Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff o 7 to ja dzisiaj się przekręcałam na drugi bok. W środy mogę pospać dłużej bo Majka ma na 9:40 w tym dniu do szkoły

Mój mężuś dzisiaj ma urodzinki! Będę mu dziś śpiewać jak do mnie zadzwoni "Czterdzieści lat minęło jak jeden dzień...". Zabije mnie jak wróci
nick nieaktualny, nick nieaktualny, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

-
dzień dobry

piękne słońce na dworze,ale tak zimno brrr
i przymrozek pierwszy u nas zaliczony!!
ja już po endo
lekarka miała dobry humor, pogadałyśmy , mówiła że ja szczuplutka i gdzie ten mój dzidziuś jak ja brzucha nie mam
no i Pola jej się podobało, widać że szczerze mówiła 
mam dawkę zwiększoną, kolejna wizyta w listopadzie
Mizzy jutro wizyta?? OMG! Czekamy na wieści no i ja stawiam na dziewczynkę, w końcu Polka musi mieć z kim na podryw chodzić
Złota coś Twój wykres mi się dziś nie podoba, @ a kysz!
co do bólu ja miałam tylko na początku ale sama dokładnie nie wiem gdzie są pachwiny haha
Mojemu wczoraj pokazałam te ubranka i ...wpadł w wir, siedzi w pracy i wybiera wzorki i szuka jeszcze innych rzeczy
Livia od nas też wszystkiego dobrego dla męża
no 40tka to już prawie polowa życia za nim
no ale połowa jeszcze przed 
wiecie co ? Puszczam codziennie sobie rano tak z godzinkę muzyki relaksujące i Pola przed chwilą pukała lekko, włączyłam i poszła spać
jeju żeby to po porodzie działało 
miłego dnia
-
Ja puszczalam mozarta Lenie, ale uwielbiam te jej fokolki i juz tego nie robie, musze do tego chybe wrocic zeby ladnie spala po porodzieprzedszkolanka:) wrote:dzień dobry

piękne słońce na dworze,ale tak zimno brrr
i przymrozek pierwszy u nas zaliczony!!
ja już po endo
lekarka miała dobry humor, pogadałyśmy , mówiła że ja szczuplutka i gdzie ten mój dzidziuś jak ja brzucha nie mam
no i Pola jej się podobało, widać że szczerze mówiła 
mam dawkę zwiększoną, kolejna wizyta w listopadzie
Mizzy jutro wizyta?? OMG! Czekamy na wieści no i ja stawiam na dziewczynkę, w końcu Polka musi mieć z kim na podryw chodzić
Złota coś Twój wykres mi się dziś nie podoba, @ a kysz!
co do bólu ja miałam tylko na początku ale sama dokładnie nie wiem gdzie są pachwiny haha
Mojemu wczoraj pokazałam te ubranka i ...wpadł w wir, siedzi w pracy i wybiera wzorki i szuka jeszcze innych rzeczy
Livia od nas też wszystkiego dobrego dla męża
no 40tka to już prawie polowa życia za nim
no ale połowa jeszcze przed 
wiecie co ? Puszczam codziennie sobie rano tak z godzinkę muzyki relaksujące i Pola przed chwilą pukała lekko, włączyłam i poszła spać
jeju żeby to po porodzie działało 
miłego dnia
-
Ja bylam ostatnio z chrupaniem miednicy, w nocy jak sie przekrecam to chrupie jakby ktos lamal kosci, boli, biore magnez i pije mleko ale chrupie nafal... Gin mowil, ze to moze sie zdarzac i tez zbagatelizowal a przede mna jeszcze 16 tygodnipatrycja87 wrote:Ja z tymi pachwinami też poszłam do gina, ale jakoś nie zrobiło to na nim wrażenia
A też strasznie mnie to doskwierało. -
To normalne ja w pierwszej ciązy też ze wszystkim biegałam do gina, ale kochana to wyjątkowy stan i dlatego musimy podlegać wyjątkowej opiece. Takie nasze prawo.
Anutka lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Ja w pracy od 8;00, ale o 7 wychodzę z domu.
Mam pytanie, do zafasolkowanych o do niezafasolkowanych. Czy miałyście kiedyś ból w pachwinie? Od tygodnia boli mnie nieco nad lewą pachwiną. Zaczyna to być uciążliwe.
Ja mam od kilku dni niesamowity ból w pachwinie, promieniuje mi do prawej nogi, noga dretwieje. Ból przeokropny, nie moge podnieść nogi, oderwać od podłoża. Zmiana pozycji nie pomaga, siedząc, leżąc i chodząc boli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 10:33
-
Tez mialam bole w pachwinie... Chyba lewej, od jajorka ktory pecherzyk wypuscil i mala byla na piczatku umiejscowiona w macicy po lewej stronieniecierpliwa21 wrote:Ja mam od kilku dni niesamowity ból w pachwinie, promieniuje mi do prawej nogi, noga dretwieje. Ból przeokropny, nie moge podnieść nogi, oderwać od podłoża. Zmiana pozycji nie pomaga, siedząc, leżąc i chodząc boli...