Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, nie , no spy nie próbowałam. Bolą mnie plecy i lekko jajniki. Nienawidzę organizmu swojego. Dlaczego wciąż mi robi pod górkę?
Sury, mój gin twierdzi, że temperatura kobiety jest zbyt niestabilna, by się przejmować każą górką i dołkiem. Ma być powyżej linii podstawowej, co nie znaczy, ze będzie ciągle w górę albo prosta linia jak drut. uszy do góry, jest powyżej linii? Jest!sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej hej witamy sie i myyyyyy
ale ponuro na polu, masakraaaa
mialam wyskoczyc na miasto a ty lipa....wczoraj 20 stopni do poznego wieczora a dziś zimno, mgła i jakis deszczyk....ehhhhhhhhhhh -
spicie ???????
Ja pierdziule ale sie nudze
kurcze mysle zeby sie czyms zając, tylko nie bardzo mam pomysł czym, w sensie jakies robótki reczne czy cos co mozna robić w domu...w tv nic, w necie nic..siedze dziś i nie moge sobie miejsca znależć takie nudy...a niestety juz jesień i pogoda taka jak dzis bedzie coraz czesciejzgłupieje od nic nie robienia...
Macie jakies pomysly zeby zabić nude ????? -
a ksiazki czytam wieczorami jak moj R gra w fife....a gazetek nie mam, deszcz leje wiec nie wyjde do kosku a po drugie wszystko to co w gazetkach jest w necie...ehhhhhhhhhh........
cały czas myśle, nad konstruktywnym zabiciem nudy....moze jakis handmadetylko co bede robić......musze znaleść cos dla siebie bo do lutego sie wykoncze w domu!!!
-
Rudasek wrote:a ksiazki czytam wieczorami jak moj R gra w fife....a gazetek nie mam, deszcz leje wiec nie wyjde do kosku a po drugie wszystko to co w gazetkach jest w necie...ehhhhhhhhhh........
cały czas myśle, nad konstruktywnym zabiciem nudy....moze jakis handmadetylko co bede robić......musze znaleść cos dla siebie bo do lutego sie wykoncze w domu!!!
Szydełko? druty? biżuteria? -
Ja zawsze chciałam sie na drutach nauczyć ale jakoś do dzisiaj nie wyszło
Dzień Dobry Dziewczynki - cisza tu dzisiajJa leniuchuję od rana, właściwie jeszcze nawet się nie ubrałam tylko w piżamie jestem ale to już czas... Zaraz dziecko ze szkoły wróci i wstyd będzie