Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ooo...Przedszkolanko, to moze byc u nas z tym rachunkiem podobnie...bo tez tego troche chodzi. My tez zmywarke wzielismy w obroty, ale mama nie uzywała bo woli recznie myc;p przekonałam ją do tego i na indukcje namówił ją mój teściu...
wiecie jaki on grzeczny?ciekawe jak długo :>
ja nie pytana, ale Chwałowice kojarze
świat jest jednak naprawde bardzo malutki
Młody ma własnie czkawkei pozdrawia wszystkie ciocie...wysyła buziolki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:30
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
własnie kilka faktów sobie przypomniałam o promocjach i dostepnych roznych ofertach:
1. W kauflandzie ponoc jest w promocji Lovela, nie wiem czy ktoras bedzie chciala sobie uzywac tego proszku:) ja sie zastanawiam.... <Jelp, Hipp, Dzidziuś, ee..?? który>
2. W biedronce ponoc ostatnio były termometry firmy Philips wielofunkcyjne
3.na belly jest bazarek, dziewczyna wystawia na swojej stronie ciuszki uzywane, mozna zamawiac, kupować: http://miniciuszek.otwarte24.pl/POLECAMY
4. Link do bazarka jest tutaj: https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/bazarek,1475,23.html
czasem fajne rzeczy sa;) dziewczyny po urodzeniu sie pozbywaja;)
jak bedziecie o czyms wiedziały to rowniez sie podzielcie ;P
a czkawke od tygodnia odczuwam haha:P takie rytmiczne "skoki" teraz pewnie po paprykarzu:P w nocy chyba po gazowanym było..ale mi sie tak chcialo, ze nie mogłam odmowic sobie;p
to co tam MIzzy pisała o tym Grzesiu?nie rozumiem;P
o nie, Lovka, prosze Cie..nie Teodor;P moj tata mial "kolege" pijaka w pracy o tym imieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:45
-
ja tez stara 88' jestem ;/
również spadam do spania kobietki, do jutra :* oczy same sie zamykaja;p
Słoneczna, nasze prognozy odnosnie wymiotow sie nie sprawdziłyhihi
gratuluje..Maciusia?
własnie a naokoło zawsze pełno kobiet było<tak mi sie wydawało>
ciekawe kogo nosi resztaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 21:09