Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
pogoda jest fatalna i skutecznie zmusza do nic nie robienia, nie wiem jak wysiedzę dzisiaj w pracy, kiedyś to się chodziło po zwolnienie do pielęgniarki, a teraz to nie wiem jak to załatwić
widziałam w weekend u koleżanki która jest w ciąży mieszankę z tej samej firmy co ja piję płodność faza 1 i 2 chyba nazywała się energia i witalność, ciekawe jak działa, może choć trochę rozbudzahttp://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Livko ostatnio sie zastanawiałam jak Ty idziesz z Twoją córą to chyba wyglądacie jak siostry
bo z zdj ślubnych dałabym Ci 25 latek:)
to oczywiście w pozytywnym znaczeniufajnie
Monia już się przyzwyczaiłam, że biorą nas za siostryOd urodzenia jej do teraz i chyba tak zostanie
Mnie to bawi, Majka jest dumna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie zawsze najbardziej zastanawia co taki malec w brzuchu robi cały dzień ;P o czym ta Polencja Twoja myśli? czy coś w stylu: "Ale mojej mamie wali serduszko" czy może "Ale głośno tam na zewnątrz, mama ogląda telewizję" albo "Ciekawe kiedy przyjdzie ten ktoś co się nazywa tata i położy na mnie rękę" ;P ciekawi mnie to bardzo co u takiego szkraba w główce się dzieje