Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff o 7 to ja dzisiaj się przekręcałam na drugi bok. W środy mogę pospać dłużej bo Majka ma na 9:40 w tym dniu do szkoły
Mój mężuś dzisiaj ma urodzinki! Będę mu dziś śpiewać jak do mnie zadzwoni "Czterdzieści lat minęło jak jeden dzień...". Zabije mnie jak wróci
sury_cat, Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
piękne słońce na dworze,ale tak zimno brrri przymrozek pierwszy u nas zaliczony!!
ja już po endolekarka miała dobry humor, pogadałyśmy , mówiła że ja szczuplutka i gdzie ten mój dzidziuś jak ja brzucha nie mam
no i Pola jej się podobało, widać że szczerze mówiła
mam dawkę zwiększoną, kolejna wizyta w listopadzie
Mizzy jutro wizyta?? OMG! Czekamy na wieści no i ja stawiam na dziewczynkę, w końcu Polka musi mieć z kim na podryw chodzić
Złota coś Twój wykres mi się dziś nie podoba, @ a kysz!
co do bólu ja miałam tylko na początku ale sama dokładnie nie wiem gdzie są pachwiny haha
Mojemu wczoraj pokazałam te ubranka i ...wpadł w wir, siedzi w pracy i wybiera wzorki i szuka jeszcze innych rzeczy
Livia od nas też wszystkiego dobrego dla mężano 40tka to już prawie polowa życia za nim
no ale połowa jeszcze przed
wiecie co ? Puszczam codziennie sobie rano tak z godzinkę muzyki relaksujące i Pola przed chwilą pukała lekko, włączyłam i poszła spaćjeju żeby to po porodzie działało
miłego dnia -
przedszkolanka:) wrote:dzień dobry
piękne słońce na dworze,ale tak zimno brrri przymrozek pierwszy u nas zaliczony!!
ja już po endolekarka miała dobry humor, pogadałyśmy , mówiła że ja szczuplutka i gdzie ten mój dzidziuś jak ja brzucha nie mam
no i Pola jej się podobało, widać że szczerze mówiła
mam dawkę zwiększoną, kolejna wizyta w listopadzie
Mizzy jutro wizyta?? OMG! Czekamy na wieści no i ja stawiam na dziewczynkę, w końcu Polka musi mieć z kim na podryw chodzić
Złota coś Twój wykres mi się dziś nie podoba, @ a kysz!
co do bólu ja miałam tylko na początku ale sama dokładnie nie wiem gdzie są pachwiny haha
Mojemu wczoraj pokazałam te ubranka i ...wpadł w wir, siedzi w pracy i wybiera wzorki i szuka jeszcze innych rzeczy
Livia od nas też wszystkiego dobrego dla mężano 40tka to już prawie polowa życia za nim
no ale połowa jeszcze przed
wiecie co ? Puszczam codziennie sobie rano tak z godzinkę muzyki relaksujące i Pola przed chwilą pukała lekko, włączyłam i poszła spaćjeju żeby to po porodzie działało
miłego dnia -
patrycja87 wrote:Ja z tymi pachwinami też poszłam do gina, ale jakoś nie zrobiło to na nim wrażenia
A też strasznie mnie to doskwierało.
-
To normalne ja w pierwszej ciązy też ze wszystkim biegałam do gina, ale kochana to wyjątkowy stan i dlatego musimy podlegać wyjątkowej opiece. Takie nasze prawo.
Anutka lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Ja w pracy od 8;00, ale o 7 wychodzę z domu.
Mam pytanie, do zafasolkowanych o do niezafasolkowanych. Czy miałyście kiedyś ból w pachwinie? Od tygodnia boli mnie nieco nad lewą pachwiną. Zaczyna to być uciążliwe.
Ja mam od kilku dni niesamowity ból w pachwinie, promieniuje mi do prawej nogi, noga dretwieje. Ból przeokropny, nie moge podnieść nogi, oderwać od podłoża. Zmiana pozycji nie pomaga, siedząc, leżąc i chodząc boli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 10:33
-
niecierpliwa21 wrote:Ja mam od kilku dni niesamowity ból w pachwinie, promieniuje mi do prawej nogi, noga dretwieje. Ból przeokropny, nie moge podnieść nogi, oderwać od podłoża. Zmiana pozycji nie pomaga, siedząc, leżąc i chodząc boli...