Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dokladnie, Livka ma racje, nie ma znaczenia, poza tym dla danego przedziału cyklu powinni podac widełki...
Monis, moja mama tez ma chora tarczyce, ale wyszło jej to dopiero przy menopauzie...
ja mam poki co ok tsh
To co, gratulowac wyników??
jeszcze tylko prolaktynka do zbicia i bedize git malina;) -
nick nieaktualny
-
no i a przychodzę i już nikogo nie ma
uciekłam bo obiad robiłam i wyszliśmy na ogródek, cieplutko
już wykąpana z kolacyjką siedzę
Monia wyniki superprolaktynę jak tylko leki dostaniesz to podobno bardzo szybko się zbija więc luz
owulka jest,mąż wyniki dobre, więc teraz tylko czekać
Marta jak tam się czujecie?
Livia i jak, krwawisz jeszcze?
Złota a może coś ten wykres zwiastuje jednakplus sen
Mizzelko Ty pijaku, widzę że Ci drinków brakuje
a jeszcze Ty się brzuchem pochwal!
Groszku za szybko się pochwaliłam i oliwę dzisiaj w garnku na indukcji przypaliłam- pierwszy raz!!ale wszystko na raz robiłam
miłego wieczorku -
A ja się zamuliłam i płakać mi się chce:( Okres nadchodzi, temp spada wiec ciąży nie ma i mi dziś smutno. Mąż wróci późno a ja idę chyba pod prysznic i spać
Dziewczyny heeeelp!!!
aaa i w miedzy czasie objem się pizzy, może humor mi się poprawi... -
Aguś kochana ja nie pije i to strasznie mało
ale lubiłam sobie strzelić tego wściekłego ze znajomymi albo mojito
albo winkowiesz co zakazane to bardziej sie tęskni choć na codzien miałam to w tyłku
pochwale się jutrobo ju za ciemno na jakosciowo moj tel
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Złota mi w szczęśliwym cyklu śniło się że widzę Grzesia juniora na USG jak fika i mówiłam do męża: zobacz zobacz jak Grzesiu skacze... Piękny sen był
i zaraz na początku cyklu
a potem śniła mi się znów ciąża i chyba mi wywróżyło hahaha
a śmiałam się że fajnie było sobie pomarzyć chociaż w śnie
-
Aguś jeszcze troszkę plamię ale nie tak jak wczesniej bo wtedy to jakbym okres miała tyle że bez skrzepów - sama krew. Podrażnili mnie, inaczej się chyba nie da
Wzięłam już tabletkę przeciwbólową bo trochę dokuczało mi podbrzusze właściwie tak, że wyprostować się nie mogłam ale już jest OK. Jutro myślę, że nie będzie śladu po całym zabiegu
Ale humorek mam wyśmienity
A w czwartek jade po nasze zdjęcia ślubne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 19:51