzie podobnie? póki co - 4 cykl starań uważam za oficjalnie rozpoczęty :)

Wysłany: 12 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo udaje się jak się tego nie spodziewa , w takim momencie gdzie teoretycznie nie miało prawa się udać :)

mizzelka, sury_cat lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota no własnie krótka, tylko wiesz ja ją chcialam tak na teraz, i mysle bardzij o rozpiętej i apaszce, po prostu zeby przyrzucić na siebie...bo jak beda chlodniejsze dni to mam taka przed kolanko co brzuszek zasłoni :D
    ehhhhhhhhhh...no nic, wstrzymam sie jeszcze//poleze dziś do ciucholandu moze cos wygrzebie, choć tą czerowną pewnie kupie tak czy siak..jak nie teraz to na wiosne :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    no bo udaje się jak się tego nie spodziewa , w takim momencie gdzie teoretycznie nie miało prawa się udać :)

Polać Adze...dobrze gada!!! :):)

przedszkolanka:), sury_cat lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Ja mam zimowy plaszczyk-kurtke cos z takich jak CI podesłałam :) tez pikowana, tylko przed kolanka, podszyta misiem i kolor taki chaberkowy :) mam tez czarna ale krótka i chyba S lub M wiec na pewno sie nie zmieszcze ale to typowo sportowa :) wogole jak kupiłam pierwsza pikowana to sie zakochałam i mi sie cały czas podobaja :) zreszta ja jestem sportowiec, nie lubie elegancji...ehhhhhh wiec 3/4 mojej szafy to sportowe ubrania a 1/4 to elegancja z przymusu, no bo czasem trzeba :)
    wiec nad tą cieńsza własnie myslalam tez pikowana, z kapturkiem gdyby mnie deszcz spotkał..no i czerwona bedzie do wózka pasować :) hahahahha
    właśnie widzę że masz bardzo dobre i soczyste kolory :) a teraz mi sie strasznie takie podobają :D heheh teraz faza na czerwony ;D

Wysłany: 12 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo ja dziękuję lania :P już dzisiaj wystarczająco zmokne :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1170 1171 1172 1173 1174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ