Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo i wydaje mi się, że np. nie daj Boże nie do końca dokładnie wyczyścisz termometr po mierzeniu w pochwie, zostawiasz go na 24 h, rozwijają się tam bakterie a rano sobie go wkładasz znowu... ja z moją tendencją do infekcji intymnych pewnie bym sobie tylko biedy napytała tym ;P
-
nick nieaktualny
-
dokładnie, marto nie wymyślaj
będzie dobrze
Rudasku ja dopiero w pazdzierniku kupuje zimowy... chyba mocno mi nie urosnie do pazdziernika? rety... a jak patrzylam na modę ciążową to jakie są cholernie drogie, np happy mum czy cos takiego, ale przyznam że fajne fasony...sury_cat lubi tę wiadomość
-
zant85 wrote:Tak się tylko zastanawiam...może w ustach pomiary nie są takie dokładne, bo tak sobie myślę, ciężko jest opleść ten miernik ściśle ze wszystkich stron, może przez to potem dziwactwa wychodzą na wykresie..no nie wiem..nie będę się mądrować
Uciekam zrobić sobie śniadanko mój żołądek dziwne odgłosy wydaje...
Papa!
Tam sensor jest milimetrowy i jeśli przykłada się go w tym samym fragmencie jamy ustnej to podaje zawsze taką samą temperaturę danego dnia. Raczej się nie myli. -
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:dokładnie, marto nie wymyślaj
będzie dobrze
Rudasku ja dopiero w pazdzierniku kupuje zimowy... chyba mocno mi nie urosnie do pazdziernika? rety... a jak patrzylam na modę ciążową to jakie są cholernie drogie, np happy mum czy cos takiego, ale przyznam że fajne fasony...
Mizzi ja własnie przed chwilą mierzyłam moją płaszczyko-kurtke ktora tatuś mi kupił w tamtym roku, nie wiem dlaczego jest L ale może przewidział...ubrałam ja i wydaje mi sie ze sie zmieszcze i nie bede kupować...jeśli bede miala taki brzuch jak sie max mieści do kurtki to bede hipopotam, wiec mam nadzieje, ze nie:)
a jeśli faktycznie urosne to pożycze kurtke od sioryma kilka egzemplarzy i wieksze niż moje! nie bede specjalnie ciązowej kupować
a teraz chcialam taka przejsciowke jeszcze na mały brzusio..na jesien i potem na wiosne
ło taka tylko chyba czerwoną bym wzieła
http://allegro.pl/kurtka-pikowana-5-kolorow-czarna-brazowa-najtaniej-i4583447957.html -
nick nieaktualnyw tym cyklu wydawało mi się, że go osiągnęłam (na pewno przed owu bo nawet nie wiedziałam jaki mam dzień cyklu, jak gin pytał to musiałam policzyć
) a później gdzieś go diabli wzięli ;P dobrze, że teraz dużo na głowie będzie to się "ovu-zapomnę"
-
Rudasku bardzo zgrabna
ale dobrze masz z siostrą... ehh ja muszę na nowo kupić.. ale potem za to moja sis bd miala lepiej
bo chcialabym ponad czasową kupić tzn płaszczyk filcowy gruby, jak kiedys mialam i wcale w nim nie zmarzlam, super był... i potem na kolejne ciąże... w razie co
nie wiadomo jak się strzeli i jak sie uda... pewnie znow bd problem ale co tam.. trzeba bd się z tym pogodzić i walczyć ponownie, widocznie taki nasz los, nie ma fiku miku jak panienki na dyskotece i mają.. :<
-
dokładnie... ja nie mówię że wyluz tyłka dużo da, ale może?
wiadomo że jak cos jest z nasieniem czy z jajnikami czy z endo to wyluz tyłka duzo nie da... ale jak się jest zdrowym?
ja 2 miesiące nie trafiłam ;/ abyły w okolicach owu, przedostatni to w ovu jak nic.. a tu dupa, dopiero w tym cyklu mialam kupe roboty... i nie mialam nawet czasami czasu ani ochoty mierzyć, ale mierzyłam i dobrze bo wiem kiedy byla owu, ale nie przykładalam się aż tak choć pisałam sobie objawy wszyściutko żeby mieć w razie co obraz na drugi raz..
sury_cat lubi tę wiadomość
-
Ja mam zimowy plaszczyk-kurtke cos z takich jak CI podesłałam
tez pikowana, tylko przed kolanka, podszyta misiem i kolor taki chaberkowy
mam tez czarna ale krótka i chyba S lub M wiec na pewno sie nie zmieszcze ale to typowo sportowa
wogole jak kupiłam pierwsza pikowana to sie zakochałam i mi sie cały czas podobaja
zreszta ja jestem sportowiec, nie lubie elegancji...ehhhhhh wiec 3/4 mojej szafy to sportowe ubrania a 1/4 to elegancja z przymusu, no bo czasem trzeba
wiec nad tą cieńsza własnie myslalam tez pikowana, z kapturkiem gdyby mnie deszcz spotkał..no i czerwona bedzie do wózka pasowaćhahahahha
-
nick nieaktualnychyba faktycznie największą rolę odgrywa tu czynnik psychiczny, bo prawie każda kobieta, która świadomie podchodzi do ciąży ma krótsze lub dłuższe problemy a kobieta, która cieszy się seksem i ma wszystko w dupie za 2 miesiące sobie "przypomina", że nie miała małpy x czasu
a wczoraj rozmawiałam z moją mamą i ona z moim tatą starała się o mnie pół roku więc może u mnie będzie podobnie? póki co - 4 cykl starań uważam za oficjalnie rozpoczęty -
Złota no własnie krótka, tylko wiesz ja ją chcialam tak na teraz, i mysle bardzij o rozpiętej i apaszce, po prostu zeby przyrzucić na siebie...bo jak beda chlodniejsze dni to mam taka przed kolanko co brzuszek zasłoni
ehhhhhhhhhh...no nic, wstrzymam sie jeszcze//poleze dziś do ciucholandu moze cos wygrzebie, choć tą czerowną pewnie kupie tak czy siak..jak nie teraz to na wiosne -
przedszkolanka:) wrote:no bo udaje się jak się tego nie spodziewa , w takim momencie gdzie teoretycznie nie miało prawa się udać
Polać Adze...dobrze gada!!!przedszkolanka:), sury_cat lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Ja mam zimowy plaszczyk-kurtke cos z takich jak CI podesłałam
tez pikowana, tylko przed kolanka, podszyta misiem i kolor taki chaberkowy
mam tez czarna ale krótka i chyba S lub M wiec na pewno sie nie zmieszcze ale to typowo sportowa
wogole jak kupiłam pierwsza pikowana to sie zakochałam i mi sie cały czas podobaja
zreszta ja jestem sportowiec, nie lubie elegancji...ehhhhhh wiec 3/4 mojej szafy to sportowe ubrania a 1/4 to elegancja z przymusu, no bo czasem trzeba
wiec nad tą cieńsza własnie myslalam tez pikowana, z kapturkiem gdyby mnie deszcz spotkał..no i czerwona bedzie do wózka pasowaćhahahahha
a teraz mi sie strasznie takie podobają
heheh teraz faza na czerwony