Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia, nie chcę Cię Broń Boże urazić, tak mi nieśmiało przyszło do głowy, że może troszkę sama podsyciłaś ten instynkt, stąd teraz takie reakcje? Tylko się nie pogniewaj, tak mi przyszło do głowy. Może lepiej pozbądź się tych rzeczy, bo cie to nakręca niepotrzebnie.
I fakt, takiego owu testu nie widziałam. Zawsze są paskowe. Ten wygląda jak ciążowy.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga każde potrafi dopiec
Ciężko porównywać - chłopiec zrobi dzieciaka a dziewczynka zaciąży... Oj za daleko poleciałam
Znam i grzecznych chłopców i niegrzeczne dziewczynki
Chociaz słuchajac opowieści Majki ze szkoły to chłopcy w kulki lecąJa bym dupska im stłukła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 14:08
-
Agusia chyba sie nie da okreslić, myśle ze to tylko i wyłącznie zalezy od wychoowania. Obserwując dzieci w tym przedszkolu gdzie ucze , 2-6 lat..zdecydowanie gorsze są dziewczynki
hihih
-
nick nieaktualnykwestia wychowanie TYLKO I WYŁĄCZNIE są chłopcy tak grzeczni, że idą na księdza a są dziewczynki, które wyrastają na prostytutki lub morderczynie ;P
nie martw się Pola będzie grzeczna
a w ogóle dzisiaj podeszła do mnie szefowa i mówi: "Napisz mi oświadczenie, że się zgadzasz na przedłużenie stażu do końca listopada bo muszę złożyć" o_O chyba przedłużą mi umowę