Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Złota pisałam kilka dni temu, ze z Żar pochodzę i pytałam gdzie tam masz rodzinę ale chyba nie zauważyłaś, albo mnie olałaś
Livia, nie zauważyłam, przepraszam, czasem taki jest nawał wiadomości, że mi gdzieś umknęło.
W Żarach na Jagiełły mam babcię (niedaleko deptaka), a na Wieniawskiego (koło basenu) wujka z rodziną.
-
Złota mój brat mieszka na Wieniawskiego
Jenyś ale ten świat mały
A ja na Zapolskiej się wychowałam (boczna od Okrzei, koło Biedronki)
Aga mnie zaczął wkurzać bo ciągle te same leki tylko przepisywał, nic nowego nie mówil poza tym, że trzeba działać i tyle jego było... O HSG wspominal ale skierowania mi nie dał wiec go w końcu olałam i poszłam sama gdzie indziej a tutaj facet zajął się mną jak trzeba, przede wszystkim badania dokładniejsze a nie tylko progesteron i prolaktyna i rozłożone ręce. Nawet ta wredna baba tam jest lepsza od tego poprzedniegoAle co kto woli i czego oczekuje, ja po roku starań chcę już czegoś wiecej niż skierowań na te same badania, recept i życzenia powodzenia
A za wizyty place nawet mniej niż poprzednioWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:42
-
no nie dziwię się, zwłaszcza jak po roku nie ma rezultatów i dalej jest bierny ... no ale już trafiłaś w dobre ręce więc musi być dobrze
Pirelka też tak trafi
u Moni w końcu ruszyło wszystko na przód, Złota ma piękny wykres, więc tylko czekać aż się na jesień zazieleniXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki
ja dopiero wstałam...przez nocne sikanie tak sie nie wysypiam, ze potem moge spać do 12
ide robić jakieś sniadanko i sie ogarne troche bo dziś ide do lekarza- mam połowkoweo 13.30 Pana PaPa
i tak sie złożyło ze o 16 Dziadka :)odbiore wynili na toxo, rózyczke itd
wiec dzis prawie cały dzień na nogach, wróce do domku koło 18 to dam Wam znaka co i jak
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Cześć Dziewczynki
ja dopiero wstałam...przez nocne sikanie tak sie nie wysypiam, ze potem moge spać do 12
ide robić jakieś sniadanko i sie ogarne troche bo dziś ide do lekarza- mam połowkoweo 13.30 Pana PaPa
i tak sie złożyło ze o 16 Dziadka :)odbiore wynili na toxo, rózyczke itd
wiec dzis prawie cały dzień na nogach, wróce do domku koło 18 to dam Wam znaka co i jak
trzymam kciuki kochana za badanie :* -
nick nieaktualnyjestem i ja
zajadam cheeriosy miodowea na obiadek robię zasmażanego kalafiora z ziemniaczkami i sosem serowo-brokułowym mniam
szyjkę mam wysoko, @ skończona, śluzu brak i ovu wyznaczył mi dni przypuszczalnie płodnedziś chyba zadziałamy mimo osłabienia chorobowego ;P muszę jeszcze tylko posprzątać a tak mi się nie chce! o_O
Aga ale fajnie, że czujesz ruchy!a jutro się dowiemy czy kopie Cię synuś czy córcia
Zant super, że jest zielona kropa!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Marta Wy z jelitówką i chrupki zajadasz ? I jeszcze smażone?
ja bym umarła haha
no to możesz spokojnie rozpocząć cykl i starania
no a mam nadzieję że się dowiem, właśnie T. pisałam że mały ćwiczy pozycje przed jutrem
PS. narobiłaś mi ochoty tym kalafiorem, dostanę przepis?
aaa i kiedyś mi któraś pisała,ale chyba już z nami jej nie ma (słodka100) i jak któraś potrafi to da mi przepis na zupę serową?chcę z teściową zrobić
tą z serków topionych .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 12:47
-
nick nieaktualnywiesz co kurde ciężko stwierdzić czy mamy tą jelitówkę czy nie
P. już przeszło mnie męczy tylko rano, żołądki nas nie bolą, nic się nie dzieje... Mam chlebki ryżowe ale nie czuję się chorobowo bardzo
najgorzej rano ale jak wezmę tabletkę to jest cały dzień git... Może tylko zjedliśmy coś nie takiego? a lekarz to w ogóle się nas pytał, czy z Afryki wróciliśmy ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 12:50