Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
pogoda do du.pki ale mam nadzieję że nastroje lepsze
Marta to tylko czekać, zobaczymy co wyniknie
ja przed spaniem miałam stracha, tak mi macica przeszkadzała i bolała... i tak na zmianę z chwilą spokoju...wzięłam no spe i przeszło to dopiero usnęłam...mam nadzieję,że to tylko mała się kręciła...
a ja niedługo muszę się zbierać i jechać na uczelnię, a tak mi się nie chceeee... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ale to taki jak skurcze było, raz czułam macicę pod pępkiem a raz bolało całkiem nisko ... ale chyba mała się budzi, jak kopnie to się uspokoję
trzymam kciuki za wyniki Złota, o której idziecie?
Marta spokojnie , nie myśl o tym za dużoa gdyby coś się nie udało to sprawdź w następnym cyklu czy miewasz owulki - taka moja mała rada
-
nick nieaktualnyw zeszłym cyklu miałam potwierdzoną owulkę przez gina bo byłam w 16dc i sprawdzał, więc chyba mam
i tak się cieszę, bo mi się w porównaniu do 3 poprzednich cykli wyrównuje wszystko, teraz to wygląda jak wykres a wcześniejsze cykle to było coś w stylu: MWMWMWMWMW góry i doliny
w ogóle widzę różnicę w organizmie: paznokcie mi się zaczęły wzmacniać, tylko włosów mi więcej wypada i pełno pryszczy mamwyłażą toksyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 08:54
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko jutro na 10:20 musimy dostarczyć nasienie do kliniki.
I nie martw się, takie skurcze są normalne. Moja przyjaciółka miała je w obydwu ciążach. Chłopaki zdrowe jak rydze, więc będzie ok i u Ciebieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:aa to jak miałaś sprawdzaną to super, dobrze że organizm szybko wraca do siebie po tylu latach anty
Złota dziękuję :* to wyniki o której, do południa będą już?
Zeszłym razem były o 17:00.
Wieczorem wrzucę, jak mąż na mecz pójdziesury_cat, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej. Miłego dnia Wam życzę. Ja dziś przed południem do dentysty
osszzzzzz jak sie boje...
no ogólnie to wczoraj mnie tak jajeczka moje bolały że szokaż strach pomyśleć ile tam wyprodukowały pęcherzyków
mam nadzieje, że sie popisały - w pon sie okaże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 09:40
sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej hej )
u mnie też pogoda paskudna a mam kilka załatwień na mieście..hmmmi myśle jak sie wywinąć od tego
Agusia mnie tez ostatnio brzuch boli, dziś w nocy też...nawet ciężko opisać ten ból, ale wiem , ze to normalne
Kazdej kobiecie juz po ciązy ktorej mowie ze mnie brzuch boli to mowi ze to normalne i zeby tylko taki ból był to bedzie gitesMałe jestesmy i teraz w naszych brzuchach rewolucja...bolą flaki, mięśnie itd
:D
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny