Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
A mój P. ja zobaczył, ze leczenie przynosi efekty, to nawet stwierdził, ze może cała to kuracja ma sens... Po roku... A ile się nasłuchałam! Że to be sensu, że strata czasu, żeby znaleźć innego lekarza, ze po co on ma się badać. Musze też przyznać, ze jak zobaczył swoje fatalne wyniki, to jakby go ktoś obuchem w głowę. Dopiero zrozumiał, co ja przezywam, kiedy ciągle jest coś ze mną nie tak.
Faceci są kurczę zawsze przekonani o własnej nieomylności, wspaniałości i cudowności. Czasem to irytujące.Lena87, mizzelka, sury_cat, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś przepraszam że tak ominęłam, a dobrze w miarę, ale głowa mi ćmi.. także migrena tuż tuż.. aby czekać.
a dbamy o siebie to musi być dobrze i USG super to trzeba być dobrej myśli
ja nie czytam tych for.. omijami mam o wiele spokojniejszą głowę
Lena ja tak samo wybaczam ale zapamiętam... a potem "rzygnę" przy okazji
-
nick nieaktualnyMizzelka, przy pierwszej lepszej okazji wszystko wypominam
Sury, ale Kochany ..Na szczęście raz na ruski rok ma tak dziwne jazdy
Gdyby częściej takie akcje były, to Mnie w domu nie ma ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 20:21
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Mizzelka, przy pierwszej lepszej okazji wszystko wypominam
Sury, ale Kochany ..Na szczęście raz na ruski rok ma tak dziwne jazdy
każdy ma czasem gorszy dzień, mój też ;P ale ważne, żeby się nie ranić, nawet pijany nie ma prawa sprawiać Ci przykrości! on zawsze powinien Cię bronić, wspierać i opiekować się Tobą a nie sprawiać, że wychodzisz zapłakana z własnego domu -
powiem Wam,że ja sobie nie wyobrażam,żeby mój mógł mi coś tak strasznego powiedzieć- nie tylko o dziecku,ale coś takiego by mnie zranić...może dlatego że to mój taki misiu przytulak kochany i charakter ma po mamie i wyznaje zasadę,że jak kocha to nie rani
ahh mi się wzięło teraz na sentymenty dla mojego, no ale zasłużył na takie pochwały
no i rano zawsze słyszymy "Boże, jak ja Was kocham"
no i już ryczeć mi się chce..Lena87, sury_cat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:powiem Wam,że ja sobie nie wyobrażam,żeby mój mógł mi coś tak strasznego powiedzieć- nie tylko o dziecku,ale coś takiego by mnie zranić...może dlatego że to mój taki misiu przytulak kochany i charakter ma po mamie i wyznaje zasadę,że jak kocha to nie rani
ahh mi się wzięło teraz na sentymenty dla mojego, no ale zasłużył na takie pochwały
no i rano zawsze słyszymy "Boże, jak ja Was kocham"
no i już ryczeć mi się chce..płaczliwość się włączyła?
-
nick nieaktualnySury, to nie jest Mój Dom ..
Tylko Jego rodzinny
Przedszkolanko, to taki romantyk Ci się trafił , a Tomcio nawet koło Niego nie stał
Staram się Go zrozumieć, że nie miał łatwo w życiu i nie doznał do końca Miłości MatczynejNiestety, mama nie zdążyła wpoić Mu tych lepszych rzeczy, a tato niestety nie interesował się Nim ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 20:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa Wiem dziewczyny,
ale ON nie jest złym człowiekiem
Czasami zagubi się
Takie sytuacje się zdarzają bardzo rzadkojak za dużo %% w dupce ..
Mimo wszystko Kocham Go, a On Mnie i czasami wypowiemy słowa których później żałujemy ..
Nie tylko po pijakuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 21:07