SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!!! jak tam po weekendzie? dzisiaj mam pierwszą wizytę u gin i zastanawiam się czy ja od razu muszę się decydować jaki będzie mój lekarz prowadzący? na wizytę idę prywatnie i nie wiem czy oni od razu zakładają kartę ciąży czy dopiero jak wybiorę lekarza? pomóżcie bo ja kompletnie nie wiem jak to wygląda i się stresuję :-(

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tylko ten urolog prywatnie i jeszcze czekać... dzwoniłam w sprawie wyników męża i już są ale na poczcie jeszcze nie ma i czekam bo ma wysłać ale cisza narazie :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Rudasku, co słychać? Jak się czujesz?

No wczoraj leciało po faktach (Uwaga to chyba była) ... ludzie od 5 w kolejkach i 8 numerek dostają...

simon, nie musisz nic od razu decydować :) Kartę ciąży przypuszczam że jeszcze za szybko, bo prawdopodobnie za wiele możesz nie zobaczyć więc się nie stresuj jak coś :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj simon nie pomogę Ci ale coś mi mówi, że kartę zakładają i pytają czy masz już lekarza prowadzącego, nie wiem musisz pytać zafasolkowanych :)

Rudasku oj zimno zimno! jak idę o 7 rano do pracy do na aptece pokazuje 2 stopnie tylko, wstaję o 6 rano to siwo wszędzie! o_O ale ja się akurat cieszę, uwielbiam jak palę w piecu, taki od razu przytulniejszy dom się robi :D

Wysłany: 29 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rano zimno,ale w dzień jak ładnie :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :-)

Ja tylko na chwilkę - w weekend się wyłączyłam troszkę ;-) Zaraz zmykam do sklepu, potem piekę chlebek w moim nowym automacie do pieczenia chleba a na 17 pierwszy raz do szkoły! Cieszę się jak dzieciak :D

Miłego dnia Kobitki ;-)

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 29 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to prawda bardzo się ochłodziło, niby dość wysokie temperatury jak na ta porę roku ale trzeba się już ciepło ubierać, bynajmniej jest pretekst aby w nową kurtkę zainwestować i szalik ;)

sury_cat lubi tę wiadomość

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w dzień ładnie ale wczoraj jak wracaliśmy z P. o 19 od mojej cioci to raz, że już ciemno a dwa, że znowu lodówka :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Livia i też miłego dnia :) powodzenia w szkole :)

• Złota Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zimno, zimno, aż telepie. Kupiłam sobie w sobotę farelkę do łazienki i teraz jak wychodzę spod prysznica, to się wreszcie nie trzęsę :)

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury u Ciebie też takie Alpy jak u mnie :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny :-) oj zimno, zimno... ale jak u rodziców jestem i tata w kominku rozpali to nawet lubię to zimno za oknem :-)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noooo zimnoooooooooo :)

Simon, dokładnie tak jak Przedszkolanka napisała :) moze CIe zapytać a nie musi :)

ja poszłam na pierwsza wizytę do lekarza, którego wybrałam, i w 6 tc mi zalozył karte, juz tam powpisywał dane itd :) i zapytał kto jest prowadzącym a ja do niego " no jak kto, Pan " hihihi :)
    a w sumie chodze do dwóch, bo prowadzacy to prywaciarz a chodze też na NFZ do starego dziadka po badania na kase :) a ze sie znaja obaj to ten stary mnie nie bada tylko pyta czy mlody badał i co zlecił , jakie badania :) wtedy bierze skierowanie i wypisuje na NFZ :):)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Rudasku ja idę teraz prywatnie do młodego lekarza, a normalnie mam chodzić do jakiegoś znajomego teściowej na NFZ :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Sury u Ciebie też takie Alpy jak u mnie :P
    u mnie Monia to już Pireneje! :D nie ważne, ważne żeby na końcu był zielony pagórek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    noooo zimnoooooooooo :)

Simon, dokładnie tak jak Przedszkolanka napisała :) moze CIe zapytać a nie musi :)

ja poszłam na pierwsza wizytę do lekarza, którego wybrałam, i w 6 tc mi zalozył karte, juz tam powpisywał dane itd :) i zapytał kto jest prowadzącym a ja do niego " no jak kto, Pan " hihihi :)
    a w sumie chodze do dwóch, bo prowadzacy to prywaciarz a chodze też na NFZ do starego dziadka po badania na kase :) a ze sie znaja obaj to ten stary mnie nie bada tylko pyta czy mlody badał i co zlecił , jakie badania :) wtedy bierze skierowanie i wypisuje na NFZ :):)

sprytnie, podoba mi się :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simon86 wrote:
    No właśnie Rudasku ja idę teraz prywatnie do młodego lekarza, a normalnie mam chodzić do jakiegoś znajomego teściowej na NFZ :-)

No to przeprowadz wywiad ktory lepszy i jeśli sie okaze ze Młody, i jeszcze jak pracuje w jakims fajnym szpitalu czy coś, to zrób tak jak ja :)
    Ja jak zobaczyłam 2 kreski to od razu poleciałam do przychodni i zarejestrowałam sie do byle kogo byle szybko-trafilam na dziadka..potem dostałam namiar na młodego i kolejna wizyta była u niego :) i jak sie pytał czy juz gdzies byłam do wymieniłam nazwisko i mowi ze sie znaja, potem dziadkowi tez mowie ze byłam u tego i tego..a On mowi ze super, to tam niech sobie Pani chodzi a po skierowania do mnie bo po co ma Pani płacić :) wiec PAn PAPA ( taka ma ksywke Mlody lekarz ) mnie bada, monitoruje i wypisuje na karteczce badania a stary tylko wypisuje :D hahahahha i cos tam zawsze przyoszczedze :D

simon86 lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 29 września 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie nie pytała , bo ja do niej od zawsze chodzę :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja niestety zawsze trafiam do innego lekarza bo idę do gin jak mam wolne akurat w pracy a nie jak jest "mój" ulubiony, zresztą do niego to kolejki na kilka miesięcy na przód ;P

• kryśka Ekspertka

Wysłany: 29 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to zawsze do jednego i do tego samego gina chodzę , ufam mu, zresztą wszystkie moje koleżanki do niego chodzą

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
‹‹ 1274 1275 1276 1277 1278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ