Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno trochę wyższa jestem ;P ale się cieszę bo chyba po raz pierwszy w życiu nie mam niedowagi
nawet mnie moja pani doktor rodzinna pochwaliła
no a dla mnie to wyczyn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 19:47
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga nie martw sie bólem, jak już się zacznie to nie będziesz zwracać na to uwagi tylko modlic się żeby jak najszybciej sie skończylo i nic innego nie będzie mialo znaczenia
A znam dziewczyny co rodziły swoje pierwsze dziecko w godzinke więc nie stresuj się na zapas, wcale nie jest powiedziane, że będziesz się męczycJa rodziłam 26 godzin ale nie uwazam, że było bardzo ciężko
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:no to już pewno szczęśliwa , że ma to za sobą- teraz tylko cieszyć sie macierzyństwem .
Ehhh... ciąża musi być piękna
Monia mówię Ci, że do końca roku obie doświadczymy tego piękna na własnych brzuchach :* i reszta staraczek też o!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 20:10
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:czyli zakład ? a co jak przegrasz bo Ty będziesz brzuchata a ja nie ?
) a Wy się już leczycie i to kwestia kilku tygodni zanim Wam się uda
-
sury_cat wrote:ja brzuchata??? pewnie mam z milion chorób, Paweł drugie tyle i nawet nie wiemy (tak tak iść na badania
) a Wy się już leczycie i to kwestia kilku tygodni zanim Wam się uda
a Twój powiedział, że pójdzie na badanie i co wyłamuje sie ? -
livia30 wrote:Ale pozytywnie powiało uuuu dziewczyny z takim podejściem? Do dupy wam nakopię!
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:oj chciałabym żeby to była kwestia kilku tygodni
a Twój powiedział, że pójdzie na badanie i co wyłamuje sie ?
powiem Wam, że się bardzo zmienił od ostatniej awanturysam bierze rano witaminy, sam znalazł lekarza, pyta nawet rano o moją temperaturę o_O
-
ja bym przed wizytą u urologa zrobiła badanie nasienia, fsh , lh, testosteron i prl. Bo jak do niego pójdzie to zrobi mu usg i jak wsio będzie ok to i tak pewno mu da na te badanie więc lepiej iść bo i prędzej i mniej kasy wydacie na kolejną wizytę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja bym przed wizytą u urologa zrobiła badanie nasienia, fsh , lh, testosteron i prl. Bo jak do niego pójdzie to zrobi mu usg i jak wsio będzie ok to i tak pewno mu da na te badanie więc lepiej iść bo i prędzej i mniej kasy wydacie na kolejną wizytę
my kochana gdzie się da to nfz idziemy bo my biedni jak myszy kościelne ;P -
Monia zobaczymy ale ustaliliśmy, że spiny na dziecko nie ma - skoro wszystko OK z nami więc nie panikujemy i nie robimy na siłę. Ja teraz zajmuję się szkołą
A imiona co chwilę się zmieniają
Mój R, mówi, że i tak będzie córka więc o synku możemy pomarzyć - marynarze rzadko mają synów. Sprawdza sie z tego co widzę
A poza tym z kalendarza chińskiego do końca roku wychodzi mi córa
Facet padnie - on jeden i trzy baby w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 20:20
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny