Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
To co, tylko ja siuraka u Agi obstawiam?
Nie ulegnę presji - dalej stawiam na faceta
A ja mam energię dzisiaj, wykąpałam się już, zaraz wskakuję w robocze ubranka i koszę trawę w ogródku bo urosła tak, że kotów nie widac jak chodząTak urosła skubana
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Livia siuraka obstawiają teście z wnukiem i córką jeszcze
co do wkręcania mam to samo, ale po wizycie zawsze tydzień spokojna jestem, najgorzej tydzień przed
Mizzy a jak Twoja migrena, przeszła?
aaaa trawa, moja mama to samo, co tydzień kosiara i koszą bo musi być ładniei jeszcze coś przygadywała że w październiku będą jeszcze kosić bo pogoda ładna
-
Mizz, dzisiaj słabo. Bardzo mnie boli w dole brzuszka, zwłaszcza jak siedzę. Do tego rano bolał mnie żołądek. Chyba mnie zapalenie pęcherza dopada:/
Monia, gratki dla małpkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 10:09
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Mizzy dzisiaj podobno dobry biomet więc oby już przestała...
Rudasku no jak będzie córa, to chyba zrobię casting "Kto poślubi moją córkę" hahaoglądałam wczoraj
Monia to owocnego cyklu
Livia widzisz, ja leżałam z babkami po zabiegach i każda inaczej z tym plamieniem miała, jedne w ogóle a inne mocno
a w ogóle czytałam,że statystycznie więcej kobiet zachodzi w ciąże w okresie październik- marzecwięc do roboty
Złota to moje to nie było chyba zapalenie w porównaniu do Ciebie... biedna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 10:13
XxMoniaXx, Rudasek lubią tę wiadomość
-
oooo chociaz tym sie pocieszę... kurna bo te Baby mnie wykonczą, wczoraj dostalam list że PSL ma ale inne nazwisko, fuck logic.. po cholere one sie tym interesują po ponad roku od slubu? jak ja jestem gdzie indziej ubezpieczona -.-
to nie dość że kasę tracę na dzwonienie to odłożyły widocznie siertoy słuchawkę bo ciągle zajęty numer jest.. no niech je byk wyrucha no. -
Aga już kończy się to plamienie, nie chcę wam tu obrazkowo opowiadać bo co niektóre pewnie śniadanie jedzą ale tak jak ostatnie podrygi @
Nie ważne, wazne, ze mam za sobą i jest wszystko dobrze
Jeny też wczoraj oglądałam to kto poślubi mojego syna, ale żenada. A ten Patryk chyba jest najbardziej oblesny z nich wszystkich, fuuuuuj!
A ja przechodze niedługo na dietę bezglutenowąDietetyczka mi każe przy tarczycy, jej córka też ma niedoczynność i na tej diecie czuje się dużo lepiej i ładnie schudła... Od wczoraj przepisy studiuję, tragedii nie ma w sumie. I już upatrzyłam sobie automat do pieczenia chlebka, chyba dzisiaj kupię
przedszkolanka:), mizzelka, XxMoniaXx lubią tę wiadomość