Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
sury_cat wrote:wiesz co kurde ciężko stwierdzić czy mamy tą jelitówkę czy nie
P. już przeszło mnie męczy tylko rano, żołądki nas nie bolą, nic się nie dzieje... Mam chlebki ryżowe ale nie czuję się chorobowo bardzo
najgorzej rano ale jak wezmę tabletkę to jest cały dzień git... Może tylko zjedliśmy coś nie takiego? a lekarz to w ogóle się nas pytał, czy z Afryki wróciliśmy ;P
sury_cat lubi tę wiadomość
-
O to fajnie że u was tak się układa
aż miło się czyta
A znów u mnie mało się ruszało, ale wiem że jak np miałam te USG z wielkim bólem glowy to spało.. ale teraz czujeże się kręci
a już się martwiłam, w sumie nie powinnam bo teraz są nieregularne...
tyle przepisów dajecieja to uwielbiałam gotowany brokuł z gotowaną marchewką i gotowanym jajkiem + majonez i szczypiorek
pyycha sałatka
albo teraz uwielbiam z makaronem, surowa czerwona papryka, ogórek zwykły, kilka plastrów ananasa i por + majonez. też pycha
Lecę moczyć tyłeczek i odpoczywać, mam nadzieje ze ból głowy sie nie pojawi.
Miłego wieczorku :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HEJ
jestem pierwsza
test ciążowy - , oczywiście najpierw było mi to obojętne bo wiedziałam, że tak będzie, ale potem sie rozpłakałam bo dlaczego znów pod góre , dlaczego tyle prosimy, błagamy i nic ? że my tak czekamy na maleństwo, a pewnie dziś znów jakaś nieogarnieta matka wyrzuci swoje dziecko na śmietnik, albo ojciec je zakatuje bo płakało... ech . ta cholerna sprawiedliwośc.
Tylko czekać na ten cholerny okres i niech juz przydzie jak najszybciej !
Miłego dnia kobitki. -
Dzień Doberek
Monia nie smutaj, działamy dalejW końcu się uda, nie ma innej opcji.
Ale miałam dzisiaj poronione sny, nawet wam nie będę opowiadać bo ciężko zajarzyć o co chodziło
Jadę dzisiaj po zdjęcia ślubne, ale się cieszęBędę oglądać i wspominać
A za 3 tygodnie mężuś w domku już ma być - jakoś ten czas leci
A Aga chyba ma dziś wizytę u gina co? Obstawiamy co tam w brzuszku siedzi! Ja stawiam na chłopa
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Zwycięstwo! Mam endokrynologa 21 października
W tej nowej klinice co znalazłam (tzn klinika nie jest nowa ale ja ją dopiero co odkryłam)u lekarza, który ma same dobre opinie. No ciekawe jak będzie
A wizyta 119zł więc też tragedii nie ma. Jestem z siebie bardzo zadowolona bo dodzwonić się tam to graniczyło z cudem
-
Hejaaaaa.....
Snilo mi sie ze stracilam ciaze;-( ;-( ;-( co za chory sen...!!!!
Gratuluje Livka terminu, obrotnas kobitka
Monia, to nowy cykl...
Aga, trzymam kciuki, obstawiam dziewczynke dla odmiany hihi;-p
Sur,jak samopoczucie, lepiej??
-
i ja sie witam
Mnie sie tez jakies pierdoły sniły
a teraz myśle co zjeść na śniadanko:D
mam mega lenia, nic mi sie nie chce
Wczoraj zrobiłyscie mi smaka zupą serową i dziś zrobi, tylko nie mam serków, musze ruszyć dupe do sklepu....help -
przedszkolanka:) wrote:mamuśki tym razem coś dla nas :
http://pogoda.wp.pl/kat,1034985,title,Dzieci-urodzone-w-zimie-szybciej-zaczynaja-pelzac,wid,16890629,wiadomosc.html
druga siostra w styczniu raczkuje szybko bo juz mial pol roku a teraz aby czekac jak bd śmigał
genyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Monia no to zaczynamy oficjalnie nowy cykl z CLO i dobrymi wynikami męża- czyli pierwszy na poważnie chyba ? ;>
Livia super!!! 21 październik to jeszcze spokojnie uffa mąż za 3 tyg. już?
ale leci
Groszku to tylko sen a sny się odwrotnie tłumaczy :*
Rudasku widzę że Tobie się tak chce jak michociaż ja dzisiaj mam energię, słońce świeci i też na bazar pójdę
Dziękuję za pamięć i zakłady ! :* w domu wczoraj teściowa się założyła też o loda z wnukami hahaa pewnie mój maluch po mamusi wredotka się nie pokaże
jeju, trzymajcie mocno kciuki o 17 błagam <prosi>
Marta jak tam dzisiaj? żyjecie? -
kurde mol, usunęło mi post ;/
no by to grrom...
Marta i co rumianek pomógł?
Livia uff bo już myslalam że na styczen jednak, jak dobrze że jest internet
Aga ja obstawiam dziewczynkę
Monia życie jest niesprawiedliwe... Ile człowiek musi się wycierpieć żeby choc na chwilę zaznać szczęścia. Ale uszy do góry, zareagowałaś na Clo, pęcherzyk sam pękłaby czekać na wyniki męża a wydaje mi się że też będą lepsze
bo twoje wyniki super to po co by i jego nie mialy byc? i uśmiechnij się w końcu, nie zamartwiaj, bo lada chwila bd stękać że chce ci się non stop wymiotować
Złota jak tam się miewasz?
Groszku ja tak samo mialam podobny sen... bo wczoraj nie czulam ruchów ale takie slabe byly.. za to jak teraz kopiei jakoś zaczęłam sobie wkręcać że brzuch mam za mały i że nie dbam o siebie -.- fuck logic normalnie
-
Mizzi chyba trzeba wyłaczyć myślenie bo u mnie to samo:) od wczorajszej wizyty już jest git ale tak tez w ostatnich dniach Mały mało kopał i sie stresowałam...a dziś znów nadrabia, pół nocy i od samego rana..ide jeść bo pewnie głodny
mizzelka lubi tę wiadomość