Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry! witam w niedzielę
cóż... u mnie spadek tempki na łeb na szyję...co jest grane? może ten wczorajszy test owu jednak się nie mylił?
tak czy siak przywitałam P. jak wrócił z pracy rano i
zaliczone
kiełkuj fasolinku kiełkuj!!!
trzymajcie kciuki :*
miłego dnia lasencje :*Lena87 lubi tę wiadomość
-
Hejka:-)
Jak zyjecie, tak w skrocie???
Nie jestem w stanie nadrobic Waszych postow.niestety.
Leze w szpitalu dalej, dopoki calkowicie nie minie to nie wyjde stad.
No coz..boje sie isc do domu, bo jak mnie dorwie to nie bede w stanie zrobic nic:-/ towarzystwo jest ok, leze z innymi ciezaroweczkami;-) nie jest zle....
Byleby przeszlo calkowicie, nie wrocilo i dotrwal czlowiek do porodu.
Pozdrawiam Was cieplutko, zyczac milej niedzieli;-) :-* -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
my już po kościółku, mąż poszedł na rower a ja odpoczywam
Marta zobaczymy jutro jaka będzie, jak serducho jest to nie ma się czym martwić, tego Wam nie brakuje
Groszku wspieramy, teraz musi być coraz lepiej
Monia nie z tyłu tylko lekki spadek formy, zaraz z powrotem wybijecie
Złota co u Ciebie? @ lekka?
miłej niedzieli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś wyniki prl, fsh, lh i testosteronu męża i mój monitoring. I dzwonie umówić męża na jutro do urologa z wynikami co zacznie konkretne leczenie w tym kierunku .
Dziś z mężem obchodzimy 5 lat bycia razem :* nawet nie wiem kiedy to
przeleciało .
no i dziś mam monitoring- ginka swierdziła ostatnio , że nie musze przyjść bo za pierwszym razem pękło i była owu , ale u nas gorsze nasienie i ja nie zamierzam go marnować strzelając nie w "te" dni . A najlepiej jakby mi dała zastrzyk to bym wiedziała, że następne 2 dni peknie i już . ostatnio pękł jak był gigant i nie wiem czy teraz taki np 21 mm pęknie czy znów urośnie do 25-27 mm. Zobaczymy czy wogóle coś jest, ale czułam jajcory to chyba jestWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 05:56
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny