Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:hej hejv
Grosiu bedzie dobrze ...niczym sie nie martw.. TY kruszynka jestes to musi CI boleć, bo gdzie niby ten Malec ma sie rozwijać i rosnąć? rośniesz razem z Nim!
Mnie tez znów bolał dziś lewy bok od nery do pępka...nie spałam pół nocy! ide w srode do lekarza ale mysle ze to normalne!
co u Was?
Nam sie nad ranem tak dobrze spało, ze moj R wyłaczył budzik i głowa w poduche..poczym zaspał do pracy...hahahhaha
a za oknem piekne słoneczkojeeeeeeeeeeeeeee:)
cześć Rudasku! U mnie dupa zbita, małpiszon przyjechałjuż chyba całe ovu wie ;P
słońce?! o_O zazdroszczę.... u nas mgła jak mleko, deszcz, wiatr i zimno jak szlag... jesień na całego ;P
-
zant85 wrote:Zlota, jeszcze może podskoczyć, spójrz na mój cykl, przed ovulacją tempka też mi figle płatała, nawet system zaznaczył mi ją 17dc, a potem jak nagle drastycznie skoczyła to zmienił zdanie i wyznaczył na 19dc, więc masz jeszcze sporo czasu:-)
Z tym, że czułam owulacje, teraz mam śluz typowo poowulacyjny, lepki i biały. Na owulkę mam wzdęcia i wysypuje mnie na twarzy, wzdęcia znikły, wypryski się goją - już była. Mogła być tylko wcześniej, niż to uważa OF, na pewno nie później. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Z tym, że czułam owulacje, teraz mam śluz typowo poowulacyjny, lepki i biały. Na owulkę mam wzdęcia i wysypuje mnie na twarzy, wzdęcia znikły, wypryski się goją - już była. Mogła być tylko wcześniej, niż to uważa OF, na pewno nie później.
to widzę, że nie tylko ja mam przeboje na owulkę - ja mam zazwyczaj biegunkę i mdłości w trakcie owulacji ;P super żyć nie umierać: na owu sraczka, na okres sraczka i w sumie jakieś pół cyklu sraczka hahahahahahahaha -
Sury u mnie wczoraj była taka pogoda i wysłałam ją do CIebie
a dziś jest piekne słońce choć bardzo rześko, tylko 10 stopni
ale pewnie sie rozkręci
ja dzis ide koło 14 na jakies buszowanie a pozniej mamy comiesieczne spotkanko na rynku na piwkotzn na soczek
hihihiih
sury_cat lubi tę wiadomość
-
sury_cat wrote:to widzę, że nie tylko ja mam przeboje na owulkę - ja mam zazwyczaj biegunkę i mdłości w trakcie owulacji ;P super żyć nie umierać: na owu sraczka, na okres sraczka i w sumie jakieś pół cyklu sraczka hahahahahahahaha
Sury, biegunkę też mamI na ovu i na @.
Edit: No i baaardzo bolą mnie piersi. teraz przestały. Na bank jeśli ovulka miała w ogóle być w tym cyklu, to już była.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 08:48
-
nick nieaktualny
-
EE tam Marta, całkiem przyjemne jest:-P i za to ładnie pomiary wychodzą, może jeszcze zmienisz miejsce pomiary
Zlota, widziałam wiele wykresów w których nigdy nie pomyślałabym, że do owulacji doszło a jednak, więc może faktycznie była. A gdzie mierzysz Zlota? Powtarzam się ale mimo wszystko to może okazać się ważne. -
nick nieaktualnyZłota wrote:Sury, biegunkę też mam
I na ovu i na @.
-
sury_cat wrote:jeszcze jakiś rok Rudasku (o ile chcesz karmić piersią) i będziesz szła na piwko - piwko a nie na piwko - soczek
Chyba dłużej
bo jeszcze 4 mce ciązy plus karmienie a zamierzam jak najdłuzejwiec myśle ze dłużej
a wiecie co jest najlepesze ? ze ja już 5 m-cy nie mam @
jeeeeeeeeeeeeeeee i to jest cudowne!!!!
sury_cat, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
zant85 wrote:EE tam Marta, całkiem przyjemne jest:-P i za to ładnie pomiary wychodzą, może jeszcze zmienisz miejsce pomiary
Zlota, widziałam wiele wykresów w których nigdy nie pomyślałabym, że do owulacji doszło a jednak, więc może faktycznie była. A gdzie mierzysz Zlota? Powtarzam się ale mimo wszystko to może okazać się ważne.
Używam Baby Comp - komputer cyklu, mierzy się w ustach. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Groszku wszystko napewno będzie dobrze, daj znać :*
Marta tak jak mówiłaś, październik Twójz testami to od 10 dc bym już próbowała
no mi one pomogły
Mizzelko też miałam w nocy i teraz bóle @...
Złota może jednodniowy jakiś taki spadekdopiero świeżo po owu
zant, Rudasku
u nas prawdziwa jesieńmgła, deszcz brrr.
Do tego T. w domu pracuje bo mu auto nie odpaliło ;/ znowu wydatki będą...
a ja dzisiaj na kebaba i zakupki z mamą na osłodę, ruszyć w końcu tyłek
a co do tego spania to też pół nocy nie mogłam, sikałam 3 razy... jakieś przesilenie czy co?
aaa i w dwóch snach złodziej mi się śnił znowu! Ale to dobra wróżba podobnoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 08:56
-
Tak się tylko zastanawiam...może w ustach pomiary nie są takie dokładne, bo tak sobie myślę, ciężko jest opleść ten miernik ściśle ze wszystkich stron, może przez to potem dziwactwa wychodzą na wykresie..no nie wiem..nie będę się mądrować
Uciekam zrobić sobie śniadanko mój żołądek dziwne odgłosy wydaje...
Papa! -
nick nieaktualnyhej Aga
w sumie to przesilenie może być, bo jakoś chyba 21 kalendarzowa jesień się zaczyna ;P
no ja też nastawiam się na październik, takie mam przeczucie już od marca, P. zaczął brać AndroVit więc pewnie troszkę się panowie plemnikowcy podreperują przez ten miesiąc i zobaczymy co wskóramyjestem pozytywnie nastawiona, a co mi zależy ;P smutno jest, nie powiem, że się cieszę, że mam @
ale co mam zrobić innego? P. wczoraj mnie rozśmieszał ale widziałam smutek w jego oczach...
zapytałam go, co by zrobił jeśli by się okazało, że np. nie mogę ja mieć dzieci, że jestem bezpłodna. Odpowiedział: "To wtedy po prostu nie będziemy mieć dzieci. Nie zostawię Cię"ciepło mi się na serduszku zrobiło jak to powiedział
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zant ja mierzyłam w ustach i doszłam do takiej perfekcji że nie odróżniało się od temp w pochwie a miałam drugi taki sam termometr z rossmana, maksymalnie różnica była o 0,01..
kwestia trafienia w swoje miejsce, ja mialam po lewej stronie w zagłębieniu pod jezykiem między ósemką a własnie jezykiem
Najgłębiej aż czasami zabolało jak trzymałam kilka razy
ale git zmierzyło
a w pochwie też łatwo o pomyłkę, bo wystarczy przemieścić term w inne miejsce lub dotknąć ścianki macicy.. bynajmniej tak u mnie było
ach i smacznego życzeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:02
-
a ja oczywiscie, jak mam kase na koncie to najlepiej mi ją zabrać bo wydaje jak popadnie
własnie sobie wymysliłam ze nie mam kurtki takiej przejsciowej- faktycznie nie mam i własnie obczajami juz upolowałam tylko teraz dumam nad rozmiarem..zwykle nosze S, kurtek M to co..teraz L ?
jasna pała