X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie tak myśle o drutach ale szczerze mówiąc, bardziej mnie ciagnie w strone szycia...chyba kupie jakas tania maszyne na allegro, na próbe i cos poszyje...moze coś dla dzidzia, jakies dekoracje czy cos...sama nie wiem..ale mam tyle energii, tak mi sie wyjątkowo cos chce a nie ma jej gdzie spozytkować, nuda jak cholera!!! :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O maszynie też kiedyś myślałam ale poddałam się. Chociaż raz uszyłam Majce przebranie krasnala do przedszkola - nie było najgorsze :D

Szyj Rudasku, będziemy składać u Ciebie zamówienia ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • myśliwa Ekspertka

Wysłany: 1 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    a ksiazki czytam wieczorami jak moj R gra w fife....a gazetek nie mam, deszcz leje wiec nie wyjde do kosku a po drugie wszystko to co w gazetkach jest w necie...ehhhhhhhhhh........
    cały czas myśle, nad konstruktywnym zabiciem nudy....moze jakis handmade D: tylko co bede robić......musze znaleść cos dla siebie bo do lutego sie wykoncze w domu!!! :)

może zacznij robić te bransoletki z takich mały kolorowych gumek tak jak dziewczynki w szkołach teraz, córka znajomej pokazywała że robią z tego nawet ciuchy hahaha

http://www1.evoke.ie/wp-content/uploads/2014/08/AD141377189Loom-band-dress-.jpg?eac013

do lutego zdążysz wydziergać :D

przedszkolanka:), kryśka, mizzelka lubią tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mamusiu..ale jazda z ta sukienka :D

kurde fajne pomysły z tymi gumkami ale osobiscie nie wyobrazam sobie tego nosić na rece skoro mam włoski :D wydaje mi sie ze to ciagnie jak cholerka :D

a do maszyny sie skłaniam coraz bardziej....i pewnie ją zakupie lada dzień...do tego materiały, filce i bede cosik szyć :D a potem Wam bede handlowac a co....:) jeszcze dorobie do rodzinnego buzdzetu :D buahhahaah

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córa też robiła te bransoletki - całe ręce miała. Do czasu... Pewnego dnia przyszła ze szkoły i mówi do mnie "mamusiu, te bransoletki co Ci robiłam to ich nie noś bo moga powodować bezpłodność i będzie potem moja wina" :O A tak to powtarza, że rodzeństwa nie chce :D W każdym razie nagle nie nosi i nie robi już... Ale ktoś ściemę im puścił a one łyknęły :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś zrobiłam z ciekawości test owu i dużo jaśniejsza od wczoraj - cholera mam nadzieje, że wczoraj nie było owu bo <3 co drugi dzień i wczoraj nie było <3 akurat :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie Rudasku, każdy grosik się przyda ;-) Sklepik na Allegro otwieraj i do boju ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ale <3 wcale nie musi być w dzien owu, nawet lepiej jak dzień wcześniej ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 14:15

XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • myśliwa Ekspertka

Wysłany: 1 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mojej znajomej córka przyniosła niusa ze szkoły , że ta bransoletki powodują raka , dzieci wszystko łykają :P

Rudasek w takim razie kupuj maszynę, gumeczki i do roboty :D

livia30 lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Monia ale <3 wcale nie musi być w dzien owu, nawet lepiej jak dzień wcześniej ;-)
    ale u nas słabe plamniczki i nie wiem czy przeżyły ;(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myśliwa co by nie było to się ciesze bo juz patrzeć na te gumki nie mogłam :D o kasie jaka na nie szła już nie wspomnę nawet ;-)

Monia zdecydowanie za bardzo się denerwujesz! Wszystko będzie dobrze, przecież nie może być inaczej ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale powiem Wam,że dzieciaki mają racje :) pisali ostatnio o tych gumkach i te bez CE tylko chińskie są naprawdę szkodliwe :) więc Livia mądrą córe masz :)

Monia jak ma się udać to się uda, zobaczysz :) zawsze możecie jeszcze dziś "doprawić" :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mówiła coś o tym CE ale ja ostatnio mam wrażenie, że to moja córa jest bardziej ogarnięta niż ja :D Tak czy suak najbardziej zaskoczyło mnie to, że tak się przejeła tą bezplodnościa bo dalej trzyma się tego, że dzieciaka w domu nie chce bo będzie płakal a tu proszę :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • myśliwa Ekspertka

Wysłany: 1 października 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozytywne nastawienie to podstawa, mi w tym bardzo joga pomaga, także zachęcam. Ja wieczorem sobie serwuje moje ziółka Regularne Cykle , później joga raz albo dwa razy w tygodniu i później od razu się lepiej czuje :) i głowa do góry

• livia30 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A miałam iść robić obiad i co? Idę, później wrócę :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Ale powiem Wam,że dzieciaki mają racje :) pisali ostatnio o tych gumkach i te bez CE tylko chińskie są naprawdę szkodliwe :) więc Livia mądrą córe masz :)

Monia jak ma się udać to się uda, zobaczysz :) zawsze możecie jeszcze dziś "doprawić" :)
    oczywiście, że planuje sie "doprawić " :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka;)

u mnie nie najgorzej...chociaz w nocy obudziłam sie z takim niepokojem i dotarło do mnie ze małz niedługo bedzie bezrobotny;/
    sam B. tez sie obudził o 4;/ i nie mogl spać biedaczek moj :(
    ehh..zycie jest naprawde ciezkie.
    próbujemy wysyłac jakies oferty, ktos tam dzwonił ale wiecie jak to jest, Ci co od razu sie odzywaja, to praca typu call center, pisze w ofercie inaczej, a inaczej sie prezentuje....
    doszłam do tego, ze skoro redukcja etatu to musza mu zaplacic odprawe w wysokosci 2 pensji miesiecznych....
    moze cos z tym L4 bedziemy kombinowac w razie czego zeby przeciagnac i zeby jeszcze płacili? hmmm....tylko zeby sie nie zaszachować z tym;/
    spróbujemy tez rozkrecic jego firme....jak to nam wyjdzie?

ja nie moge sie juz wiecej stresowac i staram sie tego nie czynic, ze wzgledu własnie na małego Boba...

Młody kopie od rana, gdzies po zebrach i gdzies po biodrze...nie wiem gdzie on wlazł :P

mysliwa- ziółka, joga- musisz byc oaza spokoju:)
    Livka- brawo dla córy:)
    Rudasek-widze ze ciaza sprzyja twórczości :)
    Przedszkolanko, jak Twoje zakupy??
    Monia, ja tez nie <3 centralnie w ovu i sie udało..;) plemniczki tez musza dojrzec :) i dopiero wtedy uderzaja ;D

kurde, dzwonie do gina od wczoraj... i nie moge sie dodzwonic, znaczy nikt nie odbiera;/ az sie boje...napisałam do niego maila... ciekawe czy odpisze hmmm....a nie słyszałam nic o jego urlopie :|

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku trzymam kciuki za szybkie znalezienie pracy dla męża..

wiesz u nas troche inna bajka z tym bo mąż gorszej jakości nasienie no ale będzie co ma być jak będę miała być w ciąży to będe , jak nie to nawet codzienne <3 nie pomoże.
    Napewno jakiegoś jednego mocniejszego ma w swej armii ;)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie kłuje od wczoraj szyjka...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 1 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myśliwa - słyszałam , że joga rozluźnia ale to chyba nie dla mnie wolę bardziej energiczne ćwiczenia tak żeby się wyładować :D

a ziółka to swoją drogą, od zawsze piłam miętke i rumianek , a teraz zioła z vitex agnus castus na płodność z baby and mama med

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
‹‹ 1294 1295 1296 1297 1298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ