Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!!! jak tam po weekendzie? dzisiaj mam pierwszą wizytę u gin i zastanawiam się czy ja od razu muszę się decydować jaki będzie mój lekarz prowadzący? na wizytę idę prywatnie i nie wiem czy oni od razu zakładają kartę ciąży czy dopiero jak wybiorę lekarza? pomóżcie bo ja kompletnie nie wiem jak to wygląda i się stresuję
-
cześć Rudasku, co słychać? Jak się czujesz?
No wczoraj leciało po faktach (Uwaga to chyba była) ... ludzie od 5 w kolejkach i 8 numerek dostają...
simon, nie musisz nic od razu decydowaćKartę ciąży przypuszczam że jeszcze za szybko, bo prawdopodobnie za wiele możesz nie zobaczyć więc się nie stresuj jak coś
-
nick nieaktualnyoj simon nie pomogę Ci ale coś mi mówi, że kartę zakładają i pytają czy masz już lekarza prowadzącego, nie wiem musisz pytać zafasolkowanych
Rudasku oj zimno zimno! jak idę o 7 rano do pracy do na aptece pokazuje 2 stopnie tylko, wstaję o 6 rano to siwo wszędzie! o_O ale ja się akurat cieszę, uwielbiam jak palę w piecu, taki od razu przytulniejszy dom się robi -
Dzień Dobry
Ja tylko na chwilkę - w weekend się wyłączyłam troszkęZaraz zmykam do sklepu, potem piekę chlebek w moim nowym automacie do pieczenia chleba a na 17 pierwszy raz do szkoły! Cieszę się jak dzieciak
Miłego dnia Kobitkiprzedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
noooo zimnoooooooooo
Simon, dokładnie tak jak Przedszkolanka napisałamoze CIe zapytać a nie musi
ja poszłam na pierwsza wizytę do lekarza, którego wybrałam, i w 6 tc mi zalozył karte, juz tam powpisywał dane itdi zapytał kto jest prowadzącym a ja do niego " no jak kto, Pan " hihihi
a w sumie chodze do dwóch, bo prowadzacy to prywaciarz a chodze też na NFZ do starego dziadka po badania na kasea ze sie znaja obaj to ten stary mnie nie bada tylko pyta czy mlody badał i co zlecił , jakie badania
wtedy bierze skierowanie i wypisuje na NFZ
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:noooo zimnoooooooooo
Simon, dokładnie tak jak Przedszkolanka napisałamoze CIe zapytać a nie musi
ja poszłam na pierwsza wizytę do lekarza, którego wybrałam, i w 6 tc mi zalozył karte, juz tam powpisywał dane itdi zapytał kto jest prowadzącym a ja do niego " no jak kto, Pan " hihihi
a w sumie chodze do dwóch, bo prowadzacy to prywaciarz a chodze też na NFZ do starego dziadka po badania na kasea ze sie znaja obaj to ten stary mnie nie bada tylko pyta czy mlody badał i co zlecił , jakie badania
wtedy bierze skierowanie i wypisuje na NFZ
sprytnie, podoba mi się -
simon86 wrote:No właśnie Rudasku ja idę teraz prywatnie do młodego lekarza, a normalnie mam chodzić do jakiegoś znajomego teściowej na NFZ
No to przeprowadz wywiad ktory lepszy i jeśli sie okaze ze Młody, i jeszcze jak pracuje w jakims fajnym szpitalu czy coś, to zrób tak jak ja
Ja jak zobaczyłam 2 kreski to od razu poleciałam do przychodni i zarejestrowałam sie do byle kogo byle szybko-trafilam na dziadka..potem dostałam namiar na młodego i kolejna wizyta była u niegoi jak sie pytał czy juz gdzies byłam do wymieniłam nazwisko i mowi ze sie znaja, potem dziadkowi tez mowie ze byłam u tego i tego..a On mowi ze super, to tam niech sobie Pani chodzi a po skierowania do mnie bo po co ma Pani płacić
wiec PAn PAPA ( taka ma ksywke Mlody lekarz ) mnie bada, monitoruje i wypisuje na karteczce badania a stary tylko wypisuje
hahahahha i cos tam zawsze przyoszczedze
simon86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny