Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez uzywalam zelu Conceive- w drugim cyklu zaszlam w ciaze- ale nie wiem czego to zasluga, pewnie i zelu i siemienia,wiesiolka:) u meza witaminy C i Promenu:) zestaw niezly zafundowalam:)
Promen bral 3 opakowania na poprawe jakosci nasienia i zywotnosci
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Szkoda Pirelko
ale mam nadzieje że za drugim razem się uda...
dobrze, że już przylazła na 100% bo takie oczekiwanie w zawieszeniu jest najgorsze, a teraz tylko plan działania i do dzieła.
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:ja tez uzywalam zelu Conceive- w drugim cyklu zaszlam w ciaze- ale nie wiem czego to zasluga, pewnie i zelu i siemienia,wiesiolka:) u meza witaminy C i Promenu:) zestaw niezly zafundowalam:)
Promen bral 3 opakowania na poprawe jakosci nasienia i zywotnoscichoć wiele opinii słyszałam, że już w I czy II cyklu z żelem się udało, a wcześniej kilka mies. nic więc kto wie
Mój M. już od kilku mies. bierze witaminki.
Tamten cykl był mało owocny wwięc i żel nie dał rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:06
-
dzień dobry
Słoneczna jeszcze raz gratuluję
Złota Twój wykres mi przypomina mójoby tak do końca
kiedy test ewentualny?
Monia przyjdzie, przyjdzie- zawsze przychodzi (do czasu oczywiście)
Mizzy liczę jutro na Twoje kciuki bo tylko ja nie wiem co tam noszę
Pirelko z żelem to wiesz, może być fajnie ^^
A dzisiaj Rudasek wizytujeciekawe na którą ma
-
nick nieaktualnyTak jak mówię, żel sam w sobie cudów nie zdziała, ale nie przeszkadza i to się liczy
Ja mam zwykły w tubce bo potrzebuję odrobinkę do poślizgu, nic nie aplikuję specjalnie wcześniej
Żel jak żel tylko b. rzadkichoć nie mam po nim dyskomfortu jak np. po Durexie, po którym jest jakby lekkie pieczenie czy coś..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny