Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
zgadzam się z myśliwą - skoro zwalniają to pewnie firma ma kłopoty i nie wiadomo czy by pensje wypłacali albo czy w ogóle dalej pociągną, a tak ma te trzy miesiące na szukanie czegoś nowego. Nie trać nadziei
livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia super że wszystko u was ok i walka ma sens i dalej działacie, oby tak dalej
Złota, a ja wierzę w cuda... i wiem że będziecie rodzicami.
Kuzynka jest już 10 lat po malzenstwie... zaszła w ciążę naturalnie...
zaś druga kuzynka po 7 latach zdecydowali się na in vitro i udało się, ma o 2 miesiące starszą ciążę ode mnie. Takie Cuda cieszą mnie jak nie wiem co.
Bo sama wiem że nie ma tak hop siup ;/ ehh nie zrobi się dziecka w ciągu jednej imprezy jak to się niktórym nastolatkom udaje-.-
Ten progesteron robi zamieszanie.. ale kut wie dlaczego itp, ale to tylko hormon na pewno da się to jakoś przesunąć? regulować? cokolwiek...
Złota mam nadzieje że nie ejsteś zła na mnie ale szczerze z całego serca Ci Kibicuje. Gdybym tylko mogła pomóc... cokolwiek... Tak bardzo bym chciała.
Ale pamiętaj, masz kochanego męża i w nim wsparcie i także w nas, nie chowaj się tylko w kłębek, walcz!XxMoniaXx, Złota lubią tę wiadomość
-
hej, mam pytanie do kobietek które badają szyjkę. za 1-2 dni powinnam dostać @ i zawsze wtedy szyjka obniża mi się i robi się miękka i zaczyna się otwierać. A teraz powędrowała wysoko i jest jakby wygięta do tyłu. nie wiem co o tym sądzić. Wczoraj lekarz robił mi usg i nic nie mówił- a pewnie gdyby ciąża była to by coś już zobaczył. Jak myślicie.
-
nick nieaktualny
-
JusWik wrote:hej, mam pytanie do kobietek które badają szyjkę. za 1-2 dni powinnam dostać @ i zawsze wtedy szyjka obniża mi się i robi się miękka i zaczyna się otwierać. A teraz powędrowała wysoko i jest jakby wygięta do tyłu. nie wiem co o tym sądzić. Wczoraj lekarz robił mi usg i nic nie mówił- a pewnie gdyby ciąża była to by coś już zobaczył. Jak myślicie.
Ja tak miałam w udanym cyklu,ale wiesz każdy jest inny i niekoniecznie tak u Ciebie musi byćJusWik lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Ja tak miałam w udanym cyklu,ale wiesz każdy jest inny i niekoniecznie tak u Ciebie musi być
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Groszku o cholera!
nie dość że z tym szpitalem to jeszcze to...
ALe dacie radę, jesteście silni, to nie pierwszy mur przed wami
ciągle walczycie i wygrywacie
Najważniejsze że jesteś zdrowa już a mąż znajdzie coś, mam nadzieje..
może cosik będzie coś lepszego? OBY.
Aguś u mnie prawa.. miałam B teraz C...
ja tak samo od kilku dni.. albo mam doła albo coś mi nie pasuje.
Teściowa zła jak osa ale huk jej w tyłek. kamieni kupę i gruzu zeby nie było luzu..
Juswik kochana powiem ci że zależy od cyklu... ja np przed @ nagle miałam wysoko ale to przez luteinę, a przed ciążą w tym cyklu miałam średnio... Mam nadzieje że to dobry znak u CiebieA równie dobrze mogłoby być za wcześnie żeby zobaczyć pęcherzyk ciążowy.. tzn że malutki jest, lub po prostu go nie szukał aż tak dokładnie
-
przedszkolanka:) wrote:A bo Pola cicha,troche szyjka kłuje i pochwa bolała,teraz brzuch ale to pewnie przez jelita bo mam problemy z nimi
a z lewej strony miękko jak cholera.
A od 2 dni mam bóle na @... albo w krzyżu łupie..
i jeszcze gardło rypie ;/ i tak w kółko. -
nick nieaktualny
-
Przedszkolanka..mam to samo! wczoraj Staś szalał pół dnia i jeszcze poźnym wieczorem ok 23 skakał..dzis cicho siedzi, moze ze dwa razy mnie kopnął i tyle...za to rano straszne skurcze w dole brzucha....ehhhhh...teraz jest w miare oki ale ten brzuch taki niewyraźny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki nie wygląda za pieknie ale sie z Wami dzielę
ciasto kruche z malinkami+ fioletowa piana+kruszonka
http://wrzucaj.net/images/2014/09/30/ciasto.jpgsury_cat, mizzelka, przedszkolanka:), myśliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny