Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no zdziwiłam się
więc mocz wszystko wygląda na to,że w normie
toxo spokojnie jak było
no i teraz...
niska hemoglobina i hematokryt- czyli na to dostałam żelazo i jestem w kropce czy brać te 200% z witamin plus ten dodatkowy (?)
ft4- spadło do 1,21 a ona mi mówiła że w ciąży powinien być u górnej granicy 1,70
i TSH !! przed ciążą 4,97 później po 1 tabletce spadło do 1, 4 a teraz wzrosło do 3,77 !! a biorę dwie tabletkidlaczego tak urosło?? Dobrze,że endo w środę...
-
przedszkolanka:) wrote:ile to człowiek teraz chorób wykryje, gdzie bym kiedyś pomyślała że mam problem z tarczycą...
-
wróciłam
odpoczywałam, bo mnie nery bola;/
ide jutro na II połówkowe do lekarza niezależnego...
on tez zajmuje sie niepłodnoscia... pracuje w moim szpitalu przy okazji,
dr Dawid, klinika Gyn Centrum w Katowicach.... jakbys Monia chciała
i jeszcze jedna w Mysłowicach jest, tylko nie pamietam nazwy....
Przedszkolanko wyniczki całkiem ładne;)
tez bym brała i jedno i drugie Przedszko...w tym przypadku duzo żelaza potrzeba, a nie zaszkodzi
Bedna Ewelinka, ale to juz końcówka... i urodzitak akurat w terminie;)
Livka o co chodziło z tymi kapciami???
Rudasek, no jaka babcia litościwa, pożal sie Boze...wszyscy sa biedni...
dobrze, ze nas tak cisneli, przynajmniej człowiek ma jakas wiedze teraz na rózne tematy -
Przedszkolanko mi zaś TSH spadło prawie do zera..leku mi nie zmiejszyła ani nic, nadal mam jeść 50
ginekolog mi powiedział ze w ciązy najwazniejsze jest FT3 i FT4 a to mam akurat oki
wiec sie nie stresuje....za 2 -3 tyg mam znów robić badańka i tak do konca ciązy, co m-c wizyta u endo
no i zbiłam aTPO- ktos mi pisał ze sie nie da a sie da bo z 288 zrobiło sie 166a to róznica
-
Niech mnie kule bija... od 2 znowu nie spie;-/
Tej nocy wylam z bolu, to na bank kolka nerkowa!!! Nie zycze nikomu takiego bolu....
Ale musialam przetrwac, bylam silna...weszlam do wanny z ciepla woda, duzo picia i Spasmolina.... teraz przeszlo.
Kurrr... chyba kamien schodzil mi z nerki do pecherza, cos mi sie tak wydaje....czulam jego droge..bo cos mi zjezdzalo po plecach w dol;-/
Dobrze, ze ide na usg dzis, moze poprosze o usg nerek, moze co innego zaradzi doktorek....
Najgorzej to chyba trza bedzie ten kamien z pecherza"urodzic" to bedzie dopiero bol...o ja pierdziu;-/
Auuuu.....trzymajcie kciuki o 19. Jesli dozyje;-/
Sory, znowu marudze ale w tym stanie inaczej sie nie da;-/
Milego dnia;-*
-
Hej dziewczyny!
U mnie tempka w dól pomalutku. Zaczynam przygotowania do nowego cyklu
groszku, urodzenie kamienia, to nic w porównaniu do urodzenia dziecka. Będziesz miała przedsmakA tak bez żartów, to idź biedactwo do lekarza, może jest coś na rozbicie tych kamieni?
Simon, teraz nic nie zobaczy na USG. A w 6 tyg. może już będzie serduszko. Dbaj o siebie, dwa tyg. szybko zlecą. -
Dzień dobry
Groszku biednawymęczyłaś się... mój T. rodził kamienia, ból jest ale może nie będziesz musiała :*
Złota no jak @ nie ma to dobrze, a spadek taki to wiesz
Simon bez sensu iść teraz bo i tak byś się nic nie dowiedziałatrzeba przeczekać, nie dźwigać i nie przemęczać się