Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek wrote:Mizzy, to Grześ ma byc jednak? wybrane imie juz?
Przeszko, pisałas kiedys ze masz rodzine w Rybniku... mam tam niedaleko:) wiec w razie czego piszcie to sie spotkamy
Monia, Ty rowniez;)
musi sie wyrównac;) po burzy słonko wychodzi przecież zawsze i dłuuuuugo przyświecai moj śp tata
ale jakoś tak mi sie sniło i tak mowiłam na niego
co do kuchenki nie żre aż tyle seriomąz się moj stresował... a nie ma czym naprawdę
a nie pokazuje ci ile zeżarło przez dany moment używania?
Groszek lubi tę wiadomość
-
Gratulacje słoneczn!
Mizz, mąż się śmieje, że jeśli ja jedna potrafię go sobie owinąć dookoła paluszka, to jak będziemy we dwie, to go całkiem zawojujemy.
Coś w tym jest. Ja znów wolałabym syna, bo mężczyznom łatwiej i lżej w życiu. Kobieta to całe życie jak na wojnie: krew, pot i łzy... -
MIzzelka w 12 tyg jak robilam genetyczne to mowil ze za wczesnie ale bardziej sklania sie ku dziewczynce na 60 %.....
a wczoraj moj gin na zwyklym usg widzial jajka wiec to juz pewne- w sumie 18 tydz:)
bo np z dziewczynki to czesto sie myla i pozniej sie okazuje w 8 miesiacu ze chlopak no ale tu widac juz ze chlopczyk.
chcialabym pozniej druga dziewczynke:) parke zawsze chcialam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 08:47
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słoneczna nic mi nie mowil o połówkowym, pewnie umówi mnie przy wizycie i już powie że połówkowe pewnie
i znow bd czekac miesiąc
ale co tam
no mam nadzieje że zapozujei gin w koncu coś powie bo ostatnio za wczesnie i za wczesnie
Złota właśnie patrzyłam ze ten wykres masz bardzo ciekawey
ale nie nakręcam bo tego nie lubię