Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
simon86 wrote:Monia a piłaś zioła o.sroki? możesz je pić razem z mężem, im też pomagają! jakbyś chciała to mam nadmiar
-
nick nieaktualny
-
Jak ja robiłam testy to mialam też usg w cyklu i u mnie sie potwierdzały
Do mnie znajoma dzisiaj dzwoniła na ploty i nagle pytanie "a jak tam wasze sprawy?"Odpowiedziałam "Jak to sama powiedziałas to NASZE sprawy"
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Jak ja robiłam testy to mialam też usg w cyklu i u mnie sie potwierdzały
Do mnie znajoma dzisiaj dzwoniła na ploty i nagle pytanie "a jak tam wasze sprawy?"Odpowiedziałam "Jak to sama powiedziałas to NASZE sprawy"
i co ona na to ?
-
Monia, po slubie jestesmy dopiero co i kadży juz mi dziecko w brzuch wpycha
Staram się o tym nie mówić albo zartem spławiać. Ostatnio jak piwa nie chcialam to juz było, że w ciąży jestem, to powiedziałam, że wiatropylna nie jestem a mąż w morzu przecież
Na luzie do tego podchodzę, nie wkurzam się i nie spinam tak bardzo. No chyba, że zapytałaby taka laska, której nie trawię! A ona lubi wtykać nos nie tam gdzie trzeba ale dawno jej nie widziałam więc mam spokój na razie
-
Ale jest jedna znajoma - lubię ją bardzo ale uważam na to co jej mówię bo przyjaźni się z ex mojego meża a czasem lubi coś chlapnąć... I nie wiem jak ona to robi ale zawsze wie kiedy mam okres, kiedy będę miała owulację i czy akurat R. będzie na lądzie