Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Monia to tydzień Wam szybko zleci jak taki od lekarza do lekarza
Marta piękna owulka! :o a tym serduchem to spokojnie,my mieliśmy dwa dni przed owu serducho tylko i się udało
A u Was przy tychstawiam na chłopaczka
My kończymy sprzątać,jeszcze T.podłogi umyje i ruszamy dalejsury_cat, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Aga witam Cię w 20tc tak?
połowa z głowy
jak wrażenia?
szczerze to bym wolała córcię, ale bolały mnie oba jajniki także kto wie, czy nie będzie parka hahahajeeeeju, żeby w ogóle się udało, a płeć to już nieistotna
my zaraz do szwagierki na urodziny uciekamy ;Pprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, nie nadrabiam na razie, podaję wyniki badań.
W nawiasie normy, podaję też jak było. Jest lepiej chyba. Prawda?
Koncentracja plemników 18 M/ml (powyżej 15) - było 10
Całkowita liczba plemników w ejakulacie 57 M (powyżej 39) - było 30
Szybki ruch progresywny (А) 3 % (powyżej 25) - był 1%
Wolny ruch progresywny (В) (8 %) j.w. - było 2%
Ruch progresywny (А+В) 11 % (powyżej 30) - było 4%
Prawidłowa morfologia wg WHO IV 31 % (powyżej 30) - było 23%
Koncentracja prawidłowych plemników (wg WHO IV) 5 M/ml - było 2 M/ml
Koncentracja plemników o szybkim ruchu progresywnym (A) 2 M/ml -było 0,5 M/ml
Koncentracja nieruchomych plemników 16 M/ml - było 10 M/ml
Całkowita liczba plemników o szybkim ruchu progresywnym ???(A)6 M - było 1 M Całkowita liczba plemników o prawidłowej morfologii (wg WHO IV)18 M-było 7 M Całkowita liczba plemników nieruchomych lub o ruchu nieprogresywnym 51 M - było 29 M
Średnia prędkość plemników o ruchu progresywnym (A+26 µm/sec - bez zmian
Liczba prawidłowych morfologicznie plemników o ruchu progresywnym (SMI) 18637 (> 60 tys)- było 2566
Ruch nieprogresywny (С) 15 % - było 5%
Plemniki nieruchome (D) 77 % - 91%
Prawidłowa morfologia wg WHO V 3 % >4 - tu było 6%
Co sądzicie?przedszkolanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anutka ale śliczny brzuszek
)
Złota no powiem szczerze że poprawa konkretna... i to dość konkretna... ja cię kręcę
a jajo się wyhoduje
ja jeszcze nie widzę jak się wypina, choć czasami mam schize że coś widzę, ale to może tylko moja schiza że coś się unosi.
Marta hahah mistrz z tym obcym to dobre
i oczywiście przyłączam się do słów Agi że Wszystkie to poczujecieinnej opcji nie biorę pod uwagę
Marto ładnie tempka ci skoczyła i to konkretnie i nie rob juz tych testów owuwpuść je w kąt
najwazniejsze ze są serduszka
Lena a co tam? ajj tam z nimi to tak bywa.. i my niby mamy fochy nie? wczoraj z moim też się capnęłamnorma..
Anutka lubi tę wiadomość
-
Rudasku śliczne te ubranka
Synuś będzie jak model
a dziś siostra męża zapraszała do siebie i że na koniec Grudnia/ początek stycznia są super promocje w Smyku... i na basen bd miała za darmo z kartą ciąży
Aguś nie czytaj i nie stresuj sie.. ja też nie wiem czy mam dobrą cytologię itp..
ale siostra męża miała 2 kategorię i urodziła zdrowego synka.. w ponad 38 tygodniu... a całe życie nie spr cytologii.. więc luzikjak na USG wszystko ok i szyjka zamknięta jest za każdym razem to po co by miała się nagle otworzyć?
i mialyby sie wody sączyć? a zakażenie na pewno by się wyczuło że coś jest nie tak..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny