Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie a do roku czasu jak się nie uda to nie ma co panikować.. kuzynka zdrowa jak nie wiem co i jej mąż i udało się dopiero po półtora roku -.-
jak już widocznie odpuścili... i nie mieli siły...
chociaż nie uważam że jest tak wszędzie... bo można mieć problemy zdrowotne i ten wyluz i tak nic nie da..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:25
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Dokładnie a do roku czasu jak się nie uda to nie ma co panikować.. kuzynka zdrowa jak nie wiem co i jej mąż i udało się dopiero po półtora roku -.-
jak już widocznie odpuścili... i nie mieli siły...
kuzynka mojego męża chciała dla swojego synka rodzeństwo i chciała baaaardzo i 2 lata się nie udawało a zdrowi no bo jedno dziecko już mieli i jak się po tych 2 latach poddała, zaczęła planować życie tylko z tym jednym dzieckiem, to miesiąc później co? - ciąża jak ta lalai jest córa
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:kuzynka mojego męża chciała dla swojego synka rodzeństwo i chciała baaaardzo i 2 lata się nie udawało a zdrowi no bo jedno dziecko już mieli i jak się po tych 2 latach poddała, zaczęła planować życie tylko z tym jednym dzieckiem, to miesiąc później co? - ciąża jak ta lala
i jest córa
i śmiała się do mnie że za pierwszym razem BACH i jest, a za drugim planowane i nie ma...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sury
specjalnie dla Ciebie
jajeczniczka z wiejskich jajek z farmy od mojego kolegi
smacznego
http://wrzucaj.net/images/2014/09/12/106949138352969398378181989269713n.jpgmizzelka, sury_cat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Sury
specjalnie dla Ciebie
jajeczniczka z wiejskich jajek z farmy od mojego kolegi
smacznego
http://wrzucaj.net/images/2014/09/12/106949138352969398378181989269713n.jpg
mniam... wygląda superaśnie! ehh moja 2-dniowa bułka z serem się chowa! haha -
nick nieaktualnymizzelka wrote:Rudasku aż mi zaburczało... a co dopiero jadłam 2 sniadanie ale lekkie.. moze za lekkie.. nie chce mi sie jakoś jeść od kilku dni ;/
-
przedszkolanka:) wrote:a ja dzisiaj na obiad kebab, a kolacje chipsy z pizzą
ja na obiada zupka jarzynowa z makaronema na kolacje nie wiem..ide na miasto wiec pewnie też coś fast foodowego wpiernicze
hihihi
-
nick nieaktualnyNo, organizm traci energię przy @ to musi zbierać wpierdzielaniem na umór ;P a ja nie wiem co mam na obiad haha bo dziś znów u teściowej jem
na 15 jest msza za prababcię mojego P. i później na obiad do teściowej
akurat mi się chce z tym bolącym brzuchem gdzieś jeździć no ale...