Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:spicie ???????
Ja pierdziule ale sie nudze
kurcze mysle zeby sie czyms zając, tylko nie bardzo mam pomysł czym, w sensie jakies robótki reczne czy cos co mozna robić w domu...w tv nic, w necie nic..siedze dziś i nie moge sobie miejsca znależć takie nudy...a niestety juz jesień i pogoda taka jak dzis bedzie coraz czesciejzgłupieje od nic nie robienia...
Macie jakies pomysly zeby zabić nude ????? -
przedszkolanka:) wrote:tylko do tego ból na @ a mała śpi chyba teraz... jak do jutra nie przejdzie to zadzwonię, wezmę kolejną no spe zaraz... no martwie się no...
Właśnie miałam pisać,że dzisiaj nasz ulubiony program -
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Mizzi! Gdzie byłas jak Cię nie było?
-
Rudasek wrote:oooooo pierwsze słysze..co to takiego ???
http://img.zszywka.pl/0/0150/w_6298/moj-swiat/haft-wstazeczkowy.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-vFKicD-LyN8/UV6CWBQia_I/AAAAAAAABEY/tc4p5Bc1WrE/s1600/DSC05851.JPG -
no szycie też dobre
ale ja do tego nie mam cierpliwości... tzn mam cierpliwość anielską ale szyłam u mamy mojej... na łuczniku i jakoś bardziej mnie ciągnie do haftu, szycia ręcznego, robienia na drutach i szydełkowania....
może się zraziłam nie wiem
-
Marto Gratulacje
Livia niestety... żebym chociaż tydzień odpoczęła...
ale jest plus... podczas bólu mam niskie ciśnienie, czyli nic maluchowi nie grozi w razie co.
Mam nadzieje że to was ominie... nikomu tego nie życzę... nawet widzę jak w 3D - tyle że bez okularów - wszystko rozmyte. -
albo zrób Rudasku choinkę
z materiału
jak ja kiedyś..... bite kilka dni to robiłam, ale nie wiem czy bym się wzięła za to drugi raz choć... mam na to ochotę żeby zrobić sobie taką do domu... na fb jest ta z światełkami
super to wygląda jak się ją zapali a bezświatełek jest kremowa
zresztą zależy jaką flizelinę byś wybrała itp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:albo zrób Rudasku choinkę
z materiału
jak ja kiedyś..... bite kilka dni to robiłam, ale nie wiem czy bym się wzięła za to drugi raz choć... mam na to ochotę żeby zrobić sobie taką do domu... na fb jest ta z światełkami
super to wygląda jak się ją zapali a bezświatełek jest kremowa
zresztą zależy jaką flizelinę byś wybrała itp
robiłam choinkę z piórek
słuchajcie zamówiłam sobie na allegro taka maszynę reczną, wyglada kal zszywaczaz za 10 zł!!
jest napisane ze do obszyć, guzików, przeróbek itd..zobacze co to przyjdzie i czy da sie tym cos zrobićjesli tak to kupuje materiał, wate i robie literki
jeeeeeeeeeeeeeeeeee bede mieć zajęcie
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny