Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
o Tap model
a oni jak knuli,że nie wygra bo ludzie jej nie polubiąmają racje
jeju z nudów wpadłam w wir zakupów, zbankrutuje no ale takie tanie to muszę
a moja siostra teraz w galerii i mi ciągle mmsy wysyła bo nie wie na co sie zdecydować i bierze wszystko po koleijak dobrze,że ona bez chłopa i sama zarabia na siebie
-
tak, właśnie wczoraj z mamą rozmawiałam i ja myślałam że sweterek kupiłam a to kaftanik i mama mi trochę poopowiadała co do czego służy, w czym śpi itp. no i trochę mi się rozjaśniło, bo ciągle mam wrażenie że nic nie wiem a skupiłam się na body.
no i okazuje się że najwięcej trzeba będzie kaftaników i pajacy ale w smyku itp. są po 50zł nawet! W pepcco za 13 były a tak przeglądam allegro a tu u jednego sprzedawcy i kaftaniki i pajace i komplety o wiele taniej a 100% bawełna i polskie no i ładne sąwięc na razie oglądam się za pajacami, kaftanikami, czapeczkami, skarpetkami i niedrapkami
a no i ozdobami do pokoju bo już mamy wizję, bo w niedzielę zdecydowaliśmy
-
no ja kaftanów też nie mam i spiochów tez nie...mam praktycznie same bodziaki z długimi i krótkimi rekawami
podsyłaj link do tego sprzedacy..lookne
ooo czapeczki tez musze kupic bo mam dwie i cienkie -
no a podobno tych bodziaków mało użyjemy a do lata wyrosną... ja mam z 4-5 i mama mówi żeby już nie kupować
jeszcze zobaczę co mam na strychu po mnie
http://allegro.pl/komplet-spiochy-spioszki-kaftanik-duzy-wybor-68-i4586892677.html
zerknij tu i na jej wszystkie rzeczy, fajnie bo możesz skompletować w jednym wzorku(pajac, kaftan, czapka) a możesz wybrać np. półśpiochy kolorowe a górę w jednym kolorze i to kaftanik po 6zł. -
przedszkolanka:) wrote:Złota witaj w klubie
też się dowiedziałam dopiero że takie coś istnieje
to takie malusie rękawiczki które zakłada się dzieciom po porodzie by się nie podrapały
a zawsze się zastanawiałam po co to
Aaaaaaaa, koleżanka to malutkie skarpetki zakładała na łapki. Nie wiedziałam, ze jest co dedykowanegoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
ja niedrapek mam dwie pray i nie kupuje wiecej, bo juz od kilku osob słyszałam, w tym od tych co w tym rroku rodziły, ze to sie nie sprawdza...jest za luzne i spada z raczek i nic nie daje. Po prostu trzeba robic tak jak nasze mamy i zaklada skarpetki...bo niedrapki nie zdaja egzaminu, i dobrze ze kupiłam tylko 2 pary ...kupie wiecej skarpetek
-
bo są właśnie takie zwykłe i są na gumeczki
to przypuszczam że te drugie lepsze, bo też się zastanawiałam jak to się trzyma na rączce
ale ze skarpetką sprytnie
to tak jak teraz rożki są, a moja mam z poszewek na poduszki sama robiłakocyk do środka, z każdej strony zginała i wiązało się czymś i było
-
powiem Wam tak... to są takie no fajne, ładne ubranka,ale te mega śliczne , w 100% naprawde urocze są tak drogie,że ja nie wiem jak może być coś tak drogiego...
dlatego nie rozczulać się bo jak zaczniecie wybierać i zerkniecie do portfeli haha to będzie fajne wszystko poniżej jakiejś tam kwoty -
ja mam w szafce ilka ciuszków, zabawek , butelek, smoczków i jeden pampers.. na wesele koledzy z pracy męza zrobili niespodzianke i na parasolce to "poprzyklejali " klamerkami... no i jedne półśpiochy dla męza w prezencie, bo była pewna że kilka m-cy temu jestem w ciąży ale bajka szybko sie skończyłą @. I nie lubię tej szuflady otwierać póki co , nawet sie zastanawiam czy ich komuś nie oddac. Bo troche boli to jak otwieram te szuflade, zawsze płaczę przy tym.
-
nooo.. kiedyś zawsze chodziliśmy w niedziele na msze chrzcielną , a teraz nie chodzę bo nie umiem na to patrzec i słuchać jak te dzieci płaczą bo zawsze i mi ściska serce i płacze.
mój instynkt szaleje.. i ja nie umiem nad nim panować