Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie, zawsze sobie trzeba czymś poprawić humorek... ja właśnie wpieprzam monte
a za chwile zrobie kolacje... i spać..
Monia normalnie szok... i się udało przy ziołach:)
nic tylko wziąć coś na prolaktynę i jazda
Mam nadzieje że Endo tego nie zostawi..
a widziszjednak forum sie moze przyda i mobilizuje do działania.
Nie mówię tu konkretnie o nas, ale serio.. przez kilka miesięcy ja się tyle rzeczy dowiedziałam tutaj że szok... -
po porodzie to mam nadzieję że będę karmić, moja mama karmiła aby 4 miechy, ale teraz są zioła na pobudzenie laktacji itp.. więc po co by się nie wspomóc w razie co, znów moja babcia miała spoko porody i laktacje itp, a ponoć poszłam w wygląd itp w nią
więc może jest szansa na mleko
-
Aga to nie był sms! To był mail (telefon u niego nie ma zasięgu, w morzu jest)- więc wyższy stopien trudności miałam, żeby z telefonu to zrobić po narkozie więc to mnie tłumaczy
A R. powiedział, że rozszyfrował wszystko
A ja drineczka piję ale tylko jednego, no max 2 żeby nie szaleć za bardzo po narkozieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 19:55
przedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość
-
Mizzelko nie wiem czyja to zasługa ale zadziałało coś
a na forum , macie racje, nauczyłam sie ogromnie dużo... wcześniej nie miałam pojęcia co to jest endometrium, beta hcg, że jest wogóle takie badanie jak hsg i wiele , wiele innych !!! -
XxMoniaXx wrote:Mizzelko nie wiem czyja to zasługa ale zadziałało coś
a na forum , macie racje, nauczyłam sie ogromnie dużo... wcześniej nie miałam pojęcia co to jest endometrium, beta hcg, że jest wogóle takie badanie jak hsg i wiele , wiele innych !!!
O to ja to samo!
-
nick nieaktualny
-
to prawda, duzo tu sie mozna nauczyc od siebie nawzajem:)
Monisia, bedzie fajnie, naprawde...juz tarczyca taka ładnatylko prl i już :d
lola zrób sobie kąpielka odprezajaca i salon SPA w łazience, mnie pomaga na paskudny humor.. i jeszcze kakao
Mizzy o tym tsh mi nie mów nawet, bo ja sama sie wkreciłam
Złota, ten sen sie spełni napewnoi będzie pieknie:)
Przedszko, musi byc ten pierwszy raz;p;p z przypaleniem
a ja moge sie pochwalic, ze robilam pierwszy raz placki na nowej kuchni i nie przypaliłamtak pilnowałam;p
i mam jeszcze do Was pytanie...czy ra kuchenka pozera duzo energii?? nie wem jakiego rachunku sie spodziewać...niby energooszczedne, ale czy w to wierzyć??
najadłam sie chleba z paprykarzem:P uuuhXxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Mizzy, to Grześ ma byc jednak? wybrane imie juz?
Przeszko, pisałas kiedys ze masz rodzine w Rybniku... mam tam niedaleko:) wiec w razie czego piszcie to sie spotkamy
Monia, Ty rowniez;)
musi sie wyrównac;) po burzy słonko wychodzi przecież zawsze i dłuuuuugo przyświecaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:20
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Groszku powiem tak, no ciągnie trochę ale i tak się bardziej opłaca niż kupowanie butli, bo jest ekonomiczna i tańsza
a porównując, u nas chodzi pół dnia tv, 3 laptopy, 2X w tygodniu pralka, zmywarka, lodówka wiadomo, osuszacz powietrza, grzejemy wodę też na prąd, plus wiadomo światło plus barkowe, wiatraczek i nasz miesięczny rachunek to 70 zł.
Monia mam tam rodzinę, dokładnie Chwałowice- kojarzysz?Groszek lubi tę wiadomość