Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Sury, spadek się zdarza i nie musi nic oznaczać (vide mój przypadek), a może być implantacyjny
Monia, leć na monit, co się będziesz ZASTANAWIAĆ CZY TO JUŻ, CZY JESZCZE NIE.
Tak się stresuję dzisiejsza wizytą, ze mnie brzuch boli i w nocy nie spałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no już jestem
dzień dobry
Dziewczynki moje wizytowe już wymodliłam Wasze wizyty dzisiaj, więc musi być dobrze! Proszę tu tylko dobre wieści przynosić
Monia kciukam za owulkę ,ale wiem że ona i tak będzie to bardziej za męża dzisiaj kciukam
Złota u Ciebie spokojnie, wiesz że stres nic nie da
na którą wizyty?
Marta no u Ciebie spadek ładny, czy implantacja to się okaże, ale ... śniły mi się dzisiaj dwie krechy i to u CIEBIE!! A raczej nie śnią mi się takie rzeczyczekamy spokojnie
A gdzie Rudasek i Livia, zaniedbują nas tu!sury_cat, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a i jeszcze jedno mi się przypomniało! w jak byłam po wpis to dziewczyna z roku i mojej grupy jak się okazało-jest w ciąży , już taki pokaźny brzucho miała
i pamiętam jak gadałyśmy i brzucho podziwiałam a miesiąc później zobaczyłam dwie krechy! Może to śmieszne,ale myślę że coś w tym zarażaniu jest
sury_cat lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:a i jeszcze jedno mi się przypomniało! w jak byłam po wpis to dziewczyna z roku i mojej grupy jak się okazało-jest w ciąży , już taki pokaźny brzucho miała
i pamiętam jak gadałyśmy i brzucho podziwiałam a miesiąc później zobaczyłam dwie krechy! Może to śmieszne,ale myślę że coś w tym zarażaniu jest
To ja już cztery razy powinnam być w ciąży, bo podziwiałam brzuchy przyjaciółek i NIC...Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny