Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no dlatego mnie to zmotywowało, żeby zrobić porządek w jamie ustnej przed (mam nadzieje) ciążą, zeby potem nie było niespodzianek.
Całe dziąsło mnie boli ze znieczulenia.
Ide sprzątać bo jutro na urodzinki to nie zdążę ogarnąć wszystkiego a mój piesek skutecznie dba o to żeby czasem mi sie nie nudziło.przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
a ja byłam na mieście
oczywiscie nie obeszło sie bez zakupów dla Małego, ja po prostu nie moge wychodzić z domu bo zawsze coś kupuje
a teraz ogarnełam chałupke takze jestem wyrobiona, jutro jedziemy do rodziców wiec sprzatanie mamy z głowy
a tak poza tym to zimno i pada deszcz, choć dzionek był w miare oki
a oto zakupy
http://wrzucaj.net/images/2014/09/26/10717783842951689072343444401010n.jpgmizzelka lubi tę wiadomość
-
Agusia co do tej kulki w brzuchu to na pewno dzieciaczek! u mnie jest to samo!! juz wyczuwam i widze "gołym " okiem gdzie lezy Mały bo czasem sie tak wypni ze go po prostu widać
u mnie tez była wczoraj głowka badz dupka widoczna...szybko zawowałam R..dotknął Małego i Mały odpłynął
a kopie juz tak wyraźnie ze nie dość ze R czuje to jeszcze widać jak brzuch sie podnosi
no i dziś tez mi daje popalićkopie cały dzien
i sie rozpycha
-
Ballerina wrote:Nie, kwas foliowy powinno się zacząć brać przynajmniej 3 miesiące przed planowaną ciążą, żeby organizm zdążył zebrać zapasy. A w ogóle kobiety w wieku rozrodczym powinny brać cały czas
tak że spokojnie! można Kryśko
-
Rudasek wrote:a ja byłam na mieście
oczywiscie nie obeszło sie bez zakupów dla Małego, ja po prostu nie moge wychodzić z domu bo zawsze coś kupuje
a teraz ogarnełam chałupke takze jestem wyrobiona, jutro jedziemy do rodziców wiec sprzatanie mamy z głowy
a tak poza tym to zimno i pada deszcz, choć dzionek był w miare oki
a oto zakupy
http://wrzucaj.net/images/2014/09/26/10717783842951689072343444401010n.jpg -
nick nieaktualny
-
Anutka śliczny brzucho , a jaki duży !
Monia krzyczysz na biednego psiaka a on nie wie pewnie o co chodzi
Marta ja uwielbiam patrzeć jak brzuch się ruszaa się śmiałam dzisiaj że jak będę jakieś ustne zaliczenie miała to tak usiądę by brzuch było widać i nagle mi się "falujący " zrobi (wtedy już ogromny będzie) i zaliczy Pola za mnie
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny