Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Hej
ja właśnie wcisnełam kanapki, dziś z dzemem, nabrało mnie na słodkie..i teraz Młody świrujehihihi
a tak wogole to piekne słonce dziś ale zimno jak cholera..ale i tak mam zamiar ruszyć dupke i wyruszyć na miacho
lece ocywiscie na szmatki, moze jakas kurtke uchodze czy cosikhihihihi
Złota, Anutka lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Tez mialam bole w pachwinie... Chyba lewej, od jajorka ktory pecherzyk wypuscil i mala byla na piczatku umiejscowiona w macicy po lewej stronie
Mnie też lewy boli. I boję się ,czy to przypadkiem nie torbiel:/
A bolało Cię od razu? Po owulacji? Bo mnie boli od ponad 7 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 10:52
-
Anutka wrote:Tez mialam bole w pachwinie... Chyba lewej, od jajorka ktory pecherzyk wypuscil i mala byla na piczatku umiejscowiona w macicy po lewej stronie
U mnie to prawdopodobnie ucisk główki na nerw udowy/kulszowy sama nie wiem. Boli tak jak czasem się walniemy łokciem w jakiś kant i przechodzi prąd przez rękę, to ja mam tak w nodze i non-stop... -
u was tez tak dzisiaj zimno ? zepsuł mi się samochód i musiałam jechać autobusem do pracy i prawie zamarzłam, jak nie deszcz to temperatura, niech już wraca lato
ale jak dotarłam od razu zaparzyłam sobie Płodność faza 1 i 2 , wzięłam kanapeczkę do drugiej ręki i jazda do pracy
http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e -
a ja uciekłam na bazar,po wyniki i zagadałam się ze znajomą i dopiero jestem
pokazałam mojemu co wybrałam wczoraj na allegro i wiecie co? Zrobił listę u jednego sprzedawcy i mi wysłał co wybrał... wiecie co tam jest? Wszystko prawie !i butelki, ciuchy, smoczki, termometry, nożyczki z grzebyczkami, niedrapki itp.itd
jestem w szoku! to na dzisiaj mam robotę
myśliwa u nas w słoneczku przyjemnie,ale rano faktycznie współczuję jak autobusem trzeba dojeżdżać...
Marta jak dzisiaj test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:18
-
o, wstała reszta kobietek
Złota, nie zazdroszcze tego bólu..od dawna Cie to boli? Od owulacji czy co?
Myśliwa, u nas okropna pogoda z rana, mgła i 2 stopnie... a teraz swieci ostro słonkojest radocha....
Przyszły mi dzis dwa kombinezoniki dla małegojestem zadowolona.
Przedszkolanko, daj znac jaki to sprzedawca, moze tez wyhacze co nieco
jakbyscie chcialy to mam wybrany termometr, koszule moge polecic...
łóżeczko, wozek tez chyba wybrane- wiekszosc w planach bo zakupy beda pozniej..ale już umyślone;p -
Groszek wrote:o, wstała reszta kobietek
Złota, nie zazdroszcze tego bólu..od dawna Cie to boli? Od owulacji czy co?
Myśliwa, u nas okropna pogoda z rana, mgła i 2 stopnie... a teraz swieci ostro słonkojest radocha....
Przyszły mi dzis dwa kombinezoniki dla małegojestem zadowolona.
Przedszkolanko, daj znac jaki to sprzedawca, moze tez wyhacze co nieco
jakbyscie chcialy to mam wybrany termometr, koszule moge polecic...
łóżeczko, wozek tez chyba wybrane- wiekszosc w planach bo zakupy beda pozniej..ale już umyślone;p