Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, razem z chłopakiem staramy się o dziecko.
Od sześciu miesięcy mój okres był regularny, bynajmniej tak mi się wydaje ( 16 luty, 15 marzec, 16 kwiecień, 15 maj, 16 czerwiec, 15 lipiec i 17 sierpień). Dziś jest 17 wrzesień, jak myślicie jest sens robić test ciążowy czy może poczekać do pojutrza czyli do 19 września?
Z góry bardzo dziękuje za odpowiedzi.Klaudia -
zależy który jesteś dzień po owulacji .
ale skoro owu jest i była jak zwykle to możesz spróbować
powodzenia
mój mężny bez żadnego "ale" powiedział : "ok kochanie wejde do apteki i kupie "
odważnyczasem mnie zaskakuje
i jeszcze zapytał jaki
przedszkolanka:), sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość
-
no Livia dużo tego jest
ja też tego mam multum, ale to sie wydaje bo nawet ich ubywa. Zastanawiam sie czy pić je w następnym cyklu razem z clo. Ostatnio piłam przez tydzień a potem sie bałam i przestałam .
Mężuś kupił mi 2 testy : PINK TEST i MALUSZEK
jutro zrobie z rana jak nadal @ nie będzie.Groszek lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko zupka serowa :
gotujesz wywar -taki rosołek, jeśli nie masz to kostke knorri dodajesz serki topione- najlepiej te kostki naturalne, wedle uznania, na pewno 3-4 musisz dać
jak sie to rozpuści to ja dodaje troszke śmietanki 30%
i oczywiscie koperek albo zielona pietruszeczka
do smaku wiadomo, pieprz, sól, wegeta
ja podaje z ryżem lub grzankami czosnkowymi
najprstrza , najszybsza i przepyszna zupka
ja po lekarzach:)
Mały ma 286gri jest wszystko git majonez
na poczatku Pan PAPA do mnie mowi : " a moiwłem Pani juz ze bedzie dziewczynka"?
a mnie zamurowałosobie myśle, ładne kwiatki
i mu mowie " hmmm juz przez dwa usg był chlopak i co..znikł mu siusiak"?
a pan PAPA " no nie da sobie zobaczyć uparciuch, zacisnął nóżki itd"..wiec go tam gilgotał, pukał stukał aż Młody sie odwrócił tak ja ma być i siusiak jest! także na 100% Staś
reszta wyników tez ksiazkowo:) kolejna wizyta 15 pazdziernikaGroszek, słoneczna 85, przedszkolanka:), mizzelka, sury_cat lubią tę wiadomość
-
Rudasku gratuluję i życzę żeby dalej wszystko pięknie się toczyło
A jak wyniki Twoje? Miałaś odbierać?
Monia mój mąż też mi wszystko kupi jak trzeba
Groszku jutro mam spotkanie z fotografami naszymi więc jutro dopiero będę masować ciążowy brzuszek i oglądała swoje fociaki. A czuję się już dobrze - nic nie boli, lekko plamię ale już widzę, że końcówka
A mi się przysnęło po południu, córa poszła do koleżanki na urodziny a ja mam labęXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Niektore nie, juz nie pamietam ktory, ale staram sie do kubelka z wrzatkiem malego wrzucic i... go rozbeltac;-p czasem tez jakis plasterkow zoltego wrzuce...
Livka, to jeszcze troszke i minie plamienie...
To jak wolna chata to wbijamy na impreze?hihi
[
Zlota, moj tez predzej w markecie by kupil niz w jakims malym sklepiku;-p
Rudasek, mialas pietra pewnie co?;-pZłota lubi tę wiadomość
-
Wiem, że minie, nie denerwuje się tym, że jest
Monia spokojnie, jeszcze będziesz się śmiała z tego, ze tak się teraz denerwujesz
Córa mnie dziś załatwiła z urodzinami koleżanki bo jak była w szkole zadzwoniła do mnie i mówi, że dzisiaj idzie na urodziny a nie ma prezentu i mamusiu plisssssss. I co mamusia zrobiła?Ruszyła dupę i błąkała się po sklepach az coś wymyśliła
mizzelka lubi tę wiadomość